Ustalar Merhaba; Bilgisayarıma "Technisat DVB-PC TV ,prog DVB version 4.81.1" Tv kartını taktım ve gerekli yazılımları yükledim. Tv leri izlerken ses de kesilme olmuyor ama ; Bilgisayardan herhangi bir müzik çalarsam(wnap veya medya player) sesde ara ara kesilmeler oluyor. Bu ses kesilmesi Bilgisayarı kapatırken kapanış ekranında bile aynen ses kesilmesi oluyor. Tv Kartının Driverlerini kaldırınca ses düzeliyor. Denemek için önce Tv kartının driverlerini yükledim sonra pc nin ses driver ini yükledim. Yine aynı kesilme oluyor. Bir türlü verim alamadım. Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız memnun kalırım. Sizlere kolay gelsin..
internetten yeni sürücüsünü bulup yüklemenizi öneririm ...ama şunu deneye bilirsiniz ses sürücünüzü kaldırın tv sürücünüzü yükleyin üzerine ses sürücünüzü yükleyin dx dede sorun varsa yapa bilir .........directx_oct2006_redist bu bizler için son sürüm bunu indirin ve takip edin zip yada rarlı ise açın ve belgelerime yeni klasör oluşturun ve açılana tıklayın size p.files der siz onu yeni klasöre yönlendirin orara açar ve girin y.klasöre orda bi sürü zipli dosya ve birde setup göreceksiniz setup dan kurulum yapın o nereye kurulması gerektini bilir ve kurulumu takip edin......dx i de bi güncelleyin bu duruma l-lite kodek paketleride neden olabilir sıralamayı degiştirip kurun olmadı dx ses sınaması yaptırın size hata kodu verir onun için başlat çalıştır a dxdiag yaz tamam de bi sınama yaptır.......