Şimdi Ara

USTALARDAN GÖRÜŞ İSTİYORUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus AMD M4A785TD-V EVO 785G-DDR3 1800 Ses Onboard Vga Gigabit Lan Pci.Exp. 16X 938 Soket Anakart

AMD Phenom II X3 720

Sapphire HD4770 512 MB 128Bit GDDR5 16X ( anakartta onboard hd 4200 ekran kartı var ama daha sonra alacağım kart)
    SEAGATE - 320 GB SATA2 16 MB NCQ

LIAN LI PC-K60 550W LANCOOL ADVANCE MİDİ TOWER PSU'LU KASA

sizce sistem nasıl olmuş nerde ne gibi değişiklikler yapmam lazım siz ustalarımdan tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• valla bende bir sistem topluycam 6 senedir bilgisayar hakkında en ufak bi ilerlemeyi takip etmemiştim ama donanımhaber sayesinde 2 haftadır inciğini cinciğini öğrendim sayılır :) o yüzden tavsiye olarak hd 4870 ekran kartlarının fiyatı çok düştü onu tavsiye ediyorum birde 8 dolar için 320 gb alma 500 gb hd al derim ayrıca anakartın benim istediğim anakart gayet güzel seçim yapmışşın işlemciyi arttırma şansım varsa AMD Phenom II X4 810 derim bi usta sayılmam ama 2 haftadır fena takip içindeyim benim nacizane fikrim budur :)
  • Bence seçimlerin yerinde ve güzel. Hdd olarak Samsung tavsiye ederim.500gb alacaksan Seagate olabilir.7200.12 serisi olmasına dikkat et.4870in fiyatı biraz daha düşerse ileride onu alabilirsin..4770 de güzel ekran kartı.
  • x3 720 yeterli olur, x4 810 güzel işlemci ama şimdi x4 9x5 serisi ucuzlamışken bir çekiciliği kalmadı bana kalırsa

anakart iyi
    hdd ise wd black 500 gb olabilir.
    ekran kartı f/p'lik model, 4770 iyidir yalnız bir kaç ay sonra ne olur belli olmaz.
  • çok iyi seçim.elimdeki anakart işlemci rami satabilirsem bu anakart işlemci modelini düşünüyorum bende..ekran kartıda güzel.bütçene göre seçtiysen 4870 için biraz sabretmen gerekebilir.
  • anakartı beğenmişsiniz ben de hem asus olması hem de e-sata bulundurması sebebiyle seçtim 785 liklerin en iyisi bana kalırsa hard diski tek plaka olan 320 likten seçtim bilerek boyut büyüdükçe sıkıntıları da artıyo ekran kartı zaten onboard 4200 var bu bana şimdilik yeter ama 4770 im methini çok duydum ilerde belki alırım peki kasa için yorum gelmemiş psu lu olan bi model seçtim baya bi araştırdım bu modelin çok sağlam olduğunu gördüm sizce nasıl kasa...
  • o kasanın fiyatı 250 civarı olmalı.bence abartı ona verecegin para ile donanıma performans verici bir arttırım yapılabilir.
    kasa olarak şu olabilir:
    http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-vj75021n2e-vj75021n2e-wings-rs-200-500w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=40413
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bişey sorcam e- sata ve firewire kullanıcam kasayı buna göre mi seçmem gerekiyo bilgilendirir misiniz
  • e-sata ve firewire secmiş olduğunuz anakart yani ASUS M4A785TD-V EVO, destekliyor.
    Buna göre kasa derken anlayamadım ancak sanıyorumki montajlandığında anakartın bu cıkıslarını kasanın arka kısmında bulabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 27 Ekim 2009; 0:26:29 >
  • İşlemciyi X3 425 ile değiştirip
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-adx425wfgibox-athlon-ii-x3-425-am3-2.7ghz-1.5mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=40878

Kalan miktarı da ekran kartına yatırabilirsin.
    1GB lik 4850 ye yatırabilirsin
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2409

• ben almışken işlemciyi iyi alıym diyorum önerdiğin ile phenom x3 720 arasında tabi ki performans farkı olacaktır ama ne kadar kayda değer mi acaba aydınlatır mısın beni...
  • ha bi de unutmadan zaten anakartta onboard hd 4200 kart var şimdilik bu bana yeter ekran kartını sonradan alacam...
  • Eğer ekran kartını sonra alacaksanız X3 720 daha iyi bir seçim olacaktır.
    Şansınıza 4. çekirdeği de açabilirseniz çok çok güzel olur.
  • tavsiyelere devam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.