Şimdi Ara

Utangaçlık ve Asosyalliği yok ediyoruz ..[1. randevum] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
31
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı sorun bendede var sıkıntı etmıyrum ama yalnızlığı sevıyorum
    kalabalık ortamlardan ve çok konuşan insanlardan nefret ederim :D
  • 35İzmirli35 3 kullanıcısına yanıt
    kardeş tatille alakası yok onu vurgulamak istedim ordada şöyle sölim tatilde o kadar kisi ile konustum ve bi kere bile rahatsız olmadım yani kendi cevremdede konusunca rahatsız olmuyorum. yani demek istedigim tatile cıkmasakta konusacaktım cevremdekilerle. acık konusayım bunun tek sebebi özgüven eksikligi yani psikolojik diyebiliriz. bende tip olmadıgı iicn özgüvende yoktu ama anladımki bu işlerin tiple alakası yok ;) Sevgili olayı istersen orada tip lazım bak orasıda ayrı mesele (az bi tipin varsa bide agzın laf yapıosa buda yeterde artar billeee :)):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

kardeş tatille alakası yok onu vurgulamak istedim ordada şöyle sölim tatilde o kadar kisi ile konustum ve bi kere bile rahatsız olmadım yani kendi cevremdede konusunca rahatsız olmuyorum. yani demek istedigim tatile cıkmasakta konusacaktım cevremdekilerle. acık konusayım bunun tek sebebi özgüven eksikligi yani psikolojik diyebiliriz. bende tip olmadıgı iicn özgüvende yoktu ama anladımki bu işlerin tiple alakası yok ;) Sevgili olayı istersen orada tip lazım bak orasıda ayrı mesele (az bi tipin varsa bide agzın laf yapıosa buda yeterde artar billeee :)):)

Anlıyorum seni benim tipim çok şükür yerinde dediğin gibi herşey özgüvene bakıyor ne adamlar var tanıdığım kızlarla arası o biçim yeterki ağız laf yapsın :)
    heh tama tip varsa konus kardeşiim daha ne istiyosun :) yardır gitsin yaf :):)

• quote:

heh tama tip varsa konus kardeşiim daha ne istiyosun :) yardır gitsin yaf :):)

demesi kolay be kardeşim nette konuşurken yardırıyorum çok güzel de yüz yüze oldu mu sakat oluyor EĞER yüzyüzede yardırabilrsem kız bende :D

İşte Orda Özgüven Devreye Girio ve Senin sorunun Bu Dostum Rahat ol Herseyi zamanla aşarsın :) Ama fazlada gecikme kızı kurt cakal kapar ;) sen git konus senden giden ne en kötüsü kabul etmeyecek en fazla 1 2 ay konusmazsınız sonra yavas yavas yine konusmaya baslarsınız en azından eski arkadaslıgınız devam eder eskisi kadar olmasada :)
  • quote:

İşte Orda Özgüven Devreye Girio ve Senin sorunun Bu Dostum Rahat ol Herseyi zamanla aşarsın :) Ama fazlada gecikme kızı kurt cakal kapar ;) sen git konus senden giden ne en kötüsü kabul etmeyecek en fazla 1 2 ay konusmazsınız sonra yavas yavas yine konusmaya baslarsınız en azından eski arkadaslıgınız devam eder eskisi kadar olmasada :)

2 birayla özgüvenim yerine geliyor alkolik olcam diye korkuyorum çok nadir içerim fakat özgüven konusunda birebir :D kız konusunu özelden konuşuruz hocam :)
    alkole karsı biriyimdir kullanmadım kullanmamda inş :) özgüven kafada biten bisey alkolle bilmiyorum denemedigim icin yorum yapamıcam :)
  • quote:

alkole karsı biriyimdir kullanmadım kullanmamda inş :) özgüven kafada biten bisey alkolle bilmiyorum denemedigim icin yorum yapamıcam :)

Nickname ve mesaj uyumsuzluğu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

quote:

Nickname ve mesaj uyumsuzluğu :D

HAhahahahha :):):):):):)
  • Özgüven varsa asosyal olmanız imkansız. Kendinizi geliştirmeye bakım. Bilgisayar başında saatlerce zaman geçireceğinize yüzme kursuna gidin, bir spor salonuna yazılın, gitar kursuna gidin. ( para yok demeyin. semt konakları, belediye bunların hepsini ücretsiz sağlıyor. ) Hiç olmadı oturun kitap okuyun ya da dil öğrenin. Bir süre sonra bakıcaksınız ki her şey daha farklı olmuş.

Kızlarla konuşamıyorum diyenler; bunun sebebi konuşacak bir şeyiniz olmaması olabilir mi? Ortak bir yönünüz? Kendinizi gelistirdiginiz zaman bu sorun da ortadan kalkicak. Kendinize guvenin.
    (ben aynen bunlari yaptim. Benden iyisi yok su an )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.Bana gereken konu.
  • Daha cesur olmalısınız, misal şöyle bir durum vardır, güzel bir kız görürsünüz konuşmak için can atarsınız ama ha 1dk sonra ha 2dk sonra derken gittikçe korkmaya başlarsınız, bence aklınıza gelen ilk şeyi ilk 3-4 saniye içinde gözünü kapatıp yapın, bu bilim adamları tarafından da desteklenmiş bir durumdur.

İlk 3saniye içinde yaptın yaptın, yapamadın gittikçe çekinmeye utanmaya başlıyorsun. Bunu bir çok kez yaşamışlığım vardır.

Otobüste gidiyorum bir gün, arka 5li de yanımda kimse yok, ama diğer yerler dolu, şoför arka kapıyı açık unuttu, çok fena rüzgar vuruyor. Bir bayan olarak kalabalık bir otobüste "kaptan şu arka kapıyı kapayıver hele" diye bağırmak zor bir durum e söylemezsem de rüzgar yiyorum, ha şimdi söylücem ha şimdi söylücem derken söylemedim ya la Sonra aynı durum yeniden başıma geldi, hemen aklıma diğer yaşadığım olay geldi, bir anda bağırdım düşünmeden " Kaptan şu kapıyı kapatır mısın acabaaa" tabi bir kaç kişi bana baktı ama olsun rüzgara maruz kalmamış oldum

Yani arkadaşlar; demek o ki, yapmak istediğiniz şeyleri ertelemeyin bir an da yapıverin. Zamanla kendinize güveniniz artacaktır.

• Ayrıca delikanlılara sesleniyorum, bir abla olarak tavsiyem şudur, aslında kızlar utangaç, çekingen erkekleri severler, hatta bu tür erkeklerin çekinerek bir şey demelerini, yapmalarını daha çok severler, bu kişilerle daha güvenilir ilişkiler yaşayacaklarını düşünürler, çekingen olmanız aslında güzel bir şey ama bunun hayatınızı yönlendirmesine, bazı şeyleri ertelemenize neden olmasına izin vermeyin.

Gözünüzü karartın. Hırslı olun. Bir şey istiyorsanız onu elde etmek için savaşın. Eğer bu yaşlarda risk alıp kendinizi atmazsanız, büyüdükçe daha içinize kapanıp daha da asosyal olursunuz. Bunun olmasına izin vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetnothing

Özgüven varsa asosyal olmanız imkansız. Kendinizi geliştirmeye bakım. Bilgisayar başında saatlerce zaman geçireceğinize yüzme kursuna gidin, bir spor salonuna yazılın, gitar kursuna gidin. ( para yok demeyin. semt konakları, belediye bunların hepsini ücretsiz sağlıyor. ) Hiç olmadı oturun kitap okuyun ya da dil öğrenin. Bir süre sonra bakıcaksınız ki her şey daha farklı olmuş.

Kızlarla konuşamıyorum diyenler; bunun sebebi konuşacak bir şeyiniz olmaması olabilir mi? Ortak bir yönünüz? Kendinizi gelistirdiginiz zaman bu sorun da ortadan kalkicak. Kendinize guvenin.

Hocam biraz eksik okumuşsun galiba :) özgüven yok en büyük sıkıntı bu . Kız konusuna gelince gece gündüz konuşuyoruz netten yüzyüze olmuyor tek sorun bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

Ayrıca delikanlılara sesleniyorum, bir abla olarak tavsiyem şudur, aslında kızlar utangaç, çekingen erkekleri severler, hatta bu tür erkeklerin çekinerek bir şey demelerini, yapmalarını daha çok severler, bu kişilerle daha güvenilir ilişkiler yaşayacaklarını düşünürler, çekingen olmanız aslında güzel bir şey ama bunun hayatınızı yönlendirmesine, bazı şeyleri ertelemenize neden olmasına izin vermeyin.

Gözünüzü karartın. Hırslı olun. Bir şey istiyorsanız onu elde etmek için savaşın. Eğer bu yaşlarda risk alıp kendinizi atmazsanız, büyüdükçe daha içinize kapanıp daha da asosyal olursunuz. Bunun olmasına izin vermeyin.

Çok teşekkür ederim ablacm çok iyi anlattmışınız . Şu dediğiniz aklınıza gelenleri 3-4 sn içinde yapın bunu uygulucam aynı otobüs sahneleri bnimde başıma gelmiyor değil :) Gittikçe canımı sıkmaya başladı bu durum artık ne yapmam gerekiyorsa fazlasıyla ypmaya hazırım .

Olay çok basit, gün içinde bir çok kez yaşamışsındır bu durumu eminim, aklına gelen şeyi düşünmeden yapmak, ne demek istediğimi anlayacaksın ilk 3 saniye içinde yapınca :)
  • quote:

quote:

Özgüven varsa asosyal olmanız imkansız. Kendinizi geliştirmeye bakım. Bilgisayar başında saatlerce zaman geçireceğinize yüzme kursuna gidin, bir spor salonuna yazılın, gitar kursuna gidin. ( para yok demeyin. semt konakları, belediye bunların hepsini ücretsiz sağlıyor. ) Hiç olmadı oturun kitap okuyun ya da dil öğrenin. Bir süre sonra bakıcaksınız ki her şey daha farklı olmuş.

Hocam biraz eksik okumuşsun galiba :) özgüven yok en büyük sıkıntı bu . Kız konusuna gelince gece gündüz konuşuyoruz netten yüzyüze olmuyor tek sorun bu :)

Dostum biraz genel yazayım dedim. :)
    Anladım. Bak aynı durum bende de vardı. Yüz yüze konuşamıyordum. Yani kız benim suratıma baktığı zaman çeviriyordum suratımı. Bunun nedeni özgüvendi. Bunu nasıl aştım? Üstteki dediklerimi yaparak. Sende yapıyorsun gerçi neden olmuyor anlamadım..
    Belki kendine güvenmiyorsun. Yüz yüze konusurken canını sıkacak bir durum oluyor. Bir seyden mi cekiniyorsun?
    Kendine guven, kimseden bir eksigin yok. Su an kızlarla konusurken gozlerinin icine bakiyorum. Zamanla alisiyorsun zaten.

Soyle bir onerim daha var. Eger sevgili yaparsan ister istemez bir ozguven patlamasi yasiyorsun. On plana cikiyorsun. Daha rahat oluyorsun. Ayrildiktan sonra bile artik farkli birisin. Bundan sonra yuz yuze konusmada hicbir sıkıntinin kalacagini zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yağmur Tanrısı

1. video ile başlıyalım

çekicilik nedir?

https://www.youtube.com/watch?v=eiv66onrUYk

hayatımdan 30 dk aldın geri verrrrrrrrr
  • quote:

quote:

quote:

Dostum biraz genel yazayım dedim. :)
    Anladım. Bak aynı durum bende de vardı. Yüz yüze konuşamıyordum. Yani kız benim suratıma baktığı zaman çeviriyordum suratımı. Bunun nedeni özgüvendi. Bunu nasıl aştım? Üstteki dediklerimi yaparak. Sende yapıyorsun gerçi neden olmuyor anlamadım..
    Belki kendine güvenmiyorsun. Yüz yüze konusurken canını sıkacak bir durum oluyor. Bir seyden mi cekiniyorsun?
    Kendine guven, kimseden bir eksigin yok. Su an kızlarla konusurken gozlerinin icine bakiyorum. Zamanla alisiyorsun zaten.

Soyle bir onerim daha var. Eger sevgili yaparsan ister istemez bir ozguven patlamasi yasiyorsun. On plana cikiyorsun. Daha rahat oluyorsun. Ayrildiktan sonra bile artik farkli birisin. Bundan sonra yuz yuze konusmada hicbir sıkıntinin kalacagini zannetmiyorum

Bilgisayar başında çok vakit geçiriyorum bunuda aşmam gerekiyor :) oyun felan oynamıyorum ama baya vakit harcıyorum pc karşısında

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.