Beyler ben üşümüyorum hemde hic. Suan istanbulda havayı bilenler bilir az once yarım kolluyla dışarı çıktım tık yok. Kar yagarkende ceketsiz geziyordum evde hep yarım kollu ile geziyorum yeni farkettim.
Bu hastalikmi sizce ?
Not: Uludağ'da yarim kollu tişört ile Snowboard yapmis ve yine usumemis adamim. :D Yaş 17
Yarim kollu kolsuz kollu tshirt benim kafam karisti
quote:
Orijinalden alıntı: Meshhead
Yarim kollu kolsuz kollu tshirt benim kafam karisti
Benim kafayıda karıştırdın be usta
Degil ve dogrusu bu
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
Degil ve dogrusu bu
Hayır üşümek hastalık.
quote:
Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams
Hayır üşümek hastalık.
Alıntıları Göster
Kaç kilosun belki obezsin soğuk yağlara işlemiyordur
Normal degilsin belki usudugunu bilmiyosundur
Yok hocam obezlik durum yok fit vucudm var hafif kaslıyım :D sorma sebebim bi arkadasim var acı hissetmiyor ve hastalikmis o dedim benimkidemi hastalık ne
quote:
Orijinalden alıntı: gbzlim
Normal degilsin belki usudugunu bilmiyosundur
Hastada olmuyorum ama
bende de benzer durum var.bir noktaya kadar hiç üşümüyorum.ve kartopu falan oynarken ellerimin uyuşmasından zevk alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: diwac123
Beyler ben üşümüyorum hemde hic. Suan istanbulda havayı bilenler bilir az once yarım kolluyla dışarı çıktım tık yok. Kar yagarkende ceketsiz geziyordum evde hep yarım kollu ile geziyorum yeni farkettim.
Bu hastalikmi sizce ?
Not: Uludağ'da yarim kollu tişört ile Snowboard yapmis ve yine usumemis adamim. :D Yaş 17
Kardeşim bende de aynı durum var ve hatta konu açmayı düşünüyodum sen açmışsın. Şuan bile arkadaşlarım kazakla otururken ben kısa kolluyla oturuyorum ve ufo'yu açtıklarında rahatsız oluyorum çok sıcak diye. Bende kızarma da oluyo. Sende var mı öyle bişey? Yanaklarım kıpkırmızı oluyo sürekli.
quote:
Orijinalden alıntı: JustBeHappy
quote:
Bu hastalikmi sizce ?
Kardeşim bende de aynı durum var ve hatta konu açmayı düşünüyodum sen açmışsın. Şuan bile arkadaşlarım kazakla otururken ben kısa kolluyla oturuyorum ve ufo'yu açtıklarında rahatsız oluyorum çok sıcak diye. Bende kızarma da oluyo. Sende var mı öyle bişey? Yanaklarım kıpkırmızı oluyo sürekli.
Ofiste yaz kış vantilatör çalıştırmak zorundayım. Diğerleri hava biraz serinledi mi "Ayy üşüyoruz" diye hemen açıyor ısıtma sistemini benim için böyük eziyet
Aynisi bendede var bazen ankarada sadece tek tshirtle gezdigimiz oluyor
Senin tişört giymenede gerek yok kıllar yüzünden doğuştan kazağın var işte
alkol uyusturucu varmı? Bu lanet seylerı kullananlar az usur
quote:
Orijinalden alıntı: JustBeHappy
quote:
Bu hastalikmi sizce ?
Hocam oluyor kızarma oluyor ama bence o soğuk etkisinden dolayi oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Wittmann
alkol uyusturucu varmı? Bu lanet seylerı kullananlar az usur
Yok hocam adanada yaşıyordum yalan olmasın çalışırken yazları patron biraz esrarciydi bende 1-2 kere denedim en fazla odur sevmem öyle şeyleri zaten
Alkolde özel gunlerde sadece
Cok cool oluyosun oyle qnq
Bende cok usumem. Zamaninda kuzenle karlarin uzerine altimizda bi donla yatmistik. Morarmis halde eve girmistik. Ne gunlerdi be
Ben bu durumda rahatsız degilim ama Tuvnera, arkadaşımızın dediği gibi kışın soba calisinca cok rahatsız oluyorum ter basıyor direk çıkıyorum odadan,
Bende küçükken de vardı annem sıkı sıkı giydirirdi dışarda yağmur yagarken ben güneşi görmüş buz gibi erirdim :D