Şimdi Ara

Utangaçlığımı nasıl yenerim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseyi bitirdim, lisedeyken yine iyiydim sınıftakilerle utanmadan konuşabiliyordum. Sınıfta hoca ayağa kaldırınca ben utanmasam bile bana kızarıyorsun derlerdi gerçekten utanıp kızarırdım bu yüzden insanlarla konuşmaya utanıyorum ya yine kızarırsam diye.

Bazen ben bile kendime şaşırıyorum bir bakmışım hiç tanımadığım birileriyle muhabbet kurmuşum, bazende birisiyle konuşurken utanıyorum. En çok şu surat kızarmasından dolayı utanıyorum. Bunu nasıl yenebilirim ?

Yaş 18

• Bir davranışı yaklaşık 1 ay boyunca tekrarlayınca alışkanlık haline gelir. Tavsiyem utangaç değil taklidi yapman. Bununla ilgili ciddi araştırmalar var bir hareketi taklit ederek yeni özellikler kazanmayla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

Bir davranışı yaklaşık 1 ay boyunca tekrarlayınca alışkanlık haline gelir. Tavsiyem utangaç değil taklidi yapman. Bununla ilgili ciddi araştırmalar var bir hareketi taklit ederek yeni özellikler kazanmayla ilgili.

Evet olabilecek bir şey araştırayım ben bunu

Edit : Yalnız utangaç olmama taklidi nasıl yapılacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulOfHeaven -- 3 Aralık 2014; 0:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

Bir davranışı yaklaşık 1 ay boyunca tekrarlayınca alışkanlık haline gelir. Tavsiyem utangaç değil taklidi yapman. Bununla ilgili ciddi araştırmalar var bir hareketi taklit ederek yeni özellikler kazanmayla ilgili.

Evet olabilecek bir şey araştırayım ben bunu

Edit : Yalnız utangaç olmama taklidi nasıl yapılacak ?

Beyin çalışma sistemi çok enteresan mesela özgüvenli olacağım bundan sonra diye şartlarsan kendini yapamazsın. Ama özgüvenli olmayı taklit edeceğim diyince kolay oluyor, taklit ettiğini bildiğin için ve sonunda alışkanlığı kazanacağını bildiğin için. Spor gibi ilk başta kendini zorlarsın gitmeye 2-3 hafta gittikten sonra alışkanlık haline gelir hayatının bir parçası olur öyle düşün. En azından benim için öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçen Arı -- 3 Aralık 2014; 0:36:16 >

• sss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diksiyonumu Nasıl Düzeltirim?
    9 yıl önce açıldı
    Duygularımı kaybediyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.