Şimdi Ara

Ustalar soğutmayla ilgili bir yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İmzamdaki sistemin ( işlemcinin ) açılış sıcaklığı 40 c - 42 c arasında ( herhangi bir çalıştırmadan - o / c olmadan )
    Oyunlarda ve diğer sağlam uygulamarda ise 55 c - 58 c arasında

Sizce bu normal mi ?
    Normal değilse sağlam bu soğutucu önerirseniz sevinirim...

Bir de orjinal intel p4 soğutucu kullanıyorum. Bu nasıl sökülür. Mandallı birşey.
    Sökülmesi esnasında dikkat etmem gereken noktalar.
    Yeni bir soğutucunun montajı esnasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verebilirmisiniz.

TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_maker -- 21 Aralık 2005 22:01:12 >

• stok fan yetersiz zalman veya coolmaster tavsiye ederim ama mutlaka kaliteli macun tavsiyem artic silver 5 bende de prescott var açılış 29-32 load 46 bunları yap büyük ölçüde ısı düşer (yanlız ısıların presscot için fazla değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 21 Aralık 2005 22:28:13 >
  • çok saol

aslında bişi daha sorcaktım

bu prescot işlemciyi çıkarttığımı düşünürsek , Yerine daha az ısınan ve hemen hemen aynı performansı sergileyen bir intel işlemci önerebilirmisiniz.

Son olarak bu macunu ne kadar zamanda bir değiştirmek lazım ( o/c ' siz bir sistem için )
  • valla prescot lar 1 mb cache oldugu için bıraz fazla ısınıyorlar onun yerine takacağın intel cpu da prescott olmassa performansı muhtemelen dşük olucaktır sen prescot la devam et arkadaşın dediği gibi artic silver5 macun kullan oc siz sistem kullanıyorsun belli onun için zırt pırt cpu yu cıkarmıyosan bı kere macun sür yeter ilk sürdüğüde de hemen etkısını arama 2-3 hafta sonra macun tam olarak etkısnı gosterır eğer hala sonuc iyi değilse kasa içi sirkulasyonun u arttırmayı dene çünkü kasa içi hava sıcaklığı yuksek olduğu için cpu fanı da sıcak havayı soğutucuya üfler ve soğutucu yu iyi soğutamaz o nedenle cpu ısınır o neden le ya kasa içi hava sirkulasyonunu bıraz iyi tut yada iyi bir cpu danı al biraz uzun oldu ama yararlı olucağına ınanıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: dream_maker

çok saol

aslında bişi daha sorcaktım

bu prescot işlemciyi çıkarttığımı düşünürsek , Yerine daha az ısınan ve hemen hemen aynı performansı sergileyen bir intel işlemci önerebilirmisiniz.

Son olarak bu macunu ne kadar zamanda bir değiştirmek lazım ( o/c ' siz bir sistem için )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.