Şimdi Ara

ustalara bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eve uydu takacağım, bina 4 katlı ben 2. katta oturuyorum. çatıda üst kattaki komşunun 2 tane çanak anteni var. çanaklar yanyana, biri avrupa, biri turksat sanırım. çanaklardan çıkan kablolar hemen orda çoklayıcıya bağlanmış, çoklayıcıdan çıkan tek kablo da daireye iniyor. çoklayıcı 5 li, ve görüntüsü de ekte olduğu gibi...

ben şimdi a veya b noktasından eve bir kablo çeksem yayınları izleyebilir miyim. komşu tak izle diyor, ancak boşuna onun da yayını kesmeyelim, sıkıntı vermeyelim diye sormak istedim. teşekkürler...

edit: konuyu bir üst foruma açacaktım, sistem izin vermedi. illa bir alt bölüm seçmemi istedi...

ustalara bir soru

ustalara bir soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stbolen -- 2 Kasım 2012; 21:54:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stbolen

arkadaşlar selamlar.

eve uydu takacağım, bina 4 katlı ben 2. katta oturuyorum. çatıda üst kattaki komşunun 2 tane çanak anteni var. çanaklar yanyana, biri avrupa, biri turksat sanırım. çanaklardan çıkan kablolar hemen orda çoklayıcıya bağlanmış, çoklayıcıdan çıkan tek kablo da daireye iniyor. çoklayıcı 5 li, ve görüntüsü de ekte olduğu gibi...

ben şimdi a veya b noktasından eve bir kablo çeksem yayınları izleyebilir miyim. komşu tak izle diyor, ancak boşuna onun da yayını kesmeyelim, sıkıntı vermeyelim diye sormak istedim. teşekkürler...

edit: konuyu bir üst foruma açacaktım, sistem izin vermedi. illa bir alt bölüm seçmemi istedi...

ustalara bir soru

ustalara bir soru

Bahsettiğiniz şey şayet fotoğraftaki Diseqc gibi ise uydu yayınlarını
    alamayabilirsiniz. Çünkü Diseqc denen şey birden fazla çanaktan
    gelen sinyali tek kabloda uydu alıcısına iletmeye yarıyor.

ustalara bir soru

ustalara bir soru

Resim alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: stbolen

arkadaşlar selamlar.

ustalara bir soru

ustalara bir soru

izleyemezsin lnb lerin 2li olması gerekir

• arkadaşlar teşekkür ederim.

çiftli lnb alıp çözeceğiz artık...
  • 2 li lnb artı diseck almalısın 2 çanaktan almayı düşünüyorsan....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla ilgili bilenlere soru
    7 yıl önce açıldı
    Basit Bir Soru (ÇÖZÜLDÜ)
    12 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.