Şimdi Ara

Utangaçlık ve Asosyalliği yok ediyoruz ..[1. randevum]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
31
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35İzmirli35 -- 16 Aralık 2021; 0:23:19 >

• Takip
  • yorumları bekliyoruz :)
  • Aynen ya kızlarla hiç konuşamıyorum nasıl aşıcam bunu yüzyüze tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Aynen ya kızlarla hiç konuşamıyorum nasıl aşıcam bunu yüzyüze tabi

Nasıl konuşamıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Aynen ya kızlarla hiç konuşamıyorum nasıl aşıcam bunu yüzyüze tabi

Nasıl konuşamıyorsun?

Ya normal bi kızla konusurum tabiki hoslandıgım veya çok güzel kızlarla konusamıyorum

• 1. video ile başlıyalım

çekicilik nedir?

https://www.youtube.com/watch?v=eiv66onrUYk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asosyallik değil de sende özgüven eksikliği var.
  • beyler bendede vardı eskiden utangaclık kızları gectim benden bi kac yas büyük abilerle bile konusamazdım nasıl diyeyim konusurken o kadar kısık sesle seslenirdimki karsımdaki ne mırıldanıosun konussana felan derlerdi, hoca sınıfta soru sorardı bildigim sorunun cevabını bile veremezdim :) Neyse birgün dedim digerleri bu kadar rahatlar ben neden kasayım kendimi dedim ve o şekilde düşünürken kısa süreli bi tatile cıktık ve malüm tatilde tanımadıgın bircok insan var, bende rezil olacaksam burada rezil olurum nasılsa kimse beni tanımıyor ve bidahada karsılasmıcaz dedim ve yavas yavas konusmaya basladım ve sunu anladımki hicbir sıkıntı olmuyor (hayatımda belkide o ana kadar en cok o gün konustum ve ne bi rezil olma nede bi utanma hic birsey hissetmedim ve o gece cok ama cok rahat uyudum) size şöyle söyliyeyim benim hayatım 1 2 gün içinde degisti ve mutluyum. kızlarla bile konusamazken son 3-4 senedir yanımda kız eksik olmuyor (Tip yok ama konusma var) Beyler bence psikolojik bi durum birgünde benim hayatım degisti bence sizde yapabilirsiniz tipe pek aldırıs etmeyin bende inanın hic tip yok ama işte kendimi düzelttim. cok kısa bi sürede 1 haftada istedigim kisi oldum mutluyum sizde deneyin.. Sosyal veya Asosyal olayına Gelince bunlar utangaclıkla deil imkan ve para ile alakalıdır mesela benim bulundugum yerde sinema yoktu (2 3 ay sonra acıldı) sinema yoktu ee dogal olarak arkadaslarla bi film bile izleyememiştik :) Bu imkan olmadıgı anlamına gelir.. Birde para olayı var paran yoksa mecbur asosyalsin suanki hayat sartlarında (Tabi utangaclar icin bu yani eskideki halim icin) suan param bile olmasa sosyallik adına onlarca sey yapılabiliyor en azından arkadas kitlenle yaptıgın ufak bi muhabbet bile rahatlatıyor(tabi sagda solda deil hos bi mekanda :) ) ya eskideki halim olsa sanırım hala evden okula okuldan eve giden cins olurdum bu arada yaş 20 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 31 Ağustos 2013; 13:07:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: itStimetoGo

Asosyallik değil de sende özgüven eksikliği var.

heeh aynen kardeşim tam üstüne bastın :)
  • Devamını bekliyoruz
  • İlk yapacağınız şey Mcdonalds'a gidip en güzel kasiyere sipariş vermek olsun.

Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağmur Tanrısı

1. video ile başlıyalım

çekicilik nedir?

https://www.youtube.com/watch?v=eiv66onrUYk

teşekkürler hocam izliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

beyler bendede vardı eskiden utangaclık kızları gectim benden bi kac yas büyük abilerle bile konusamazdım nasıl diyeyim konusurken o kadar kısık sesle seslenirdimki karsımdaki ne mırıldanıosun konussana felan derlerdi, hoca sınıfta soru sorardı bildigim sorunun cevabını bile veremezdim :) Neyse birgün dedim digerleri bu kadar rahatlar ben neden kasayım kendimi dedim ve o şekilde düşünürken kısa süreli bi tatile cıktık ve malüm tatilde tanımadıgın bircok insan var, bende rezil olacaksam burada rezil olurum nasılsa kimse beni tanımıyor ve bidahada karsılasmıcaz dedim ve yavas yavas konusmaya basladım ve sunu anladımki hicbir sıkıntı olmuyor (hayatımda belkide o ana kadar en cok o gün konustum ve ne bi rezil olma nede bi utanma hic birsey hissetmedim ve o gece cok ama cok rahat uyudum) size şöyle söyliyeyim benim hayatım 1 2 gün içinde degisti ve mutluyum. kızlarla bile konusamazken son 3-4 senedir yanımda kız eksik olmuyor (Tip yok ama konusma var) Beyler bence psikolojik bi durum birgünde benim hayatım degisti bence sizde yapabilirsiniz tipe pek aldırıs etmeyin bende inanın hic tip yok ama işte kendimi düzelttim. cok kısa bi sürede 1 haftada istedigim kisi oldum mutluyum sizde deneyin.. Sosyal veya Asosyal olayına Gelince bunlar utangaclıkla deil imkan ve para ile alakalıdır mesela benim bulundugum yerde sinema yoktu (2 3 ay sonra acıldı) sinema yoktu ee dogal olarak arkadaslarla bi film bile izleyememiştik :) Bu imkan olmadıgı anlamına gelir.. Birde para olayı var paran yoksa mecbur asosyalsin suanki hayat sartlarında (Tabi utangaclar icin bu yani eskideki halim icin) suan param bile olmasa sosyallik adına onlarca sey yapılabiliyor en azından arkadas kitlenle yaptıgın ufak bi muhabbet bile rahatlatıyor(tabi sagda solda deil hos bi mekanda :) ) ya eskideki halim olsa sanırım hala evden okula okuldan eve giden cins olurdum bu arada yaş 20 :)

Bende mi tatile çıksam ne yapsam ki :) herşey inançlar oluyor gerçekten birde bulunduğumuz durumu kabullenmekle şuan tek istediğim şey şu huyumdan kurtulmak ..

• quote:

Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

Merhaba arkadaşlar "Can çıkar huy çıkmaz" derler ama şu huylarımızdan nasıl kurtulabiliriz ? Aslında pek asosyal değilimdir spora giderim dil kursum var arkadaşlarla da buluşurum bu kadar yeter mi bilmiyorum ama asosyal olan arkadaşlar yararlanır belki diye yazdım ..

Kalabalık ortamları sevmiyorum sıkılıyorum
    Bir topluluk önünde rahat kendimi ifade edemiyorum
    Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı fakat aday var onunla uzun zamandır konuşuyorum fakat yüz yüze konuşmada utanıyorum

Evet arkadaşlar bu durumda olanlar, bu durumdan kurtulmak isteyenler veya bu durumdan kurtulan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz. Bu huyumdan nefret ediyorum aşmam lazım :)

hic utanmiyorum hic cekinmiyorum sadece tanis cik herkes gibi oldugunu anla ayril bu 3 leme biktirdi beni yoksa zerre utanmam cekinmem

• Bendede var babama söyledim liseye geçtin artık açılırsın bende ilk okulda böyleydim dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

İlk yapacağınız şey Mcdonalds'a gidip en güzel kasiyere sipariş vermek olsun.

Ciddiyim.

Siz öyle mi yaptınız yoksa? Yanlız denicem bunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Bendede var babama söyledim liseye geçtin artık açılırsın bende ilk okulda böyleydim dedi.

Ben aynı şeyi kendime üniversitede açılırım diyorum ama oraya kadar sabır edemicem :)
  • ben heryerde baya rahatım hıc tanımadıgım kızla bıle ıddaa sonucunda konustugum olmustur coğu kez ama sevdiğim kız ile rahat konusamıyorum evet çözüm arıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

İlk yapacağınız şey Mcdonalds'a gidip en güzel kasiyere sipariş vermek olsun.

Ciddiyim.

Siz öyle mi yaptınız yoksa? Yanlız denicem bunu :)

yani ilk basit adım diyebilirim. benim özgüvenimi oturtma konusundaki en büyük adımım, döküntü kıyafetlerle gezmek olmuştur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.