Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

Semih liderliği biraz diktatörlüğe çevirdi

Bakın 2 kişiyle dengeler nasıl değişti

Semih in bunları öngörüp Özlem ve Abidin e grup içinde değerli olduklarını ve söz sahibi olduklarını göstermesi gerekiyordu

Herkesi altar gibi yönetebileceğini sandı, yanıldı

Murat herseye eyvallah diyen bir tip, Türkan güçlünün yanında, altar zaten resmen emir alıyor Semih'ten , kurretülayn ile arkadaşlıkları malum

Yeni gelenlerde abidine gidebilir

Sosyalmedyayı bir takip et. Eminim ütopya'yı izleyen kitlenin %85'i Semihi destekliyor. Keşke bir süpriz yapıp potaya abidini yazsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 19 Aralık 2014; 3:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: Very Big

quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

Şu Semih denen cıvık adamı bir an önce şutlamazlarsa bu programı bidaha izlemem, gereken yapılacaktır.

Semih bu yarışmayı kazanan kişi olcak emin ol Hee sen izleme zaten çok şey kaybeder yarışma

Semih girdiği tartışmalarda nerdeyse hep haklı oluyor zekide adam millet kendini parçalıyor onun umrunda değil

Tam benim duruşumu sergiliyo :D

• Yeni gelecek kişi potayı belirler.
  • umarım 3.aday özlem olur ve gider.kafamı şişiriyor.sürekli şikayet ediyor ve direktif veriyor.bir de ne çok biliyor arkadaş,herşeyi kendi biliyor .
    semihle türkan bir olmuş gamzeyi ayarlamaya çalışıyorlar,inciyi yazmak için.ben olsam özlem için konuşurdum.hem kızın kabul etme ihtimali var,hem özlem daha az oy alır,hem giderse intikam almış olurum,hem de karşı tarafı bir kişi eksiltmiş olurum.
  • Abidinden böyle bişey beklemezdim. Karşı tarafta o kadar insan varken, 3 haftadır beraber aynı ortamı paylaştığın, aynı yemeği yediğin insanı yazmak bence hiç doğru değil.
  • abidin beni şaşırtmadı.çok samimi davranmıyor.eski yarışmadan sonra da bocalamış bir yol tutturamamış.ünlü kompleksi var.sürekli insanlar beni izliyor bilinciyle yaşıyor.kendini biraz bıraksa akışına ,ne yapmak istiyorsa onu yapsa.iz bırakacak birşey,tersköşe filan yapma peşinde.dikkat çekmek istiyor,insanlar onu tutsun istiyor.ama ben sevemedim.seveceğimi de sanmıyorum.hatta yazılırsa elenmesi işten değil bana göre.
  • Hangi gunler ve saat kacta bilen biri alintilayabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    18:30-20:00 tv8 de
    tam haber saati.o kadar sıkıldım ki artık haberlerden, o yüzden takibe başladım ben de.bayağı da sardı :)
  • zeynepkara kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Hangi gunler peki? Ogrenci evinde zaman gecmek bilmiyo haftaiciyse super olur :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.utopya.com.tr/live Burdan 7/24 izleyebilirsin
  • Abidin oylamada serkanların kurreyi yazacağını bilmediğini söyleyerek büyük yalan söyledi halbuki kapıya gelen zarfı serkanla birlikte almaya giderken ben kurreyi yazmak istiyorum serkan arkamdamısın dedi ve bu olaydan semih ve grubunun haberi yok..
  • özlemin zaten karakteri belli de . bu abidin ne kadar ikiyüzlü hain bir insanmış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

özlemin zaten karakteri belli de . bu abidin ne kadar ikiyüzlü hain bir insanmış ya

Aynen bir de küçükken oy atmıştım buna.
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Haftaiçi evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepkara

umarım 3.aday özlem olur ve gider.kafamı şişiriyor.sürekli şikayet ediyor ve direktif veriyor.bir de ne çok biliyor arkadaş,herşeyi kendi biliyor .
    semihle türkan bir olmuş gamzeyi ayarlamaya çalışıyorlar,inciyi yazmak için.ben olsam özlem için konuşurdum.hem kızın kabul etme ihtimali var,hem özlem daha az oy alır,hem giderse intikam almış olurum,hem de karşı tarafı bir kişi eksiltmiş olurum.

hiç kimse memnun edemez kavgacı ve ortamı da geriyor gitmesi gerekiyor ama abidin sattığı gruptan 2. kişiyi de potaya sokacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abidinin yaptığı şey çok açık o kelimeyi söylemek istemiyorum
  • Abidin zaten planlı gelmiş. Üstelik yazılacak ismi bilmediğini söyleyerek bir çok izleyiciden eksi aldığını düşünüyorum

Ancak ÖZLEM konusunda Semih haksız. Tamam ÖZLEM in tavırları antipatik ve kendi kendini mutsuz edebilen bir karakter ama en azından Abidin gibi aniden gitmedi. Haftalardır Semih'e aynı şekilde dert yanıyor. Söylediklerinde haksız bile olsa ilgi istediği çok belli. Bazı kadınlar böyledir yanında tutmak içim ilgilenmen şımartman gerekir

Semih az bişey uyanık olsaydı özlemi biraz şımartarak, onunla konuşarak, fikirlerini sorarak , stratejiyi onunla belirliyormuş gibi davranarak çok kolay bir şekilde yanında tutabilirdi

ÖZLEM haftalardır gideceğini belli ediyordu önlem almalıydı. Mesela grup lideri olarak her gün bir bayanı kraliçe ilan edebilirdi. Örnek bugün ÖZLEM günü derdi, iş yaptırmazdı, çayını elleriyle götürürdü, özel sipariş hakkı tanırdı vs

Bunları yapmak zorunda mı ? Tabiki hayır ama eğer yanında adam istiyorsa yapmalıydı

Şimdi daha mı iyi oldu ? Üstelik sonraki haftalarda Abidin yine Semih'in grubundan birini yazarsa ve elenen Gamze yerine Semih in grubundan biri çıkarsa işte o zaman Semih in grubunun işi bitti demektir.

Çünkü yeni oylama sisteminde zayıf grubun hiç şansı yok. Her ay bir kişi elenir ve Semih tek başına kalır

Semih en güzel günlerini yaşıyordu. Bu güzel günlerin gruptaki herkesin kendisinden yana oy kullanmasından kaynaklandığını farketmeli ve bütün grup üyelerine sahip çıkmalı ve özellikle isyan sinyalleri veren kişileri kazanmalıydı

Farkındaysanız oylamada Özlem'e sürekli saldırdı ama cevap veremedi. Sadece Özlem'i tahrik etmek için sözler söyledi ama ÖZLEM bunu yemedi. Ne dedi ÖZLEM; senin yüzünden karşıya geçtim Semih benimle ilgilenmedin beni dinlemedin. Biz deli gibi örgü örüyoruz para kazanıyoruz, gidip kurretülayna özel gece düzenle diye değil

Evet Semih seni destekliyorum ama çuvallamaya başladın. Hem lidersin, hem kasa sende. Üretim yapan insanların üretime yönelik siparişlerine bile zorluk çıkar ama flörtüne hediyeler, tatlılar, kendi şovun için maskeler, kiralık elbiseler vs. Yok öyle bir dünya. Bak şu anda kurretülaynı koruyamayacak kadar aciz hale geldin iki günde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 20 Aralık 2014; 4:23:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Semih pısss oldu. Oylama üstünlüğü karşı tarafa geçti,yeni gelen kişi Semih'lerin grubunu seçmezse,her hafta Semih'lerden gidecek.
  • ya da Gamze elenmezse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi Özlem, tuncay veya serkanı potaya çıkarmamak için semihle olan kavganın dozunu bilerek arttırdı çünkü zaten diğer grupta istemediği kişiler başta arda olmak üzere gitmişti..
    İkincisi Abidin oyuna direk Semihi hedef alarak gelmiş biraz evvel abidin,serkan ve özlem haftaya semihi yazıp potaya sokmak istediklerini konuştular ayrıca Abidin bence oyuna yapımcı destekli girmiş zaten oradaki konser Acun medya desteği olmadan imkansız Abidin böyle bir proje sunmuş Acun medya kabul edip yarışmaya almış semih olayı ve konserde yapımcı destekli..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.