Kaloriferleri kısmışlar. Evlerin bacalarını kapatmışlar, soba da takamıyoruz! bebekli insanlara Allah kolaylık versin. şükür ki bulunduğum kiraya çıkarken izole edilmiş eve çıktım. yoksa herhalde evin için buz dolabı olurdu. Bacayı da açmıyorlar hava kirliliği diyorlar. Param var 1000 euro ise 1000 euro, ciğerleri mi kaybedelim? onu da yapmıyorlar! evet ben, avrupanın gelecekteli en büyük lağım deliği adayı Almanya'dayım... |
Üşüyorum ! Paramla hemde...
-
-
Elektrikli soba kullan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu içinde yağlı olan kalorifer benzeri radyatörlerden yoktu. üflemeliler var, onlar da adamı mahvediyor gece uyurken.
-
yatmadan odayı ısıt ,yatarken kapat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 euroyla elektrikli soba alamamak da ne bilim şimdi
-
1000 euro fatura için diyorum. adamlar sobaları açmıyorlar. yazımda belirttim. ben kiramı bir agency üzerinden tuttum. adamlara mail attım, açın artık 1000 euro fazla gelirse ben ödüycem şeklinde yazdım. bana verdikleri cevap postadan mektup ile "nasıl sparen yani tasarruf yapabilirsiniz" içinde işte yazmışlar kapı altlarını kapayın, tek oda da kalmaya çalışın; yemek yaptıktan sonra aspiratörü açın cam açmayın böylece sıcaklık içeride kalır vs.
bu mu çözüm?
madem gaza karışıyorlar, ben de elektrikli radyatör alayım dedim, radyatör yok. gaz sobası bile yakan var almanlarda. üstelik gaz sobalarını ve tüpleri Türkiye'den getirmişler. Belki de elektrik de gazla üretildiği için, elektrikli sobaları kesmek için satışını durdurdular. evde zaten bir tane soğutmalı ısıtmalı elektrikli var ama 30 dakka çalıştırıyorum boğazımı kurutuyor.
-
Türkiye'ye gel...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türkiye'ye gel... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X