Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • Abidin ile semih kavga mi etti. Yayın kesilmiş heralde ekşide öyle okudum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic

Abidin ile semih kavga mi etti. Yayın kesilmiş heralde ekşide öyle okudum

Etti edecekler.Tehdit etmiş Abidin.Çıkınca seni bulucam demiş:)

https://www.facebook.com/video.php?v=334075963461282&set=vb.322058827996329&type=2&theater
  • Çok tutulan bir yarışma olmadı hayret Acun'un yapımları hep reytinglerde 1. olur bu yarışma 50. filan oluyor.
    Ayrıca seviyesizlik terbiyesizlik çok had safhada
    Forumda sayfasına bakayım dedim burada bile program başladığından beri iki ay oldu anca 4-5 sayfa bi yorum yazılmış demek ki tutulmadığı doğru
  • Ben de talimat aldığını düşünmeye başladım.Mesela dün ki Semih vs Abidin'i canlı izledim.Abidin çok yapmacık geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 26 Aralık 2014; 13:52:15 >
  • Zaten Semih'in elime birsey oldu deyip gitti.sonra ne olduysa birden bire eli iyileşti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şayet talimat yoksa Türkan'ın da suyu kaynadı.Kendi grubuna başka konuşuyor,diğer gruba başka,Abidik'e başka.Bir de halkın onu desteklediğini sanması yok mu.Bu yarışmadan elenmesi gerekenler Abidik,Türkan,Murat,Tuncay,İnci bunlar çok açık.Sürekli ortalığı karıştıran tipler.Bunlar giderse sukunet gelir.Ayrıca bu Semih vs Abidik'de kesinlikle Semih haklı.
  • semih kendini bi bk sanıyo baya baya..
    millet her zamanki gibi dışarda içerde iş yapar, semih kurreyi yatağına almış, iki tanede tavşan, birbirlerine cilveleşiyor

birileride UTOPYAyı, BBG gözüyle izliyor..
  • benim anlamadığım hepsi bireysel girdi yarışmaya.hepsine de tek tek sorsanız onlardan akıllısı yok.nasıl kabulleniyorlar bi tane adamın ben dosyaları koyarım arkamdan gelecek misiniz,benim işim strateji yapmak gibi laflarını.
    senin strateji dediğin her hafta bir kişinin adını gitme listesine koymak,başka kimsenin bir fikri yok mu.
    dik duran semih diyorlar ya hani bunun için seviliyormuş,heralde yani kimse maşaların peşinden gitmez.semih dururken muratı türkanı veya kurreyi veya altarı niye destekleyesin ki..bu saydıklarım ipleri semihin eline vererek kendilerine olan saygıyı sevgiyi azaltıyorlar.
    içeri giren yarışmacı da eğer biat ederse tutulmaz..ama eğer ağzı iyi laf yapan ne olursa olsun semihi de karşısına alabilecek biri olursa baya tutulur,yarışma da renklenir.
    gelecek yarışmacının lafı dolandırmayan, kaypak olmayan,ağzını bozmayan ,sağlam karakterli biri olmasını dilerim.
  • Yine grup oluştu.Semih-Kurre-Altar grup oldu.
  • Abidin öyle bir insanki istediği an kendini mağdurmuş gibi gösterebiliyor. Ordakilere 2li oynayabilir ama millet görüyor. Albümü yapmış, klipleri çekmiş, yarışmaya girmiş. Çıkınca yayınlıycak. Amacı belli zaten. Popstarda da finalde aşığım yalanını atıp 1. oldu. Kendi de söyledi. Yok 50bin fanı varmışmışta bilmem neler, 10 senedir tanınıyosun madem, facebook sayfanda 8bin beğeni var. şurda 2 aydır tanınan Semihin bile sahte sayfalarının hepsinde 5bin küsür beğeni var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 26 Aralık 2014; 17:07:18 >
  • Talimat söylediklerini düşünüyorum.Bu kadar sert kavgalar oluyor,sonradan gülüşmeler gibi hareketler var.Senaryo yoksa Semih yanlış strateji yaptı ve bunu sıvamaya çalışıyor bu çok net.Çok düşündü,olmadı kendisi de tahmin edemedi yanlış strateji yaptığını sonra pısss oldu.Türkan'da karşı gruba geçti.Artık Semih-Kurre grup.Murat zaten karaktersizin önde gideni.Gidiyor Semih sen haklısın,diğer gruptan geliyor sen haklısın.Murat Semih'lerin grubun da olmasa çoktan elenmişti.Semih'lerin grubun da diye tutuldu.Türkan,Murat,Tuncay,İnci bunların elendiği takdir de kavga olmaz.Onun dışın da yarışmanın Semih'in dediği gibi fiyaskosu Abidik.20 gün Semih'lerle samimi ol,karşı grubu eleştir.Ardından tutupta Semih'e hakaretler içeriyor.Bunun adı ihanet.Tuncay'da aralardan lafı atıyor sonra şarkı söylemeye gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 26 Aralık 2014; 19:57:18 >
  • Bu nasıl yarışma lan?Küçüğünden büyüğüne alayı karakter yoksunu.Hele o Semih denen zerzevat yok mu,tam sopalık.Allahtan o yarışmada değilim,dişlerini eline verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorji -- 26 Aralık 2014; 19:49:41 >
  • Genelde yapılan yorumlardan takip ediyorum çoğu kişi havalara felan girmiş ama bilmiyolar ki hepsi ekip olup Semih tek olsa yine Semih hepsini tek tek eler adamın oy potansiyeli çok fazla
  • Aziz nesin deyip cekiliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abidin gitmek istediğini iddia ediyor ama facebook sayfası hiç öyle değil. Abidin için oy istiyorlar.
  • Semihi ister istemez destekliyorum komik adam izlettiriyor

• Semih yanlış strateji yaptı sıvıyor.Onlarla ittifak kurmayacaktı,gerekirse Abidik bile kurabilirdi,onlarla kurmayacaktı.Semih'de Abidik'i çok hareket içerikli hain biriymiş gibi tanıtıyor.Abidik,karşı gruptakilerden daha iyi.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcy -- 7 Mart 2015; 13:41:49 >
  • Abidine by by dileğiyle
  • Senaryo cok net, yakismadi acun.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.