Şimdi Ara

Utangaçlık ve Asosyalliği yok ediyoruz ..[1. randevum] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
31
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kimseyle konusmak için stres yapmam onlar benimle konusmak için stres yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

ben kimseyle konusmak için stres yapmam onlar benimle konusmak için stres yaparlar

Sebep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

quote:

ben kimseyle konusmak için stres yapmam onlar benimle konusmak için stres yaparlar

Sebep ?

Bende çözemedim ama yanıma gelen kız öyle bi konusurki sanki japonca konusuyomuş gibi gelir ama tabi herkes böyle değil

Not: hava atma amacı fln yok yanlıs anlasılmasın
    Bu arada izmirliyim
  • quote:

quote:

quote:

Sebep ?

Bende çözemedim ama yanıma gelen kız öyle bi konusurki sanki japonca konusuyomuş gibi gelir ama tabi herkes böyle değil

Bu arada izmirliyim

Baya bir tip var demek ki hocam kızları konuşturduğuna göre :)
  • Ben nasıl yendim asosyalliği anlatayım bu yaz bisikletle 4 5 kişi gezerken aksiyon olsun dedik bi açık park var bahçesi geniş orda millet okey oynuyor çay içiyor falan yanında yürüyüş yolu var hemen orda köpek ordusu var onları kızdırıp kaçıyorduk o kafenin içine son hız girip rohirrim diye bağırıyorduk insanlar bize gülüyor falan sonra gittik oraya oturduk yan masadaki amca siz miydiniz onlar iyi eğleniyorsunuz valla gençler kıskandım falan dedi ordan geçerken binadan kızlar laf attı onlarla muhabbet kurduk öyle öyle arkadaş edindik tanınmaya başladık herkes sizmiydiniz onlar falan diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sebep ?

Bu arada izmirliyim

hava atıyo gibi gözükmek istemem ama görünüşüme baya önem veririm giyim tarzım , saç şeklim vs
    Zaten bir insan kendi kendine yakısıklı oldugu kararını veremez baskaları verebilir. Hiç yakısıklı kelimesini duymadım ama 3 ay önceki kız arkadasım okuldaki en çekici erkeksin demişti ki bu çekicilik kişiden kişiye değişebilir

Giyim tarzın bu konuda çok önemli yani kendine yakısan bi tarz buldunmu halletmen gereken kısmın %70 i tamamlanmış demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 2 Eylül 2013; 17:43:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sebep ?

Bu arada izmirliyim

hava atıyo gibi gözükmek istemem ama görünüşüme baya önem veririm giyim tarzım , saç şeklim vs
    Zaten bir insan kendi kendine yakısıklı oldugu kararını veremez baskaları verebilir. Hiç yakısıklı kelimesini duymadım ama 3 ay önceki kız arkadasım okuldaki en çekici erkeksin demişti ki bu çekicilik kişiden kişiye değişebilir

Giyim tarzın bu konuda çok önemli yani kendine yakısan bi tarz buldunmu halletmen gereken kısmın %70 i tamamlanmış demektir

haklısın hocam sağolasın :)

• Konu neden silinmiş anlamadım.

@gncttyslgr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

Konu neden silinmiş anlamadım.

@gncttyslgr

Hangi konu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

Konu neden silinmiş anlamadım.

@gncttyslgr

Hangi konu ?

Açmaktan bahsetmişti ya o konu işte, silinmiş görünüyor.
  • saçma sapan cevaplar geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

saçma sapan cevaplar geldi

Cevapları silselermiş o zaman bu nasıl iş
    Keşke bir notepade falan atsaymışsın gerçi uzun muydu bilmiyorum.
  • evet baya uzundu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

evet baya uzundu :)

Yedeğini almadıysan üzüldüm abla yazık olmuş, merak etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

beyler bendede vardı eskiden utangaclık kızları gectim benden bi kac yas büyük abilerle bile konusamazdım nasıl diyeyim konusurken o kadar kısık sesle seslenirdimki karsımdaki ne mırıldanıosun konussana felan derlerdi, hoca sınıfta soru sorardı bildigim sorunun cevabını bile veremezdim :) Neyse birgün dedim digerleri bu kadar rahatlar ben neden kasayım kendimi dedim ve o şekilde düşünürken kısa süreli bi tatile cıktık ve malüm tatilde tanımadıgın bircok insan var, bende rezil olacaksam burada rezil olurum nasılsa kimse beni tanımıyor ve bidahada karsılasmıcaz dedim ve yavas yavas konusmaya basladım ve sunu anladımki hicbir sıkıntı olmuyor (hayatımda belkide o ana kadar en cok o gün konustum ve ne bi rezil olma nede bi utanma hic birsey hissetmedim ve o gece cok ama cok rahat uyudum) size şöyle söyliyeyim benim hayatım 1 2 gün içinde degisti ve mutluyum. kızlarla bile konusamazken son 3-4 senedir yanımda kız eksik olmuyor (Tip yok ama konusma var) Beyler bence psikolojik bi durum birgünde benim hayatım degisti bence sizde yapabilirsiniz tipe pek aldırıs etmeyin bende inanın hic tip yok ama işte kendimi düzelttim. cok kısa bi sürede 1 haftada istedigim kisi oldum mutluyum sizde deneyin.. Sosyal veya Asosyal olayına Gelince bunlar utangaclıkla deil imkan ve para ile alakalıdır mesela benim bulundugum yerde sinema yoktu (2 3 ay sonra acıldı) sinema yoktu ee dogal olarak arkadaslarla bi film bile izleyememiştik :) Bu imkan olmadıgı anlamına gelir.. Birde para olayı var paran yoksa mecbur asosyalsin suanki hayat sartlarında (Tabi utangaclar icin bu yani eskideki halim icin) suan param bile olmasa sosyallik adına onlarca sey yapılabiliyor en azından arkadas kitlenle yaptıgın ufak bi muhabbet bile rahatlatıyor(tabi sagda solda deil hos bi mekanda :) ) ya eskideki halim olsa sanırım hala evden okula okuldan eve giden cins olurdum bu arada yaş 20 :)

çok güzel helal olsun ama bişey sormak istiyorum sen asosyal iken yaptığın şey neydi saatlerce pc başında oyun oynamak mı yoksa kitap kurdu olup çıkmak mıydı. pc başındaysan eğer o kadar kolay olmuyor yüzünü ekrana kitliyorsun mimiklerin yokoluyor sonra ben niye her fotoda zombi gibi çıkıyorum diyorsun -misal ben. kitap okuyorsan eğer zaten 4 5 haneli sayı kadar öndesin kafanda konuşacak bir sürü konu vardır kelimeleri gayet iyi seçersin fakat utangaçsındır ee pc bağımlıları ne yapmalı bu konuda? ben de kendimi geliştiriyorum ama pc bağımlısı olduğum için önceden bende ne genelkültür var ne de konuşma yeteneği. güzel yorumlarını bekliyorum

• foleyisgod F kullanıcısına yanıt
    Hocam Söyle Söyleyeyim Pc basında cok zaman geciriyorum ama dolu dolu geciriyorum (suan) Ama eskiden gercekten cok boş seylerle zamanımı harcayıp duruyordum en büyük düşmanlarım oyunlarmısta haberim yokmus. Saatlerce ekrana kitlenip gözlerimin altına karalar cökene kadar kalkmazdım, sabahlardım pc basında, gercektende dediginiz gibi fotolarda zombi gibi cıkıyodum

Kitap Okuma Olayına gelincede 4-5 haneli sayılar kadar öndesindir demişsin ama ben kitap okumayı sevmem ancak beni kendine baglayacak macera polisiye tarzı kitaplar okurum onlarda nadir kitaplardır. (mesela suan Metro 2033 kitabı ve The Walking Dead Cizgiromanını Birarada Götürüyorum) yani benim okudugum tarzda kitaplarla (gerek konuları gerekse dili vs. vs.) toplum icinde bi katkısı olmuyor tek katkısı biraz daha kuralına göre cümle kuruyorsun ve her kitapta (300-600 sayfalık) en fazla Kelime Hanene 8-10 kelime giriyor (benimkiler macera oldugu icin pek katkısı yok işte:) ) eh o kelimeleride cümlene katıp karsındaki insanın sana olan bakıs acısını bir nebzede olsa olumluya cevirebiliyorsun.

Genel kültür acısından yeri geldiginde cok bilgili yeri geldiginde bi halt bilmeyen tiplerdenimdir. İnan Haber Bile İzlemeyi Sevmem. Mesela tarihle siyasetle hic aram yoktur sevmemde ama diger konularda bilgim yeterince vardır. Haber bile izlemeyen birisi nerden bilecek bu kadar seyi dersen; Her sabah kalktıgımda netten sadece gazete baslıklarını ha!! cok dikkatimi ceken bisey olursa haberin tamamını okur gecerim En azından bu o gün icin beni idare edecek bilgileri verir (zaten Türkiyedeki Gazeteler 1 haberi 1 hafta boyunca veriyor :) ) (netten 3-5 gazeteyi seri seri ön sayfalarını okuyorum o kadar:) ) Bu bazen hergün bile olmuyor 3 günde 4 günde bir bile oluyor ve sadece 15 dkmı felan alıyor.

Simdi Soruna Gelelim Pc Bagımlısıyım Diyosun Bende Aynı Senin gibiydim, konusamazdım bile toplum icinde hmm nasıl derler icine kapanık tiplerdendim. Şuanlık Pcde cok fazla takılıyorsan boş vaktin var demektir. egerki oyun oynuyorsan ya online oyun oyna yada film izle baska bi secenek zor zaten Neden bunları diyorsun dersen hemen acıklayayım;

Online oyun oynarsan cesitli insanlarla sanaldan muhabbet etmiş olursun yüzlerini görmüyorsun istedigin gibi yazabiliyorsun rahatsın AMA ben burda farklı bisey uyguladım ve ''Skype'' denen bi program sayesinde hem oyunumu oynarken hemde karsımdaki kişilerle Sesli konusma imkanı buldum. bunun katkısı elbet oldu hem eglenceli hem riski yok, yani yanlıs bisey bile söylesen hic tanımadıgın görmedigin adam veya bayan bisey olmaz. ama Pcde Oyunu Tavsiye Etmiyorum Bırakabilirsen bırak Hani en azından günde bi kac saate düşürmeye bak

Filme gelelim; Sevdigin Tarz Filmleri İzle (Ne tür Seviyorsan hic farketmez) Ben Aksiyon Macera Tarzı İzlerim, filmlerin katkısı cok cok fazladır hem görürsün hem duyarsın 2 kere kazınır beynine olaylar, yani nerede ne tür bi cümle kurman veya nasıl bir davranıs sergilemen gerektigini resmen görürsün. Filmleri gülmek, Eglenmek veya nasıl desem ''izlemiş olmak icin izleme'' resmen filmi yasa yani o anlık o adamın yerine koy kendini ve sanki o cümleleri sen söylüyormus gibi hisset icinde ve zamanla alışırsın filmi anlar ve kelimeler cümleler beynine kazınır, yani söylemek istedigim şu İzledigin her filmden bir cümle veya bilmedigin bir kelime kapsan Kitap İle Katedecegin Yoldan Daha Fazlasını Gitmiş Olursun. Ben Hala Böyle Yaparım. (cümlelerin aynısını söyleme kendince yorumla ha :) yorumlama işinde ise kitap okumanın önemi fazladır)

sana Bi Yol Daha Söyleyeyim Suan günümüzde Bir Cok Sarkıcının, oyuncunun vs. yaptıgı gibi aynadan yararlan. yani sabah kalktıgında sacını felan düzeltirken aynaya bak ve 2 3 dknı ayır kendine, yakın zamanda yasadıgın bi olay, izledigin bi film, okudugun bi kitap yani o anlık aklında ne varsa sanki baska biriyle konusurcasına aynayla konus. bundaki amacımız toplum icerisinde ayna karsısında söyledigimiz o cümleleri söyledigimizde nasıl bi ifademiz oldugudur, yani kendini karsıdaki insan yerine koyuyorsun ve kendinle konusuyorsun bu sana yeterince özgüven verir. yani kendini dısardan görmüş olursun :)

Ben Bunların Cogunu yapmaya gerek bile duymuyorum cünkü eski asosyalligim yok o yüzden rahatım güne mutlu uyanıyorum (film izlerim kitap ve gazete okurum hala ama fazla deil) (Ayna karsısında her sabah 1 2 dk biseyden bahsederim) bazıları sacma gelebilir ama ben böyle yaptım ve mutluyum tavsiyeederim sende mutlu ol diye uzun uzun acıkladım :) Asosyalligi silmek zordur ama kararlıysan ve imkan bulabilirsen cok kısa sürede kurtulursun bu illetten :) Yukarıda Dedigim Gibi Bir İki Günde Kurtuldum Ancak Söyledigim Seyleri Yaparakta Üstüne Bişeyler Kattım. Mesela Bunları Yaparak Konusmamı Geliştirdim (cok kısa sürede oldu zaten) Konusmayı Bilmedikten Sonra Asosyallikten Kurtulmusun Ne fayda..

ha birde ben cok fazla espri kullanırım yerinde ve zamanında yapıyorum ve bunu yapan insan sayısı azdır (bu yetengimide Asosyallikten kurtulduktan sonra kesfettim kim bilir senin daha ne yeteneklerin vardır :) ) cevremdede görüyorum cok fazla sacma sapan espri yapanlar var. espriyi herkes yapamaz zeka işidir bunu her zaman demisimdir. Espri hayatındaysa bir adım öndesindir her zaman acık ve nettir bu. esprinin yanında oyunculuk yetenegiminde oldugunu söylüyorlar ve kimle konusursam konusayım bana git TV sinema gibi bölümlere Ordan cok rahat ekmer yersin diyolar ve öylede durum zaten :) :) Eski utangac halim olsa ahh düşünemiyorum bile, hatta düşünmek bile istemiyorum :) konusmaktan aciz kelime bulamayan ben simdi tiyatro sinema bölümleri icin parmakla gösterilen birisiyim. az bisey daha tipim olsa simdi gidicem cast ajansına kayıt yaptırcamda tip pek yok işte :) Neyse sorularını herzaman cevapplarım bol bol vaktim var faydam olduysa ne mutlu bana :)

Not: Fotolarda Hala Zombi Gibi Cıkıyorum :) Tipten kaynaklanıyo onu degistiremiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 3 Eylül 2013; 1:17:17 >

• lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    cevap gayet uzun geldi okuyayım birazdan bişeyler karalayacağım buralara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: foleyisgod

cevap gayet uzun geldi okuyayım birazdan bişeyler karalayacağım buralara :)

Hahahah :):):)
  • lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    gayet güzel yazmıştım buraya ama karanlıkta yazınca tabii alt ve ok tuşu sağolsun özet geçicem şimdi

oyun bağımlılığımı yendim. en son oynadığım slenderman di bağımlılığımı yendikten sonraki oyunum. az korkutmadı ****** ama korkunun üstüne gitmem gerektiğini öğretti bana.

valla ben de 10 15 öykülük ömer seyfettin in yazdığı tarzda kitaplar arıyorum ama eski olmasın o kadar. roman denedim ama o betimlemelerden sonra 10 15 sayfa çeviriyorum ne olacak diye - bazen 100 oluyor o . o zaman da tadı kalmıyor. roman okurken nedense konsantrasyonum çabuk gidiyor oku oku oku oku bitmiyor olay oluyor o kadar sonra reklam arası gibi bi betimleme bütün isteği yok ediyor. ama dediğimiz gibi konuşmada çok farkediyo kitap okuyup okumaman orası tartışılmaz.

kitap kurdu bi asosyal pc bağımlısı bi asosyale göre 4 5 haneli sayı kadar üstündür hala savunuyorum bunu :)

oyun bağımlılığımı yendikten sonra başka hiç bir oyuna geri dönmeyi düşünmüyorum skype den de olsa cık olmaz.

filmleri izlemeye ben de başlıcam dizi olarak izlediğim bi family guy vardı o da 8.sezonda kaldım sonrası çok basit gelmeye başladı. imdb de top bilmemkaçta da izlediğim kaç tane film vardır ben bile bilmiyorum :) şu sözü çok edilen fight clubı izlemekle başlayabilirim ama ona nedense bi önyargım var. özellikle de bilinçaltı mesajlarını izledikten sonra. ama daha saat 2 buçuk bi film izlenir daha :)

mimik çalışma olayları da çok iyi millet foto çekilirken güzel çıkıyo ama 1 fotoğraf için yüzlerce deneme yapıyodur orasında kimse bişey demesin şimdi :)
    jim carrey gibi mimiklerim olsun istiyorum ama bunun içinde aynayı elimden ayırmamam gerekicek herhalde :) ilk denediğim mimik şuydu hatta da biraz hızlı gittim sanırsam :)http://media.heavy.com/media/2013/05/tumblr_mfndjq0dO31rn0vh6o1_250.gif .. yapabilirsem meksika dalgası bile yapabilirim tek kaş değilim tek dezavantajım orada

ben de güne başlarken çok pozitif takılırım gün boyunca gülümserim dışardan insanlar ne kadar bakarsa baksın. espri olayına da dizilerden falan çalışıcam artık :)

tiyatroya gitmen için tipe ihtiyacın yok ki. aslında david beckham gibi tipe kimsenin ihtiyacı yok. adam 2 laf eder kızı kucağından kaçırır afedersin. ne tipsiz adamlar var görsen ağzın açıkta kalır bu kızlar bununla nasıl takılıyor dersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 3 Eylül 2013; 3:45:28 >

• foleyisgod F kullanıcısına yanıt
    Oyun Oynamıyorsan Problem Yok Kurtulduguna Sevindim Baslamada zaten Bi Getrisi Yok.

Kitap okumayı Sevmiyorum sende sevmiyosun anladıgım kadarıyla :) Yani tek tük kitap okurum oda beni saran kitaplardır yani buna kitap kurdu degilde dudak tiryakisi diyelim :) sen yinede kitap okumaya gayret et. seni zorlamayacak anlayabilecegin kitaplar tercih et.

kitap kurdu bi asosyal pc bağımlısı bi asosyale göre 4 5 haneli sayı kadar üstündür demişsin buna bende katılıyorum zaten bu Ortada olan bişey ama bu acıgını bi nebze kapatabilirsin. Bana Filmler bu konuda yardımcı oluyor..

8 sezon izledigin bi dizi nasıl basit gelmeye basladı sasırdım 8 sezon boyunca farketmedinmi bunu ? :) :)

Mimik Çalışmasında Jim carrey ayrı bi olay zaten adamın işi bu o mimiklerden kazanıyo parasını :) Meksika Dalgası Hahahahha

Fotolarda Poz verme Olayı Farklıdır sana Nasıl Diyeyim Ben Amatör capta yıllardır foto cekiyorum, eski yanan pc'm ile ara verdim bi kac aydır ama Öncesinde Genelde Bayan arkadaslarla Calısırdım onların fotosunu cekerdim (bazende erkek).. Fotosunu Cektigim Bayan Arkadasa Sürekli Nasıl durması gerektigini Surat İfadesinin Ne Sekilde Olması Gerektigi gibi Onlarca Şey Söylerim Ondan Sonra Cekeriz Fotoları.. fotolarla ic ice oldugum icin ve sürekli cekim yaptıgımdan dolayı nerede nasıl bi poz verilmesi gerektigini az cok bilirim. yani dedigin gibi yanında isi bilen biri yoksa onlarca kes denersin güzel bi poz yakalamak icin. En Azından yakınında böle biri yoksa netteki fotoları incele fikir sahibi olursun.

hukuk bekliyorum eger puanım yetmezse drek tv sinema tiyatro artık hangisi olrsa gidecem :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.