Şimdi Ara

Utangaçlık ve Asosyalliği yok ediyoruz ..[1. randevum] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
31
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

Merhaba arkadaşlar "Can çıkar huy çıkmaz" derler ama şu huylarımızdan nasıl kurtulabiliriz ? Aslında pek asosyal değilimdir spora giderim dil kursum var arkadaşlarla da buluşurum bu kadar yeter mi bilmiyorum ama asosyal olan arkadaşlar yararlanır belki diye yazdım ..

Kalabalık ortamları sevmiyorum sıkılıyorum
    Bir topluluk önünde rahat kendimi ifade edemiyorum
    Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı fakat aday var onunla uzun zamandır konuşuyorum fakat yüz yüze konuşmada utanıyorum

Evet arkadaşlar bu durumda olanlar, bu durumdan kurtulmak isteyenler veya bu durumdan kurtulan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz. Bu huyumdan nefret ediyorum aşmam lazım :)

Kalabalık ortamları bende pek sevmem ama asosyal değilim kendini şartlandırma sevmek zorunda değilsin zaten.
    Bir topluluk önünde kendini rahat ifade etmek için pratik yap, zamanla aşarsın bu durumu da.
    Sevgilin olmadı diye de sıkma canını, aday varmış işte ne güzel. Yüz yüze konuşamıyosan mesaj at bu durumu da ona açıkla biraz her şey yoluna girer

• Özgüven eksikliğinin kaynağını bulmak lazım önce. Kaynağını bulun daha sonra üstüne gidin düzelecektir yavaş yavaş.

Kiloluysanız ve eksiklik bundan kaynaklanıyosa mutlaka spora başlayın çok etkisi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Özgüven eksikliğinin kaynağını bulmak lazım önce. Kaynağını bulun daha sonra üstüne gidin düzelecektir yavaş yavaş.

Kiloluysanız ve eksiklik bundan kaynaklanıyosa mutlaka spora başlayın çok etkisi oluyor.

kisaysak ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

Özgüven eksikliğinin kaynağını bulmak lazım önce. Kaynağını bulun daha sonra üstüne gidin düzelecektir yavaş yavaş.

O zaman yapacak birşey yok. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

O zaman yapacak birşey yok. :)

sen de mi brütüs

• Ya arkadaşlar bir sorunum daha var benim.Çok aşırı duygusalım .Dokunsalar ağlayacam la .Bunu nasıl yenebilirim ? Burcum yay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moofy

Ya arkadaşlar bir sorunum daha var benim.Çok aşırı duygusalım .Dokunsalar ağlayacam la .Bunu nasıl yenebilirim ? Burcum yay.

Yaş kaç ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moofy

Ya arkadaşlar bir sorunum daha var benim.Çok aşırı duygusalım .Dokunsalar ağlayacam la .Bunu nasıl yenebilirim ? Burcum yay.

Yaş kaç ?

14.
  • ergenliktendir korkma evdeyken odana kapan ağla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 30 Eylül 2013; 21:16:46 >
  • Tekrar güncelleyelim bakalım
  • Asosyal olmaya başlıyorum sanırım.Okulda,sokakta kızlarla çok rahat konuşurum,muhabbet ederim.Tipim ortalama.Ama gel gelelim dışarı çıkmak istemiyorum.Çağırıyorlar bir yerlere hiç gidesim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Asosyal olmaya başlıyorum sanırım.Okulda,sokakta kızlarla çok rahat konuşurum,muhabbet ederim.Tipim ortalama.Ama gel gelelim dışarı çıkmak istemiyorum.Çağırıyorlar bir yerlere hiç gidesim yok

Kızlarla rahat konuşuyorsanız pek bir problem yok sanırım
  • Konu güncell..
  • quote:

Konu güncell..

Normal kızlarla konuşurken sorun olmuyor ama hoşlandığım kişiyle konuşamıyorum napcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

quote:

Konu güncell..

Normal kızlarla konuşurken sorun olmuyor ama hoşlandığım kişiyle konuşamıyorum napcaz?

Hocam bende mağdurum hiç bana sormayın :) Ben yeni bir fikir veren olur felan diye arada güncellerim konuyu . Psikolog yok mu hiç burlarda
  • Sen anlıyordun bu işlerden benim sorunum ne?
  • Tip para yoksa özgüven de yok boşa ümitlenmeyin ama istisnalar var

• samsungr522tr S kullanıcısına yanıt
    Ya ben bu Lustral'in hic bir etkisini gormedim hocam. Eglencesine tamamen birer bucuk attik, kizin teki ertesi gun olu gibiydim hic bi sey hissetmiyodum falan dedi ama bana herhangi bir etkisi olmadi. Daha uyusturuculusu var midir?
  • Bulunsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.