Şimdi Ara

Üstadlara Bi Sorum Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • htc advantage modeli yeni bi pdam var... Bilenler bilir 8gb hd'si var... Bu yüzden henüz bi sd kart almadım. İgo'yu yüklemek istiyorum activesync dönüştürme yaptığından kopyalama işlemini yarıda kesiyor... Kısacası sorum sd'siz igo'yu ppcme nasıl atarım bi yolu varmı bu işin Bi yardımcı bulunun pls...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_das -- 14 Eylül 2007; 2:25:53 >

• merhaba bendede p525 varda merak ettim igo nedir açıklarmısın rica etsem
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmann

merhaba bendede p525 varda merak ettim igo nedir açıklarmısın rica etsem

Bi harita programıdır igo.
  • WM5Stroge diye bir program var ordan cihazın kendi hafızasını hafıza kartı gibi gösterip bilgisayara atmayı dener misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeeNKiNG

WM5Stroge diye bir program var ordan cihazın kendi hafızasını hafıza kartı gibi gösterip bilgisayara atmayı dener misin?

Forumdan arattım google'dan arattım öle bi pro bulamadım... Programı bilmiorum ama ppc hafızasını sd gibi gösterebilmek için öncelikle ppc'yi pc'ye activesync ile bağlamak gerek sonuç yine değişmez gibi düşünüyorum... Çünki normalde de sd kart ppc yuvasındayken bile activesync bağlantısından sd karta veri atarken dönüştürme yapılıo vede işlem yarıda kesiliodu... Yardımlarınızı bekliorummm
  • Hayır arkadaşım gerek yok activesync a.Biraz beklerseniz size programı araştırıp sunacağım

Umarım fazla bekletmemişimdir ve özür diliyorum yanlış yazmışım programın ismini

http://www.modaco.com/WM5torage-t238545.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 14 Eylül 2007; 12:02:16 >
  • indiriyorum kardeş sonucu yazarım yardımların için gerçekten çok teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cvbı geciktirdim ama kusura bakmayın... Gerçi ödeşmiş olduk

Program çalışıyor sorun yok.. Programı aktifleştirince activesync kapanıyor ve sanki bi sd, hd vb. takılmışcasına canavar gibi çalışıyor... Tekrar teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_das -- 14 Eylül 2007; 14:36:29 >
  • rica ederim.Keyfini çıkar makinanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.