Şimdi Ara

USTAlar bi yardım lütfen -lcd -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben lcd-tv almayı düşünüyorum ama full hd mi hd ready mi karar veremedim.

42" boyutlarında olcak .

ben tv yi pc me bağlamak istiyorum divx falan izlemek için sizce fullhd almalımıyım.
    yoksa hd ready ler işimi görürmü.birde phillips lerin çözünürlükleri düşük gibi geldi .
    deneyen varmı acaba.

• hd ready ler işimi görürse

samsung r serisi
    toshiba c serisi

düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowbluecanary -- 29 Ağustos 2007; 0:22:51 >
  • play station 3 ün yoksa hd ready yeter... 1024 yayın yani full hd yayın zaten olmıyacak die biliyorum... ancak bazı dvd filimlerde ve ps 3 de kullanırsın.......

samsung ve toshiba mı dersen tabiki SAMSUNG derim sana....... büçen uygunca 40m87 yi almalısın yoksa 37 veya 40 inc r81b çok güzel tv lerdir.....
  • ps3 kullanacaksan full hd daha bir elzem olur.yoksa olmazsa olmaz değil.
  • ps3 üm yok.pc de bana full hd nin nasıl faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowbluecanary -- 29 Ağustos 2007; 3:59:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowbluecanary

ps3 üm yok.pc de bana full hd nin nasıl faydası olur.

valla hiç bir faydası olmaz benden söylemesi.

ayrıca bilgisayarın için neden hd ready tv alıyorsun anlamış değilim.

tepki süreleri daha düşük monitörler yeter de artar bile.

ben şahsen full hd samsung 40m87 kullanıyorum.

ve faydasını ps3 dışında herhangi biryerde göremedim.

yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsin fakat bence yazık o kadar paraya.

ama konsol kullanacaksan o ayrı tabii ki
  • Pc için cözünürlüğü fazla olduğu için full hd ler avantaj saglar elbette ama deger mı dersen bence degmez.Arkadasların da dedigi gibi konsol oyunları haricinde suan için elle tutulur bir üstünlüğü yok ama ileride ne olur ne biter bilemem.Bence philips pfl 7322 modelini düşünebilirsin.Cok dogal ve gercekci görüntüsü var..Özellikleri de yeterli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DOGUBANKTA 3400 FİYAT VERDİLER DENİZ ELEKTRONİKTE 3600 FİYAT ALDIM TABİKİ 10 ADET İÇİMN YİNEDE YAKINDIR FİYATLAR BENCE 40M87BD DEN ŞAŞMA COOK PİŞMAN OLABİLİRSİN SONRADAN BURDAKİ KİŞİLERİN DEDİĞİNE KULAK AS VE SAMSUNG m SERİSİ ALLL
  • arkadaşlar phillips lerde full hd lerde bile çözünürlük 1024-768 yazıyo daha üstüne çıkamıyomu bu alet.
    birde 1.1 mapping yapıyolarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowbluecanary

arkadaşlar phillips lerde full hd lerde bile çözünürlük 1024-768 yazıyo daha üstüne çıkamıyomu bu alet.
    birde 1.1 mapping yapıyolarmı

Normal çıkış ile çözünürlüğü arttırarak en fazla 1024x768'e çıkabilirsin.

720p veya 1080i çıktı almak için ekran kartının ayarlarından 720p veya 1080i seçmen lazım, bu şekilde sorunsuz yüksek çözünürlükte çıktı alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.