Şimdi Ara

ÜSTADLARIN TAVSİYE-INVIDIA-AMD-PREMİR-AFTER EFFECTS -dying light TOPLANINDA -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ERKAN KARTI İLE İLGİLİ TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN TAVSİYE BEKLİYORUM
    NVIDIA:MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kart :880tl İLE
    AMD: MSI Amd Radeon R7 370 4GB 256Bit GDDR5 (DX12):600 TL

EKRAN KARTLARI ARASINDA KALDIM.AMAÇ OLARAK ADOBE PREMİER ,AFTER EFFECTS çalışmaları için NVDIA OLANINDAN BAŞKA SANIRIM ŞANSIM YOK
    AMD OLAN EKRAN KARTINI İSE HEM FİYAT HEMDE BİT DEĞERİ AÇISINDAN VE SESSİZLİK SEVİYESİ İÇİN AKLIMDA KALDI

OYUN OLARAK KAFAMDAKİ TEK SORUN İÇİN dying light OYUNUNU OYNATSIN BENİM İÇİN OYUN KISMI SADECE BU BU OYUN DIŞINDA HANGİSİ PREMİER VE AFTER EFFECTSDE
    SİZCE DAHA ETKİLİ İSE YADA BU OYUNU OYNAR VE OYUNDA DA INVIDA OLAN HEM SESSİZ HEM PERFORMANSLI İSE HEMDE PREMİER VE AFTER EFECTS RENDER DADA ETKİLİ İSE
    BU FARK SİZCE GÖZLE GÖRÜLÜR BİR FARKMIDIR.
    ÜSTADLARIN BU İKİ KART İLE dying light OYUNU OYNAYIP PREMİER VE AFTER EFFECTS RENDER KISMI İÇİN PREOGRAMA TANITABİLECEĞİM INVIDA OLAN UYGUNMUDUUR.
    BU ARADA SİSTEMİMDE : İ7-4770K -SSD -24 GB RAM BULUNUYOR
    TÜM BUNLARI TOPLAYINCA TAVSİYENİZ NE OLURDUR...
    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• 780Ti
  • O programlarda GPU kadar CPU da önemli . Sadece ekran kartıyla o işi çözemezsin .
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    ÜSTAD-İŞLEMCİ OLARAK İ-7 4770K-24GB RAM -SSD HARDDİSK ŞUAN İÇİN ELİMDE OLANLAR.O PROGRAMLAR İÇİN HANİ PROFOSYONEL OLARAK DEĞİL AMA EN AZINDAN BENİ
    YARI YOLDA BIRAKMAYACAK BİR EKRAN KARTI İÇİN TAVSİYE İSTİYORUM.EN AZINDAN RENDER KISMINDA EKRAN KARTI İÇİN SANIRIM SADECE NVDIA EKRAN KARTLARI
    TANITILABİLİYORMUŞ.YUKARIDAKİ KARTLAR ARASINDA ÇOK AŞIRI FARK VARMI VE AMD BİR KART PREMİER RENDER İÇİN TANITILABİLİRMİ?
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    ÜSTAD EKRAN KARTILARI KONUSUNDA SİZLER KADAR DONANIMLI DEĞİLİM.VERDİĞİNİZ EKRAN KARTI FİYAT OLARAK ÇOK YÜKSEK.SİZLERDEN RİCAM YUARIDA YAZDIKLARIM ARASINDA SİZLERİN TERCİGHİ HEM BİR OYUN İÇİN HEMDE DİĞER İKİ PROGRAM İÇİN HANGİSİ DAHA VERİMLİ OLUR BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ. BU ARADA NVDIA ERKAN KARTLARININ SADECE RENDER OLARAK PREMİER DE GEÇERLİ OLDUĞU BİLGİM YANLIŞ OLABİLİR .BU KONUDA YANILIYORSAM SÖYLERMİSİNİZ. YANİ AMD BİR ERKAN KARTI DA PREMİER İÇİN RENDER OLARAK PROGRAMA TANITILABİLİRMİ _?
    TEŞEKKÜRLER
  • duman472 D kullanıcısına yanıt
    Söylediğim ekran kartı GPU render için.

Sıfırının üretimi ve satışı yok .

2. Elde 800 TL civarına alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gtx 960 daha iyi ama yeni nesil ekran kartlarına da bakın. Mesela rx 470. Bunun yanında gpu render için arkadaşın da dediği gibi ikinci el gtx 780 ti daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.el 970-980

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bütçeye rx 470 den başkası gitmez
  • Render için nvıdia dan vazgeçmeyin.

gtx 780ti yada gtx 970. 2.ellere bakabilirsiniz.960dan kat kat performanslı kartlar.

Render işlemleri için amd plantform önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Darknes -- 27 Ağustos 2016; 22:18:12 >
  • General Darknes kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ,peki amd kartlar premier ve after effects gibi programlar için ayarlanabilrmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman472

teşekkürler ,peki amd kartlar premier ve after effects gibi programlar için ayarlanabilrmi?

Amd kartlar hesaplama olarak iyidir, Bu işlemlerde nvidia öndedir efendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.