Bildirim
tiptronik hakkında bir soru ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
herhangi bir zararı yoktur, yalnız yakıt tüketimi için otomatik modda kullanmanız daha faydalı olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi
herhangi bir zararı yoktur, yalnız yakıt tüketimi için otomatik modda kullanmanız daha faydalı olabilir
sağolun -
Tiptronik şanzımanın amacı budur hem D konumunda ilerliyebilirsiniz hemde vitesi kendiniz değiştirebilirsiniz herhangi bir zararı yoktur tabi hor kullanmadıkça zorlamadıkça.. -
quote:
Orijinalden alıntı: BRV35
Tiptronik şanzımanın amacı budur hem D konumunda ilerliyebilirsiniz hemde vitesi kendiniz değiştirebilirsiniz herhangi bir zararı yoktur tabi hor kullanmadıkça zorlamadıkça..
sağolun -
bende mondeoyu triptonik modda kullaniyourm ama tek sevmedigim yonu arabayi ben torkla hizlandirmak istiyorum(dizel) ama arac bg ile hizlandirmak isteyip vites dusuruyor ben ne anladim bu isten :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
bende mondeoyu triptonik modda kullaniyourm ama tek sevmedigim yonu arabayi ben torkla hizlandirmak istiyorum(dizel) ama arac bg ile hizlandirmak isteyip vites dusuruyor ben ne anladim bu isten :d
anladım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X