Şimdi Ara

Utanç verici bir hâl!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçenin kadrosu ne zaman anadolu takım kadrosu oldu arkadaş Gustavo'yu ayır gerisi çoğu anadolu takımında bile yedek kalır en önemli sorun bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Her sene bir sürü oyuncu alıyoruz ama istenilen oyun oynanmıyor.
    Hatta alınan oyuncular, giden oyuncuları aratıyor.
    Son yıllarda alınan ve içimize sinen kaç tane oyuncu var?
    Toplasan şuan kadronun yarısı yeni ama bir çoğu yedek olacak adamlar.
  • Olur mu ama yav o kadar şampiyon olmuş takımın oyuncularını aldınız. Üstüne Galatasarayın ilgilendiği muriqi falan da sizde. Kadronuz gayet iyi aslında.
  • Ali Koç kulübü tavsiyelerle yönettiğini düşünüyorum, o tavsiyelerde çok sağlıklı ve akıllıca değil gibi duruyor. Seçim öncesinde yapmış olduğu konuşmaları dinledim, açıkçası ilk duyduğum zamanlar "bu adam söylediklerinin yarısını yaparsa Fenerbahçe'yi kimse tutamaz" diyordum fakat 2 yılda gördüğüm kadarıyla çokta farklı bir yönetim sergilemiyor. Ekstra olarak cebinde parası var, güçlü ekonomik bağlantıları var onun dışında rüzgar nereden eserse oraya doğru giden, uzun vadeli değil anlık reaksiyonlarla kulüp yöneten bir başkan olduğunu görüyorum.

Yıllarca yönetiminde bulunduğu kulübün kimyasını, geldiği gün değiştirmeye kalktı. Çoğu takım böylesine köklü değişimi, bir anda hazmedemez. Hadi bir değişim gelişim için plan yaptınız, ülke şartları ve gerçeklerini görmezden gelerek yapamazsınız, sportif direktör getiriyorsun adamın ülkemizle alakası yok, teknik adam getiriyorsun kulübü futbolcuları daha doğru düzgün tanımıyor, bu tarz değişimi yapacaksa bile ülkeye kulübe uyum sağlayacak tarzda olmalıydı ki zamanla uluslararası tarza bürünmek daha kolay olsun...

Çok fazla tren kaçırıldı ve zamanında Aziz Yıldırım'ın bile sahip olmadığı krediyle geldi fakat şu an o kredi bile çok azaldı. Ali koç dönemi denildiğinde aklıma başarısızlık ve mağduriyet geliyor başka bir şey göremiyorum, kulüp ve kadroda bunun yansıması...

• utandım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Ali Koç kulübü tavsiyelerle yönettiğini düşünüyorum, o tavsiyelerde çok sağlıklı ve akıllıca değil gibi duruyor. Seçim öncesinde yapmış olduğu konuşmaları dinledim, açıkçası ilk duyduğum zamanlar "bu adam söylediklerinin yarısını yaparsa Fenerbahçe'yi kimse tutamaz" diyordum fakat 2 yılda gördüğüm kadarıyla çokta farklı bir yönetim sergilemiyor. Ekstra olarak cebinde parası var, güçlü ekonomik bağlantıları var onun dışında rüzgar nereden eserse oraya doğru giden, uzun vadeli değil anlık reaksiyonlarla kulüp yöneten bir başkan olduğunu görüyorum.

Yıllarca yönetiminde bulunduğu kulübün kimyasını, geldiği gün değiştirmeye kalktı. Çoğu takım böylesine köklü değişimi, bir anda hazmedemez. Hadi bir değişim gelişim için plan yaptınız, ülke şartları ve gerçeklerini görmezden gelerek yapamazsınız, sportif direktör getiriyorsun adamın ülkemizle alakası yok, teknik adam getiriyorsun kulübü futbolcuları daha doğru düzgün tanımıyor, bu tarz değişimi yapacaksa bile ülkeye kulübe uyum sağlayacak tarzda olmalıydı ki zamanla uluslararası tarza bürünmek daha kolay olsun...

Çok fazla tren kaçırıldı ve zamanında Aziz Yıldırım'ın bile sahip olmadığı krediyle geldi fakat şu an o kredi bile çok azaldı. Ali koç dönemi denildiğinde aklıma başarısızlık ve mağduriyet geliyor başka bir şey göremiyorum, kulüp ve kadroda bunun yansıması...
    Ali Koç'un kredisi falan azalmış değilmiş.Seçim öncesi söylediklerini yapabilmesi için sağlıklı bir ekonomik yapı lazım. Dün yaptığı açıklama da "gelirlere biz el sürmeden borçlara gidiyor" dedi. 300 milyar $ borç var denilmişti seçim zamanı fakat seçildikten sonra borcun 600 milyar $ olduğu ortaya çıktı. Bu ortamda ne transfer yapabilirsin ne de projelerini gerçekleştirebilirsin. O yüzden Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumunda, söylediklerini 2-3 yılda yapacak hiç bir takım yok. Uçucucaz kaçıcaz diyen tayfaya bakma sen, onlar akılcı düşünmedikleri için beklentileri de büyüktü şimdi onun hezimetini yaşıyorlar.

Bu kadar borcun, finansal zorluğun, FFP'nin içinde yapabileceğinin maksimumunu yaptı Ali Koç. Sadece bu yılki fahiş hakem hataları olmasa, şampiyonluğa oynayan bir takımdık. Hem de o anadolu topçusu denilen oyuncularla.

• sdenizhan kullanıcısına yanıt
    sana üç soru:

1- fenerbahçe borsaya ne zaman giriş yaptı?

2- borsada yer alan şirketler, borçlarını gizleyebiliyor mu?

3- finansal borçlarının öz kaynaklarına oranı en yüksek şirketler listesine fb girdi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet kontuy

sana üç soru:

1- fenerbahçe borsaya ne zaman giriş yaptı?

2- borsada yer alan şirketler, borçlarını gizleyebiliyor mu?

3- finansal borçlarının öz kaynaklarına oranı en yüksek şirketler listesine fb girdi mi?
    Ben muhasebeci değilim, oturup rakam rakam Fenerbahçe'nin borcunu hesaplayayım. Kaldı ki Aziz Yıldırım çok şeffaf biri de değildi.

Ali Koç'un ilk dönemini hatırlarsın ilk 3-4 ay finansal tabloları incelemekle geçmişti. Ve borçların kendilerine belirtilenden çok daha fazla olduğunu söylemişti. hatta kanun önünde "borca batık" olarak göründüğümüzü de söylemişti.
    lafın klısası saklayamaz. halka açık bir şirket. a.ş. alcakları, verecekleri vardır. sabit, hareketli vs vs.. ne dersen de.

aziz yıldırım diyerek konuyu hemen başka tarafa çekiyorsun. bir tane doğru iş ne yaptı yeni başkan, yaz tamam diyelim. yok ki..
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Aziz Yıldırım diyerek konuyu başka yöne çekmiyorum, çünkü bugünkü borçların temelinde Aziz Yıldırım ve ekibinin harcamaları var.

Doğru iş kime neye göre doğru ? Bana göre, Sportif Direktörlükte diretmesi doğru iş. Kiralık ve bonservisi elinde oyunculara yönelmesi doğru iş. Ekonomik darboğazdan çıkış yapmak için çabalaması doğru iş. Kendi hissedarı olduğu firmaları sponsor ederek içeri para aktarması doğru iş.

Yanlışları yok mu ? tonlarca var.. hatta yaptığı yanlışlar doğrularını da geçer. Ama şunu da kabullenmemiz lazım. Dip yapmış durumdayız. Büyük bir çukurun içindeyiz. Bu çukurda manevra alanımız kısıtlı ve bize çukurun başındaki ipe tutunda çık diyenler var. Taraftarlarımız "yapabilirsin edebilirsin" demek yerine, "yap ulan, hala yapamadın mı" diyor.

Sözün özü şuki biz bize köstek oldukça, çukurdan çıkmamızda zorlaşacak!

bak sana durumu özetleyim. fenerbahçe ali koç'u seçti ve bence hata yaptı. hali hazır durumda yeni başkan, hem fenerbahçe'yi içeriden yeniden keşfediyor hem de fenerbahçe'yi dışarıdan etkileyen faktörleri öğreniyor. buna fenerbahçe'yi adeta sevmeyen kesimi ilave ettiğimizde ve bir de bana göre kendi hayallerinin peşine takılmasını ilave ettiğimizde ve attığı gerş adımları da buna ilave edince fenerbahçe adeta çöktü. en büyük hatası takımı bozdu. bismillah geldin bir bak bakalım neler oluyor hayatta. son olarak ister istemez kendisini de sevmeyeni olanları katarsak, adeta yalnız kaldı. al sana özet. hiç kimse aziz yıldırım demesin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet kontuy

bak sana durumu özetleyim. fenerbahçe ali koç'u seçti ve bence hata yaptı. hali hazır durumda yeni başkan, hem fenerbahçe'yi içeriden yeniden keşfediyor hem de fenerbahçe'yi dışarıdan etkileyen faktörleri öğreniyor. buna fenerbahçe'yi adeta sevmeyen kesimi ilave ettiğimizde ve bir de bana göre kendi hayallerinin peşine takılmasını ilave ettiğimizde ve attığı gerş adımları da buna ilave edince fenerbahçe adeta çöktü. en büyük hatası takımı bozdu. bismillah geldin bir bak bakalım neler oluyor hayatta. son olarak ister istemez kendisini de sevmeyeni olanları katarsak, adeta yalnız kaldı. al sana özet. hiç kimse aziz yıldırım demesin bence.
    ilk senesinde takımı bozarak hata yaptığını kendi de kabul etti zaten. Fakat içinde bulunduğumuz ekonomik şartların ve FFP'nin baş sorumlusu Aziz YILDIRIM'dır, ceremesini de çeken Ali Koç'tur. Ali Koç'un hata yapmadığını söylemiyorum, kimse hatasız değildir. Her başkanın bir hayali vardır ve o hayalini kurmak zaman alır. Ali Koç'unki biraz daha uzun sürecek ama nihayetinde inşallah olacak. Eğer olursa ki inşallah olur, kendi değerlerini üreten bir Fenerbahçe'ye döneceğiz. İşte o zaman kendi kendine yetebilen bir Fenerbahçe olacak.
    Bu yüzden bugün başkanlık seçimi olsa yine Ali Koç başkanlığı kazanacağına inanıyorum.

sen fenerbahçe kongre üyelerinini bir çırpıda yok ediyorsun böyle konuşarak. ya gs'nin kongrelerini hiç mi izlemedin? fenerbahçe'de yapılan kongrelerin farkı nedir? aziz yıldırım feneri borç batağına sürüklerken, kongre üyeleri uyuyordu demeye getiriyorsun. buna kimseyi inandıramazsın. her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. şartları da görmezden gelemezsin. sistemsizlik varsa bu noktadaki kabahati herkese yayarsın. fenerbahçe kongresi de bundan nasibini alır. o gitsin, bu gelsin eyvallah da. madem hasta var diyor ve serum lazım diyorsun. bir anda da serumu pompaladın mı hastaya, hastanın hali ne olur? yani şu gs'nin son dönemine bakınca ne kavgalar oldu, madem eski başkan sorundu da niye hiç kimse sesini çıkarmadı? yeni başkanın borcu diline dolaması etik değil. gs başkanlarını nasıl değiştiriyor görmüşsündür. farkı yaratan sadece başkanlar değildir. tek adam bir hiçtir. liderlik vasfına sahip olanın arkasındaki görünmez güç ekibi olduğu gibi, yetkiyi alacağı mercii de kongredir. evli bir erkeğin başarısının arkasındaki sır da kadındır. bunu da ilave edelim. kadın gitti mi adam da çöker.

• ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    zaten yok hükmündeydiler... bugüne kadar yaptıkları tek olumlu hareket Ali Koç'u seçmek oldu. Aziz Yıldırım'a, Ali Koç'a ya da X başkana hesap sormaya çekinen bir kongre üyeleri benim için yok hükmündedir. Kongre üyesi dediğin çıkacak, gerekirse Başkan'ını yerin dibine sokacak (edebiyle, doğrusuyla, efendiliğiyle..), Başkan'da çıkacak hepsine tek tek cevap verecek. Gerekirse başkanı ibra etmeyecek. işte o zaman ben kongreye kongre derim. işte o zaman kongre görevini yerine getiriyor demektir. Başkanın her sözüne evet başkanım, haklısın başkanım deyip kafa sallamayacak.

Niye kimse ses çıkarmıyor? İşte asıl sorun orada. Herşeye salla başını al maaşını gibi alkış tutan kongre üyelerinden, başkanlara yalakalık yapan üyelerden, gsli kongre üyelerinden acil kurtulmamız lazım. Bu kangren yapı hala devam ediyor. o yüzden ben Ali Koç tekrar kazanır diyorum.

• vizyon krdsm vizyon
  • parabellum1 P kullanıcısına yanıt
    bence vizyon değil, güç farkı gibi. sahiplenilmedin mi güçsüz kalırsın, güçsüz bırakılırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.