Şimdi Ara

Ustalardan Toshiba A100-237 Notebooka yorum ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ustalardan Toshiba A100-237 Notebooka yorum ricası

Garanti Süresi 24 ay
    İşlemci Intel Centrino Duo Mobile teknolojisi, Intel Core Duo T2400 - 1.83 GHz 667 MHz FSB, 2 MB
    Chipset Intel 945PM Express
    Sistem belleği 512 MB DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (533 MHz)
    Ekran Kartı ATI Radeon X1600 512 MB Hyper Memory
    Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, 16-bit stereo, Entegre stereo hoparlörler
    Modem / faks 56K Uluslararası V.90 modem (V.92 ready)
    Network 10/100 Mbps
    Pcmcia 1 x PC Card Type II, Express Card Slot
    Sabit Disk kapasitesi 80 GB (5.400 rpm) S-ATA
    Optik sürücü DVD SUPER Multi Drive
    Batarya Lithium-ion teknolojisi, max. 3.27 saat
    Ekran 15.4'' TruBrite WXGA TFT ekran (1.280 x 800)
    İşletim sistemi Windows XP Home Edition (TR/ENG)
    Boyutlar - ( ExBxY ) mm. 360 x 267 x 29.8 / 36.8 mm. , Ağırlık: 2.72 kg
    Geliştirilmiş Port'lar DC-in, harici monitor, mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 6-in-1 Media Card Slot, 4 x USB 2.0
    Kablosuz haberleşme Wireless LAN (802.11 a/b/g), Bluetooth

Arkadaslar özellikler yukarda yazmakta
    lakin benim merak ettiklerim bu özellikleri ile pekte anlasılmayan özel durumlar yani eline alıp kullanan bi arkadasın kendi özel tespitleri kısaca neler mi bunlar
    1-Parlak ekranın kalitesi?
    2-Ses cıkısının diger notbooklara nazaran durumu?
    3-Kasasının kalitesi
    4-Isınma durumu
    5- Yarın bu modeli almayi düsünüorum acaba dogru bi karar mı ????

Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler

• Kesinlikle doğru bi karar. Şu an Toshiba lar içinde en çok tutulan modellerden birisi.
  • Ben A100-237 kullanıyorum..1 ay falan oldu alalı..Çok memnunum çok şükür..
    Sorularına gelince..
    1- PArlak ekranın kalitesi bence gayet iyi..Diğer markaları pek görmedim ama bence gayet iyi.
    2- Ses çıkışı oldukça iyi sayılır özellikle bi notebook için. Harman/KArdon hoparlörleri var.. Ben daha önce duymamıştım ama tanınmış bi markaymış Harman/Kardon.
    3- Kasanın kalitesi de bence gayet güzel ve de sağlam. Oldukça sade ve hoş bir görünümü var.
    4- Isınma sorunu ile karşılaşmadım..Zaman zaman oyun da oynuyorum hiç ısı problemi yaşamadım...
    5- Bence gayet doğru bi karar..Fiyatına göre alabileceğin en iyi laptop bence...
    Özellikle X1600 ekran kartı ve de Core duo 1.83 Ghz işlemcisi göz önüne alındığında..
    Süper pi 1M'yi 32sn'de bitiriyor default halde..Eski amd 3000+ venice işlemcim overclocksuz 45sn'de bitiriyordu..
    Desktopta o kadar işlemci denedim (3700+ san diego, X2 4400+ , opteron 165) en iyi sürem 29sn idi o da maksimum overclock ile..
    32sn bi laptop için çok çok iyi bi skor bence..
    Ekran kartı da şu an piyasada bulunan en iyi ekran kartlarından laptop için.HP aynı fiyat aralığında 7400 Go ekran kartları koyuyor makinlerine..X1600 7400'e göe nerdeyse 2 kat performans veriyor.3d mark 2005 puanı 3600 puan..7400go 1900 civarı...
    Son olarak alırken bi 512mb ram takviyesi yapmanı öneririm. Oyun,program açılışlarında, çıkışlarında ;çoklu işlemlerde çok fark ediyor..
    Hayırlı olsun..

• Piyasadaki fiyatını hakeden nadir modellerden ve kesinlişkle alınabilir. Yalnız 512Mb ram takviyesi yapmakta şart
  • arkadaşlar bu aletin türkiye ve balkanlardaki modeli a100-237..amerikada bu isimde bir alet buladım x1600 ekran kartı bulunduran ve amerikadan getirtebileceğim bir notebook önerebilirmisniz..?
  • ben şimdilik 512 mb ram ile kullanıyorum bir sorun çıkarmadı.
    ram ilavesi iyi olur mu?kesinlikle fayda sağlar.
    ama orijinilligi hiç değilse 1 sene kalsın dedim
    hiç bir takılma problemi,oyunlarda ram yetersizliği falan hissetmedim.
    aslında çokta performans arayan biri değilim..
  • Orjinalliği bozulmuyor ki 512 ram ilave ettirince.
    Çok basit bi şey zaten ram taktırmak..Vatan'da ücretsiz 2dk'da takıyorlar..Sen bile takabilirsin aslında..Garanti falan bozulmuyor..
    512 ram de yetebilir ama 2x512 ile çok daha rahat çalışıyor kasılmadan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.