Şimdi Ara

USTALAR KONUYA!!Bu günlerde araç hararetiniz kaç derece!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkanrap

Tamda ben de 307 benzinli comfort kullanıyorum hocam şu anki durumum da sizin şu an kullandığınız araç ile aynı.

Normal olan o zaten.

98'de fan açar.

98'i geçmedikçe problem yok.
  • Ford connect var 1.8 dizel hararet bir tik artsa dua edicem ama yok. Ankarada donuyorum. Uzun yola (Eskişehir'e) 3bin devir civari gidersem anca optimum düzeye geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aarmaganozturk A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 77 den aşağı düşmüyor 90i da geçmiyor. Tek sknti şu aralar 85i bile zorlama ile gecmesiydi sizin de 307 kullanmış biri olarak yazmanız içimi rahatlatti
  • Fiat Bravo 4 km sonra 90 dereceye geliyor. yaz kış her zaman 90 derece.
  • Eniştemin 1.3 Multijet 75hp aracının lastiği siboptan hava kaçırması nedeniyle inmişti. lastiği değişirken ısınsın diye motoru çalıştırdık 15dk olmasına rağmen hararet çeyrek bile artmamıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çok iyi hocam ya keske bizim de öyle olsa
  • belki etkisi vardır. benim kapalı garajım var. yola çıkmadan 5 dk önce motoru çalıştırırım. genellikle bunun mazot israfı olduğunu söylüyorlar, hatta kitapçığında 30 saniye yeterli yazıyor ama ben biraz eski kafalıyım. dizel motorlar 5 dk da anca kendine gelir.
  • Valla doğrusunu yapiyosun hocam ya kaybedeceğin ayda 3 lira olur ama sıcak motor özellikle bu havada önemli çatır çatır gitmektense
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

belki etkisi vardır. benim kapalı garajım var. yola çıkmadan 5 dk önce motoru çalıştırırım. genellikle bunun mazot israfı olduğunu söylüyorlar, hatta kitapçığında 30 saniye yeterli yazıyor ama ben biraz eski kafalıyım. dizel motorlar 5 dk da anca kendine gelir.

zehirlenmeyesin haciçalıştır git bişey olmaz.

çalıştırıp dik yokuşuda çıkınca ısınmış oluyor anında

• 1.3 mj doblo ankara da ısıtabilene aşk olsun rolanti de bırakınca resmen soğuyor araba
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    kapıları açıp çalıştırıyoruz herhalde bu aralar hava sabahları -1 dereceye düşüyor. 30 saniyede yağlar ısınmaz. manifold, egzos, karter güzelce bir ısınsın motor daha uzun ömürlü olur. yazın bile 1 dk rolantide beklerim.
  • quote:

Fiat Bravo 4 km sonra 90 dereceye geliyor. yaz kış her zaman 90 derece.

Hocam bizde de 1.3 mj motor var ama ısınması gerçekten bayağı sürüyor. Bir sıkıntısı mı vardır ki
  • Golf mk6 1.6 tdi

Sabah 1-2dk kadar rölantide anlık yakıt tüketimi 1lt nin altına düşmesini bekliyorum. 0.7-0.8 e düştükten sonra Ankara etlikten yozgat bulvarına doğru çıkıyorum. Yakıt tüketimi ortalaması 15lt yi görüyor. Çevre yolundan kazan saraya işyerine gidiyorum. 25km civarı yol gidiyorum. Gidene kadar ortalamam 5lt ye düşüyor. Hava o kadar soğuk ki bugün son 5-6km kala fandan sıcak hava geldiğini anladım. Fan yola çıktığım andan beri açık oluyor ama sanırım yanlış yapıyorum. Motor sıcaklığı yükselene kadar açmamak gerekiyor.
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    sorun yoktur. 1.3 multijet baya geç ısınan bir motor. bende linea varken 10 km sonra anca 90 dereceye gelirdi.
  • quote:

sorun yoktur. 1.3 multijet baya geç ısınan bir motor. bende linea varken 10 km sonra anca 90 dereceye gelirdi.

gerçekten öyle , saolun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.