Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • Farmville tarzı bir ay olmuş bu program

Su melek gitmis te inci de bir gitse iyi olacak. Fakat onu acun gondertmiyor galiba. Kavga ve tartışma olunca reyting oluyor heralde.

Not : Programın sadece 2 ve son bölümünü izledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saka bi yana, yarismanin hicbir amaci yok. İzlemek bile anlamsiz, umarim tutmaz, adam gibi bir yarisma gelir yerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan kendini iyice dışlamış diğer gruptan, gruplaşmayı en üst düzeyde yaşıyor. Hepsi bahçede ateş yakmışlar, gitar çalıp çarkı söylüyolar, Serkan içerde tek başına bişeyler yapıyor.
  • Aynen, inşallah bu hafta elerler

• Bu hafta kim elendi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programı en başından beri izliyorum, Serkan'ın bütün projeleri kolpa. Hangarın girişine dağcılık için basamaklar yaptı. Öyle kaldı. Araziye eğitim için lastik koydu çapraz kazıklar dikti orası öyle kaldı. Dışarıya 4 ayaklı tepesinde beyaz naylon olan bişey yaptılar. Oda öyle kaldı. Şimdi onları bitirmeden tutturmuş "bungalov da bungalov" Semihler de 1 restorantla her misafir ağırlama da 1000 lira kaldırıyor. Ama semih kadar ruh hastası bir adam görmedim. Dışarıda manitası olan kıza nişan yüzüğü takmaya çalışıyor. Adam orayı bassa haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

Programı en başından beri izliyorum, Serkan'ın bütün projeleri kolpa. Hangarın girişine dağcılık için basamaklar yaptı. Öyle kaldı. Araziye eğitim için lastik koydu çapraz kazıklar dikti orası öyle kaldı. Dışarıya 4 ayaklı tepesinde beyaz naylon olan bişey yaptılar. Oda öyle kaldı. Şimdi onları bitirmeden tutturmuş "bungalov da bungalov" Semihler de 1 restorantla her misafir ağırlama da 1000 lira kaldırıyor. Ama semih kadar ruh hastası bir adam görmedim. Dışarıda manitası olan kıza nişan yüzüğü takmaya çalışıyor. Adam orayı bassa haklı

orada aslında semihtede suç ne kadar tartışılır kız semihin her lafında kıkırdıyor kendisi zemin hazırladı, neticede yarışmadan çok şov programı.benim ilgimi çeken orada yapılan tamiratlar,üretim filan yani öyle bir arazim olsa ne yapardım gibi şeyler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

Programı en başından beri izliyorum, Serkan'ın bütün projeleri kolpa. Hangarın girişine dağcılık için basamaklar yaptı. Öyle kaldı. Araziye eğitim için lastik koydu çapraz kazıklar dikti orası öyle kaldı. Dışarıya 4 ayaklı tepesinde beyaz naylon olan bişey yaptılar. Oda öyle kaldı. Şimdi onları bitirmeden tutturmuş "bungalov da bungalov" Semihler de 1 restorantla her misafir ağırlama da 1000 lira kaldırıyor. Ama semih kadar ruh hastası bir adam görmedim. Dışarıda manitası olan kıza nişan yüzüğü takmaya çalışıyor. Adam orayı bassa haklı

orada aslında semihtede suç ne kadar tartışılır kız semihin her lafında kıkırdıyor kendisi zemin hazırladı, neticede yarışmadan çok şov programı.benim ilgimi çeken orada yapılan tamiratlar,üretim filan yani öyle bir arazim olsa ne yapardım gibi şeyler..

Evet oda var, kız yollu gibi hareket ediyor. Sorsan namus bekçisi "yanlış bi hareket mi yaptım deyip duruyor"

• Erkek arkadaşı mektup gönderdi ve ayrıldı

Artık Semih serbest :D

• Bu akşam Kül Kedisi'ni oynadılar, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim
  • Kurretulaynin yaptigi terboyesizlkk. Erkek arkadasi yerinde olmak istemezdim.

Ama bence bi oyun var gibi geldi. Reyting icin falansa sasmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sidik_lee

Saka bi yana, yarismanin hicbir amaci yok. İzlemek bile anlamsiz, umarim tutmaz, adam gibi bir yarisma gelir yerine.

Anlamsız diyorsun ama yine de izliyorsun.Ben 10 dk dayanamadım kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi Dön Bak

quote:

Orijinalden alıntı: sidik_lee

Saka bi yana, yarismanin hicbir amaci yok. İzlemek bile anlamsiz, umarim tutmaz, adam gibi bir yarisma gelir yerine.

Anlamsız diyorsun ama yine de izliyorsun.Ben 10 dk dayanamadım kapattım.

Haklisin, celiskili yazmisim.

Ama ilk mesajimda dedigim gibi, yerine izlenecek baska program yok. Gerçi, utopyayi oturup izlemiyorum. Bos oldugumda, bir kismini izleyip birakiyorum.(tv'den)

• bu hafta eleme yok sanırım ?
  • Acun artık suyunu çıkardı. Semih oyuncu, kurretülayn oyuncu aşk maşk burdan yürürüz demişler yok sevgilisi varmış da mektup yazmış da şiir gibi, kim ayrılcağı kıza öyle mektup yollar.
    Yok maxi getirelim, yok murat boz gelsin türkan athenacıymış flm okadar da değil artık, abidin fan club varmış flm flm
  • Kurretulayn annesi ile konuşurken annesi muhtemelen şunu sordu,semih ile sevgili misiniz diye,kurretulayn yok bunlar gerçek değil,yok öyle birşey tarzın da şeyler söyledi.Bunlar da oyunmuş.
  • Artık haftalık eleme yok

Her hafta aralarında yapacakları oylamada en çok oyu alan isim aday adayı olacak

3 hafta sonra 3 kişi seçilmiş olacak ve halk oylaması ile birisi elenecek

Bu hafta Gamze yazıldı

Yeni oylama sistemiyle artık kontrol tamamen Semih'in grubuna geçti

Karşı gruptan 3 Kişiyi halk oylamasına gönderecekler :D

• Murat pizzayı dürüm yapıp yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

Artık haftalık eleme yok

Her hafta aralarında yapacakları oylamada en çok oyu alan isim aday adayı olacak

3 hafta sonra 3 kişi seçilmiş olacak ve halk oylaması ile birisi elenecek

Bu hafta Gamze yazıldı

Yeni oylama sistemiyle artık kontrol tamamen Semih'in grubuna geçti

Karşı gruptan 3 Kişiyi halk oylamasına gönderecekler :D

taraf değiştiren olmazsa semih oranın patronu olacak. zaten adaletsizdi şimdi daha adaletsiz olmuş.
    ama grup olayını kökten bitirir bu olay akıl ederlerse

• Geçen hafta Tuncay Semih'i kenara çekip özür dileyip yanaşmaya çalıştı

Bügünde Serkan özleme Semih aslında iyi çocuk biz çağdaşı savunmak zorunda kaldık hata ettik vs gibi laflar söyledi

Az öncede Semih ile yan yanaydı aynı Tuncay'ın ettiği lafları etti Semih'te Çat çat siz şöyle yaptınız siz böyle yaptınız vs diye havasını attı

Ee birde samimiyetten bahsederler

Yüzüne bakmadıkları adamın etrafında pervane olmaya başladılar

Hahaha :D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.