Bildirim
USTAYA SOR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1997 model 1.6 lpg li polo aracımda kaloriferden benzin kokusu geliyor. neden olabilir. ne yapmalıyım yardımcı olablirseniz sevinirim. birde bikaç hafta önce araba hararet yapmamasına rağmen gösterge yüksek gösteriyordu. sanayide müşürü değiştirdik düzeldi. bi süre sonra gösterge 0 göstermeye başladı bazen düzeliyor 90 gösteriyor bazende 70 e çıkıp geri düşüyor. -
2004 Model wv polo kullanıcısıyım. Sorunum devir göstergesinin 1000 ile 0 arasında sürekli oynaması 1000 e cıkıp geri minimuma düşüyor gaz verip geri cekiyor araç devirde durmuyor. Gaz kelebeğinden dediler belki 20 tane gaz kelebeği değiştik yine düzelmedi. Geçen gün yine araçla ugrasırken ısı müşirini çektik ve motor düzeldi düzgün devrine oturdu aynı şekil egr yi cıkardıgımızda yine düzeldi. Sizce aracın sorunu nerdedir çok büyük bi sıkıntı değil ama can sıkıcı olmaya başladı :)quote:
Orijinalden alıntı: emre_cosar
1997 model 1.6 lpg li polo aracımda kaloriferden benzin kokusu geliyor. neden olabilir. ne yapmalıyım yardımcı olablirseniz sevinirim. birde bikaç hafta önce araba hararet yapmamasına rağmen gösterge yüksek gösteriyordu. sanayide müşürü değiştirdik düzeldi. bi süre sonra gösterge 0 göstermeye başladı bazen düzeliyor 90 gösteriyor bazende 70 e çıkıp geri düşüyor.
-
quote:
1997 model 1.6 lpg li polo aracımda kaloriferden benzin kokusu geliyor. neden olabilir. ne yapmalıyım yardımcı olablirseniz sevinirim. birde bikaç hafta önce araba hararet yapmamasına rağmen gösterge yüksek gösteriyordu. sanayide müşürü değiştirdik düzeldi. bi süre sonra gösterge 0 göstermeye başladı bazen düzeliyor 90 gösteriyor bazende 70 e çıkıp geri düşüyor.
Aynı sorunla diesel aracımda karşılaştım, problem yakıt filtresinden yakıt kaçağı olduğu için kaynaklanmış, sonuç olarak yenisini aldım, tehlikeli bir durum sizinde baktırmanızda fayda var, belki aynı sebeptendir. -
quote:
Orijinalden alıntı: MERT237
quote:
Aynı sorunla diesel aracımda karşılaştım, problem yakıt filtresinden yakıt kaçağı olduğu için kaynaklanmış, sonuç olarak yenisini aldım, tehlikeli bir durum sizinde baktırmanızda fayda var, belki aynı sebeptendir.
teşekkür ederim. ben ustama telefonda sordum filtreden olacağını sanmıyorum hortumdan kaçak olabilir demişti ama henüz baktıramadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackHawkk
2004 Model wv polo kullanıcısıyım. Sorunum devir göstergesinin 1000 ile 0 arasında sürekli oynaması 1000 e cıkıp geri minimuma düşüyor gaz verip geri cekiyor araç devirde durmuyor. Gaz kelebeğinden dediler belki 20 tane gaz kelebeği değiştik yine düzelmedi. Geçen gün yine araçla ugrasırken ısı müşirini çektik ve motor düzeldi düzgün devrine oturdu aynı şekil egr yi cıkardıgımızda yine düzeldi. Sizce aracın sorunu nerdedir çok büyük bi sıkıntı değil ama can sıkıcı olmaya başladı :)
araç boğaz kelebek arızası verıyor mu onemlı olan o... eger arıza vermıyorsa bir yerde hava kacagı vardır. manıfold hava alıyordur... eğer boğaz kelebeği arızası verıyorsa motor kontrol unıtesıne kadar gidebilir arızanın durumu.. saygılar
-
quote:
benzin hortumlarından birinde kacak vardır... veya polen fıltresınde problem cıkmıstır... diğer sorun ıcın ıse hararet musuru orjınal degıldır.. sorun musurde -
Selamun aleyküm ustam aracım Opel Corsa 1.2 2010 aracımla yağmurlu havada drift atıp lastik yakmaya çalıştım lastik yanmadı araba zorlandı ve stop etti vites göstergesi F oldu ve tamir işareti çıktı göstergede arabayı tekrar çalıştırdığımda hiç birşey yoktu frenlerde iyidi ama eve gidiyordum eve vardım ve arabayı park ettim ve birşey var mı diye baktım Arabanın altından su geliyordu ve egzoz borusu tarafından tık tık diye ses geliyordu cevap verirseniz sevinirim hocam kusura bakmayın uzun oldu kolay gelsin
Saygılarımla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar 2000 model polo 1.4 comfortlıne otomatık arac varquote:
Orijinalden alıntı: Toxasa
Selamun aleyküm ustam aracım Opel Corsa 1.2 2010 aracımla yağmurlu havada drift atıp lastik yakmaya çalıştım lastik yanmadı araba zorlandı ve stop etti vites göstergesi F oldu ve tamir işareti çıktı göstergede arabayı tekrar çalıştırdığımda hiç birşey yoktu frenlerde iyidi ama eve gidiyordum eve vardım ve arabayı park ettim ve birşey var mı diye baktım Arabanın altından su geliyordu ve egzoz borusu tarafından tık tık diye ses geliyordu cevap verirseniz sevinirim hocam kusura bakmayın uzun oldu kolay gelsin
Saygılarımla
kırmızı ısıklarda durdugum zaman arac tık tık atıyor sekıyor gıbı anlayacagınız sızce ne olabılır bugun yarın ustaya gıdecegım ama gıtmeden sormak ıstedım
-
Merhabalar. 1 hafta önce vw golf comfortline 1.6 fsi 2004 model 5 kasa aldım motor arıza kambası yandı. Baktırdığımda bilgisayarda nox sensör arızalı olduğunu gördük hatta iki ayrı yere gösterdim ikisi de aynı arızayı verdi ve 2000 tl civarında maliyet çıkardılar. Bunun başka bir çözümü yok mu acaba? Açıkçası içime oturdu bütçeme göre araç buldum derken. Başımıza iş aldık gibi geliyor. Bunun için başka bir çözüm yolu var mı lütfen yardımlarınızı rica ediyorum.
-
Usta iyi geceler. Bende 2003 polo 1.4 tdi var. 2 haftada bir su eksiltiyor neden olabilir acaba?quote:
Orijinalden alıntı: pdrciadige
s.a. ustam 2006 polo 1.4 araçta ayağım gaz pedalının üzerindeyken birden pedal işlevsiz kalıyor saniyelik bırakıp basınca tekrar tepki alabiliyorum. tüplü araç tüpü devre dışı bıraktığımda da aynısı oluyor. gaz kelebeğini temizlemişlerdi bi süre düzeldi tekrar olmaya devam etti. genelde düşük viteslerde ya da tümsek geçişlerinde daha çok hissediliyor yüksek hızlarda sıkıntı yok. tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler...
-
-
Merhabalar, 2001 model 6n2 polom var 1.4 16v lpgli motor sıcakken stop edip 5 dk işimi halledip geldiğimde bazen 2-3 denemede bazen 4-5 deneme sonunda çalışıyor bu nedeni ne olabilir?quote:
Orijinalden alıntı: acheron34
http://forum.donanimhaber.com/m_111649830/f_//tm.htm#111649830
yardım lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhn555
Arkadaşlar Wv Audi Seat Skoda araçlarınızla ilgili her türlü sorun şikayet ve arızalarınız konusunda yardımcı olabilirim...
Arızalarınızı söyleyin yardımcı olayım....
SAYGILARIMLA
Merhabalar.. Aracımda 6.5" inch yeni composition media var.. Burada app-connect diye güzel bir özellik var fakat aktivasyon yaptırmanız gerekiyor diyor.. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim usta bey.. -
mersedez 313 sıprenter 2006 model hafif ticari 17 kişilik aracım sabahleyin calışıp istop ediyor ve ondan sonra marş yapıyor ama calışmıyor nedenini bilen varsa yaza bilirmquote:
Orijinalden alıntı: cagriahiskaliquote:
Orijinalden alıntı: gokhn555
Arkadaşlar Wv Audi Seat Skoda araçlarınızla ilgili her türlü sorun şikayet ve arızalarınız konusunda yardımcı olabilirim...
Arızalarınızı söyleyin yardımcı olayım....
SAYGILARIMLA
Merhabalar.. Aracımda 6.5" inch yeni composition media var.. Burada app-connect diye güzel bir özellik var fakat aktivasyon yaptırmanız gerekiyor diyor.. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim usta bey..
-
mersedez 313 sıprenter 2006 model hafif ticari 17 kişilik aracım sabahleyin calışıp istop ediyor ve ondan sonra marş yapıyor ama calışmıyor nedenini bilen varsa yaza bilirm -
Ustam kolay gelsin.aracım 99 model otomatik honda euro civic arac lpg de iken sport modda yani gaza birden yüklenip 4bin devrin üstüne çıkınca gaz yememeye başlıyor beyin buzlanıyor bunu sadece tüp de yapıyor benzine alınca duzeliyor arıza neden olabilir -
Merhaba ustam benim aracım crysler300 c bir haftadır bir problemle uğraşıyorum bi türlü bi sonuç alamadım sorun şu aracım geç. Çalışıyor 3 bin deviri geçince kırmızı bir Yıldırım ikazi ve sarı renkli motor ikizi yanıyor ve bazende seyir hakında aracım istop ediyor servislerde dpf filteri tıkalı olduğun için dediler dpf filtresini söktüm aynı problem devam etti tekrar gittiğimde aracın beyninden tamamen silmesi lazım dediler onu da yaptım ama hala aynı problemler devam ediyor ayrıca aşırı bi siyah duman atıyor teste koyduğumda 3 enjektör gitti dediler alip taktım siyah duman kesildi ama aracım tekrar aynı problemleri yapmaya başladı ve bugün tekrar siyah duman çıkıp araba seyir halinde istop ediyor sizden rica ediyorum acil bi yardim
Merhabalar 2000 model 1.8 passat im var kam mili pozisyon hatasi veriyor.sente atlak değil üst kapak sokulup bakıldı bir sorun yok tesisat ve sensör sağlam görünüyor beyindede problem yok dendi ne yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tdı kırmızı ne demek
- passat paket sıralaması
- amortisör gıcırtısı nasıl geçer
- volkswagen t-roc kullanıcı yorumları
- ankara en iyi volkswagen ustası
- volkswagen fiyat listesi 2024
- passat 2022 fiyat listesi
- tiguan boyutları
- volkswagen id.7 fiyat
- 2024 passat sedan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X