Şimdi Ara

Ustalardan Tavsiye Bekliyorum: 25.000 TL bütçe ile hangi araç alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.
    Sözü uzatmadan başlayayım. İlk aracımı alacağım inşallah ve acemiyim. Arabadan da pek anlamıyorum. 25.000 TL bütçem var. 2009-2012 arası Seat Ibiza, 2007-2010 arası Opel Corsa ve 2009-2011 arası Mazda 2'ye indirdim seçeneklerimi. Sizce hangi aracı seçmeliyim ve neden?

• Seat ibiza derim ben
    bütçeniz ile Stylance veya style donanım bir araç bile bulabilirsiniz

ek bir tavsiye forum da bir arkadaş sıfır km hyundai i20 için 26.000 lira fiyat almış
    madem ilk arabanız sıfır almak istersiniz belki.
    ikinci eldeki risklerden de kurtulmuş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

Seat ibiza derim ben
    bütçeniz ile Stylance veya style donanım bir araç bile bulabilirsiniz

ek bir tavsiye forum da bir arkadaş sıfır km hyundai i20 için 26.000 lira fiyat almış
    madem ilk arabanız sıfır almak istersiniz belki.
    ikinci eldeki risklerden de kurtulmuş olursunuz.
    Teşekkürler hocam cevabın için ama sıfır araç düşünmüyorum, i20 yi de pek beğenmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: monotros

Teşekkürler hocam cevabın için ama sıfır araç düşünmüyorum, i20 yi de pek beğenmedim :)

Alıntıları Göster
    ben olsam ibizayı tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

ben olsam ibizayı tercih ederdim

Alıntıları Göster
    İbiza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexstz

İbiza

Alıntıları Göster
    Mazda 2 en iyi tercih. Ancak bu ay renault oyak kampanyası askeri personele %12, ford ise çalışan personele %20'ye yakın indirim yapıyor peşin fiyattan. Tanıdıklarınız varsa bu firmalardan sıfır arac almaya da yonelebilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_68364019/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68648354

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexstz

İbiza

Alıntıları Göster
    İbiza en mantıklı tercih olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

İbiza en mantıklı tercih olacaktır.

Alıntıları Göster
    Değerli tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum, peki tavsiye ederken gerekçeleriniz neler, neden ibiza diyorsunuz veya mazda 2 neden?
  • quote:

Değerli tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum, peki tavsiye ederken gerekçeleriniz neler, neden ibiza diyorsunuz veya mazda 2 neden?

Alıntıları Göster
    bu forumda mazda 2 sahibi anca 1 kişi cıkar ibizada aynı şekil... foruma araç tercih sorusu sorulmaz... başlık açacaksan ibiza kullananlar diye baslık aç yada mazda 2 kullananlar diye aç...

burada bilmeyen konuşur... genetik olabilir belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

bu forumda mazda 2 sahibi anca 1 kişi cıkar ibizada aynı şekil... foruma araç tercih sorusu sorulmaz... başlık açacaksan ibiza kullananlar diye baslık aç yada mazda 2 kullananlar diye aç...

Alıntıları Göster
    ibiza da corsa da iyi olur hangisi hoşuna giderse al, tabi yakıt motor seçeneklerinden bahsetmemişsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

ibiza da corsa da iyi olur hangisi hoşuna giderse al, tabi yakıt motor seçeneklerinden bahsetmemişsiniz..

Alıntıları Göster
    1.4 benzin+lpg olarak düşünüyorum motoru. malum motorin fiyatı da benzine yaklaştı ayrıca dizel motor arızaları baya tuzlu oluyor diye duydum. hatalarım varsa düzeltmenizi isterim.
  • quote:

1.4 benzin+lpg olarak düşünüyorum motoru. malum motorin fiyatı da benzine yaklaştı ayrıca dizel motor arızaları baya tuzlu oluyor diye duydum. hatalarım varsa düzeltmenizi isterim.

Alıntıları Göster
    hocam bence ibiza ya yoğunlaş, kasası gerçekten güzel ve vw kalitesinde üretiliyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    hocam ben olsam ibiza alırdım. kasası da oldukça güzel ve vw kalitesiyle üretiliyor sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

hocam ben olsam ibiza alırdım. kasası da oldukça güzel ve vw kalitesiyle üretiliyor sonuçta.

Alıntıları Göster
    ibizanın kasaıs önden çok güzel ama arkadan bi iticiliği var gibi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassüyn

hocam bence ibiza ya yoğunlaş, kasası gerçekten güzel ve vw kalitesinde üretiliyor.

vw kalitesi derken ?

mazda dandik mi yani
  • quote:

Senin mesajdanda bilgi akıyor maaşAllah :)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ben biliyorum bana sor

• quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

ben biliyorum bana sor

Alıntıları Göster
    Yeni Clio, Corsa, Polo, Punto alabilirsiniz sıfır olarak. Hepsi 29000 civarı.
  • quote:

quote:

senin gibilere laf dokunduruyorum bakıyorum anlamıssın... alıntı yapıyorsun... kendini nasılda biliyorsun...
  • quote:

quote:

quote:

senin gibilere laf dokunduruyorum bakıyorum anlamıssın... alıntı yapıyorsun... kendini nasılda biliyorsun...

Alıntıları Göster
    Ibiza bende tavsitye edebilirim parasını hakediyor.

Da bence C Segmenti düşünün.Mesela Megane II.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.