Şimdi Ara

Üstteki Power Buttonu etkisiz kılma. SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Neden böyle birşey istiyoerum açıkliyorum hemen.

Çoğu kişinin bildiği gibi "Find my iphone " adlı uygulama sayesinde telefonumuzun locationunu bulabiliyoruz. LAKİN;

geldik esas konuya. Diyelim ki;

Dışardasınız ve Allah Korusun telefonunuz çalındı. eve geldiniz farkettiniz ilk yapacağınız şey ( kendi adıma) hemen Find my iphone den nerede olduğunu bulmaktır. Sorunda burda başlıyor. Şarjımız gitmesin diye Location sürekli kapalı bende doğal olarak bulamayacak.

1-Uzaktan bağlantıyla locationu açabileceğim bir uygulama var mı?

2- Diyelim yok ve diyelimki ben locationu açık gezmeye başladım. Çalan şahıs doğal olarak ( telefodnda kilit kodu var ise ) hemen telefonu kapatır. Burda da devreye Cihazda kaçtane kilit olursa olsun power tuşuna bastımı kapanıyor Bu tuşu ya iptal etmek lazım, ya da atıyorum 7 kere peşpeşe basınca kapanacak bir program arıyorum ki çalan kişi telefonu kapatana kadar ben onun yerini tespit edeyim.

çünkü kapar telefonu basar restoreyi nerde kaldı find my phone...

Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Birde bunu igotya programı ile destekler ve şifreyi yanlış girdiğinde resmini çekip mail atarsa tadından yenmez.

Yardımlarınız, fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım derdimi anlatabildim ve umarım saçma değildir.

• Bu kadar kasma kendini sakin biraz kimse çalamaz senden onu,ne kadar üzerine düşersen o kadar kem gözler üzerinde olur rahat,relax ol akısına bırak
  • Kasmadığım için 4 aylık iphonenun heryeri çatlak çutlak. umrumda değil zaten. maddeye çok değer vermiyorum. beni sadece teknoloji ilgilendirdi. hani bunu düşünen bunuda düşünür peki kullanıcının çözümü ne? bunu merak ettim. yok sa okadar korksam. aman kırılcak çalınca vs diye düşünsem Sigorta artı lifeproof alır takılırım. bende koruma kabı bile yok.

sanırım problemi ben anlatamamdım. neyse teşekkürler yorum yazdığınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİOS da Her Şey Pasif
    8 yıl önce açıldı
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Power Tuşu ve Yaramaz Kedim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.