İyi günler arkadaşlar 3 veya 5 mp flaşlı kameralı 3 g li mp3 müzik video vs bir telefona ihtiyacım var fiyatıda 150-250 arasında olmalı. linkteki telefon uygun gibi geldi ama orjinalmidir? Birde f 480 nasıldır? Başka tavsiye edebileceğiniz tel varmı
Onlar garantisi olmayan ve pek çoğu önceden bir taraflarında sorun çıkmış f480'lerin sağlam kalan parçalarının biraraya getirilerek merdiven altı hesabı birleştirilip satıldığı ilanlardır.Yoksa sıfır f480 bulamazsın çünkü Samsung tarafından üretimi kaldırılalı çok oluyor.Buna göre kararını ver.Bende babama almayı düşündüm inceledim ve fiyatına göre kaliteli geldi ama bir sorun çıkartırsa 200 TL'den olmak da var dedim almadım.
quote:
Orijinalden alıntı: berkcombil
Onlar garantisi olmayan ve pek çoğu önceden bir taraflarında sorun çıkmış f480'lerin sağlam kalan parçalarının biraraya getirilerek merdiven altı hesabı birleştirilip satıldığı ilanlardır.Yoksa sıfır f480 bulamazsın çünkü Samsung tarafından üretimi kaldırılalı çok oluyor.Buna göre kararını ver.Bende babama almayı düşündüm inceledim ve fiyatına göre kaliteli geldi ama bir sorun çıkartırsa 200 TL'den olmak da var dedim almadım.
Bir tek cevap veren sen olmuşsun teşekkür ederim.
Bende yaklaşık olarak senin dediğin gibi bişeyler olduğunu tahmin ediyordum ve bu sevdadan vazgeçtim.
en güzeli orjinal ve garantili ürün almak ama o da çok pahalı bakalım düşünüyorum daha bir karar veremedim.
orjinal ve garantili en dandik nokia lar bile 150 tl
Benim aradığım özelliklerde bir nokia 400-500 tl, samsung 280-300 tl
quote:
Orijinalden alıntı: superhead
quote:
Orijinalden alıntı: berkcombil
Bir tek cevap veren sen olmuşsun teşekkür ederim.
Bende yaklaşık olarak senin dediğin gibi bişeyler olduğunu tahmin ediyordum ve bu sevdadan vazgeçtim.
en güzeli orjinal ve garantili ürün almak ama o da çok pahalı bakalım düşünüyorum daha bir karar veremedim.
orjinal ve garantili en dandik nokia lar bile 150 tl
Benim aradığım özelliklerde bir nokia 400-500 tl, samsung 280-300 tl
Valla sık sık telefon değiştirme alışkanlığın yoksa kıyacaksın 1 sefer paraya,sonra senelerce rahat rahat kullanacaksın.Umarım aradığını en ucuza bulursun.