Şimdi Ara

Utangaçlık ve Asosyalliği yok ediyoruz ..[1. randevum] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
31
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a4technic

quote:

Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

Konu güncell..

Normal kızlarla konuşurken sorun olmuyor ama hoşlandığım kişiyle konuşamıyorum napcaz?

Aynen bende senin gibiyim.Hoşlandığım kızın karşısında mala bağlıyorum kızın hoşlanacağı varsa bile hoşlanmaz yani o derece :D Kız beni utangaç,asosyal falan zannediyor sonra hepten sarma oluyor.
  • RedBuLL008 R kullanıcısına yanıt
    Neden böyle ki?
  • Yarına kadar hiç biri sizi hatırlmayıcak. O zaman bu zamanı doğru dürüst değerlendireyim ki; o an beni daha özgüvenli görsünler. Böyle daha iyi geçiyor hayat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

Ya ben bu Lustral'in hic bir etkisini gormedim hocam. Eglencesine tamamen birer bucuk attik, kizin teki ertesi gun olu gibiydim hic bi sey hissetmiyodum falan dedi ama bana herhangi bir etkisi olmadi. Daha uyusturuculusu var midir?

Neden bahsediyorsun bir şey anlamadım arkadaşım. Lustral OKB gibi hastalıkların tedavisinde uzun süre kullanılması gereken bir antidepresan ilacıdır.

Ne etkisinden bahsediyorsun ne uyuşturuculuğundan ?

Uyuşturucu mu zannettin bu ilacı ya da uyku ilacı mı ya da kafa yapan bir ilaç mı ? Hiçbiri değil...

Etkisini bile 2-3 ay sonra gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Neden böyle ki?

bir bilsem zaten kaç tane kız ayartabilirdim.Ama işte konuşmayı beceremediğim için hiç birini halledemedim.

• Belki yararı olur diye koyiyim dedim
  • Özgüven sorununu nasıl halledeceğiz asosyallikten kurtulmak kolay
  • Asosyallik gecer de utangaclik gecmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel...
  • Psikaytri arayışı içersindeyim beyler yardım :)
  • 3 ayda neler değişti bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenAnderson

3 ayda neler değişti bakalım

Kendime kesin teshiş koydum sosyal fobi . Devlete doktora gittim 2 ay efexor kullandım bişi hissetmedim devletin ilgisizliğinden bıktım şimdi eğitim araştırma hastanesi veya özel hastane bakıyorum yakında gidicem
  • Konu güncellendi arkadaşlar .
  • Bide şöyle bir durum var asosyellik kişilikte olmayıp eğer DEHB diye illet bir hastalığın varsa asosyellik normaldir.Çünkü DEHB hayatını çok zorluyor;Konuşurken konsantrasyon olamıyorsun kafan heryere gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolaTeslan

Bide şöyle bir durum var asosyellik kişilikte olmayıp eğer DEHB diye illet bir hastalığın varsa asosyellik normaldir.Çünkü DEHB hayatını çok zorluyor;Konuşurken konsantrasyon olamıyorsun kafan heryere gidiyor.

Sizde var mı hocam ? Gidersem dikkat eksikliği testi de yaptırmayı düşünüyorum bu fobi hayatıma girdi gireli derslerden koptum anlamıyorum ama inşallah o da başıma bela olmaz .
  • Bende DEHB hastasıyım ama Asosyel değilim.İlkokulda lise başlarında vardı asosyellik ama insan içine çıktığın içindirki asosyellik bir anda yok oldu.Şu an üniversiteyim öyle bir sorunumda yok tek sorunum derslere konsantrasyon sorunu
    Sana tavsiyem okula gitmeden yada insan içine çıkmadan önce yada ne bileyim kızla konuşacaksan bol kafeinli kahve yada enerji içeçeği bunlar ilaç gibi etki ediyor.
  • Kahve değilde ben gerçekten ihtiyaç duyarsam 1 tane bira içiyorum iyi geliyor özgüvenim yerine geliyor . Üniversiteye gidersem daha iyi olurum bende ama 1 sene daha bekleyemicem .

Siz yardım alıyor musunuz doktordan ? İlaç kullanıyor musunuz ?
  • İlaç almıyorum ilaçları malesef kırmızı reçete ile satılıyor yani sicile işliyor anlayacağın.Tabiki içki alternatif bide en iyi etken olarak spor inan et çok etkisi oluyor.Sana tavsiyem öyle durumlarda bi kahve iç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolaTeslan

İlaç almıyorum ilaçları malesef kırmızı reçete ile satılıyor yani sicile işliyor anlayacağın.Tabiki içki alternatif bide en iyi etken olarak spor inan et çok etkisi oluyor.Sana tavsiyem öyle durumlarda bi kahve iç.

Evde dambil var düzenli çalışırdim ama bırakmak zorunda kaldım tekrar başlıyacam . Önerilerin için çok teşekkür ederim abicim allah şifa versin hepimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.