Şimdi Ara

Yetkili Servis Antifiriz Koyar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen hazıran ayında yıllık bakımını yetkili serviste yaptırdım.

Şimdi kar yagıyor hava soguk,aracıma antifiriz koymuş mudur yetkili servs yoksa benim mi koymam gerekli

arac: vw

• Kaynak fatura

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suyun rengini kontrol edin.
  • Koyuyorlar genelde.
  • genelde kontrol etmezler kafalarına eserse kontrol ediyolar bozulmuşsa değiştirmek için sorarlar zaten.
  • motor suyuna antifirizden bahsediyorsanız, şayet motor suyuna antifiriz koymadan suyu dayıyorlarsa at çöpe o servisi daha iyi. silecek suyuna bahsediyorsanız bunu kendinizde yapabilirsiniz. en yakın benzinlikte rica edin yaparlar veya 1 litrelik pet şişeye benzinlikten 3-5 liraya alacağınız antifirizi yarısını koyun kalan yarımınıda suyla tamamlayın kaputu direksiyon altındaki mandaldan açın motor bloğunun sol ön tarafında kalan su bidonu haznesi gibi üzerinde cam silecekleri sembolü olan kapakçığı açın ve yarı antifirizli yarı suyla dolu şişenizi içine boşaltın. dikkat edin ön tarafta radyatör kapağıda var onu motor sıcakken açmaya kalkmayın haşlanırsınız. siz yapamazsanız benzinlikte pompacılara rica edin yardımcı olurlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi wv yi aradım ,

adamlar motor suyunu kontrol ediyorlarmıs ve eksilirse ekliyormış,

Muhtemelen benim motor suyum eksilmediğinden ekememişlerdir.

zaten arac sıfırken -70 derece dayanıklı antifiriz koyuluyormuş kapalı sistem olduğundan pek eksilme ekleme durumu olmuyormuş

fakat benım cam silecek suyum bitmişti ve normal su koymustum ama fiskiyeden köpüklü su geliyor cama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Antifriz bozulur mu ki?

Ben olsam ne olur ne olmaz yine tamamen suyu boşaltır yeniden su+antifriz koyardım.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Antifiriz özelliğini kaybedebiliyor. Antifirizli olsada donma noktası düşük oluyor mesela -5 C gibi. Bu durumda değiştirmek gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

Şimdi wv yi aradım ,

adamlar motor suyunu kontrol ediyorlarmıs ve eksilirse ekliyormış,

Muhtemelen benim motor suyum eksilmediğinden ekememişlerdir.

zaten arac sıfırken -70 derece dayanıklı antifiriz koyuluyormuş kapalı sistem olduğundan pek eksilme ekleme durumu olmuyormuş

fakat benım cam silecek suyum bitmişti ve normal su koymustum ama fiskiyeden köpüklü su geliyor cama

- 70 dereceye dayanikli antifriz hic duymadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.