Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
    kurre denen tip te ortaokullu kız zekasında.
  • semihin planı çok iyi . bu semihi diplomat yapsak abd ile rusyayı birbirine kırdırır valla . kafası oyle çalışıyo
  • Semih yapinca strateji, baskasi en ufak fikirde hain ilan ediliyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1916'da thomas more'un utopia kitabında ortaya çıkarılmış bu kavram iki yunanca kelimenin karışımından oluşmuştur:
    eutopia 'good place' (güzel yer)
    outopia 'no place' (hiçbir yer)

şu anda sözlüklerde "bireyler ve devletin müthiş bir uyum içinde yaşadığı hayal ürünü ülke" diye geçmektedir.

varolanlar içinde en ideal ve mükemmel olan anlamında kulanılan utopyalar insanlığın her döneminde yaratılmaya çalışılmıştır.

edebiyatta utopya (veya antiutopya) adı altında en çok karsımıza çıkan örnekler huxley- brave new world, orwell- animal farm, 1984, bacon- new atlantis, skinner- walden two.

marx'ın communism ve hitler'in nazism idealleri de bir çok yerde utopya olarak kabul edilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 11 Ocak 2015; 19:27:16 >
  • Sitedeki videolardan takip ediyorum.Türkandan soğudum.Bence Noyan seçilmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

Öncelikle yazayım "Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür, silah zoruyla (daha doğrusu 1 bardak kahveye) yazılmıştır :)"

Şimdi çok vaktim yok. Bu yüzden ayrıntılı yazamayacağım. Ancak bu tarz programlara gerçek yarışmacılar dışında cast ajanslarından oyuncular sokulur ve onlara yapmaları gereken şeyler söylenir. Ayrıca yarışma zamanında özel odalara çağrılarak. Yapılması ve yapılmaması gereken şeyler söylenir. Reyting artırmak için bu tarz yöntemler yapılır. Çok fazla tüyo vermeyeceğim :) . Ancak 1 tane söyleyeyim.

AŞKLAR, ZOR AŞKLAR
    Evet en bilindik numara budur :). Zaten birazdan 3 5 kanıtla sanırım mesajımızı kapatabiliriz. Daha önceki bu tarz yarışmalarda da bu tarz şeyler vardı. Ancak yakalayan genelde yoktur ancak hep bir acaba tiyatro mu dedirtir. Yine de izletir. Mesela en bilindiği Ahu Tuğba-Meriç. BBG den yine bir ton bulursunuz biraz bakarsanız :)
    Şimdi gelelim biz konumuza.

http://www.valenteajans.com/detail.php?id=3974
    http://miknatisproduction.com/modeller-bay-id.php?id=121
    vs
    http://www.videostation.org/detay.php?id=3801
    http://www.lifecasting.com.tr/menajerlikdetay.asp?profil=316&kim=kurretulayn-matur

Aaaaa :0 aşıklar birlik mi olmuşlar :)
    Size de bazı şeyler daha mı anlamlı gelmeye başladı? Paylaştığım linkler silinmeden ss mi alıyorsunuz caps mi ne alıyorsunuz size kalmış :)

Aslında çok daha fazla şey yazabilirdim tv rating pre ve post productionla ilgili ancak yine kahve ısmarlarsa bu üye sahibi biraz daha detaylı anlatabilirim. Oylar beksipeyse :)

Ekleme: Bakalım siz başka cast çi leri yakalayabilecek misiniz?

Ekleme 2: Burada yazılanlar tamamen uydurmadır, hayal ürünüdür. Aslında böyle bir şey hiç olmamıştır :) ya da birileri kendini kurtarmak için hayal kurduğunu hayal kuruyordur.

PostEdit: Evet linkin biri ışık hızıyla temizlendi ancak fotolar durmakta acele edenin elinde kalıyor.

Zaten belli.

• gamzeden iyi diş macunu yüzü olur

• Zaten hiçbiri gizlemiyoki, sohbet ediyolarken hepsi yaptığı işleri söylüyordu. Semihin tiyatro oyuncusu olduğunu, gamzeyle tezcanın modellik yaptığını, kurretulaynın dizide oyunculuk yaptığını bilmeyen yokki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Zaten hiçbiri gizlemiyoki, sohbet ediyolarken hepsi yaptığı işleri söylüyordu. Semihin tiyatro oyuncusu olduğunu, gamzeyle tezcanın modellik yaptığını, kurretulaynın dizide oyunculuk yaptığını bilmeyen yokki.

Türkan-Murat felan
  • quote:

Zaten hiçbiri gizlemiyoki, sohbet ediyolarken hepsi yaptığı işleri söylüyordu. Semihin tiyatro oyuncusu olduğunu, gamzeyle tezcanın modellik yaptığını, kurretulaynın dizide oyunculuk yaptığını bilmeyen yokki.

aynen . meslek olarak bile kurre semih falan oyuncu yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Türkan-Murat felan

Murat elektronik tamircisi.
    Tv pc ps2.3.4 cep telefonu vs aklina hangisi gelirse tamir yapar. Ve bu iste uzmandir. Asiri cimridir

Tiyatro oyuncluk ajans vs yok.

Turkani bilmem.

• Murat bildiğin esnaf zamanında her türlü iş yapmış alaylı,Türkan lezzetli yemek yapan ve yöneticilik yapmış disiplinli bir kadın o yaşta sıradan bir kadın oradaki strese dayanamaz evet oradaki herkes ben oyuncuyum ben modelim gibi mesleklerini söylüyorlar aynı zamanda öğrenciler bana göre belki arada talimat alıyor olabilirler ama süre uzun sonuçta karakter ön plana çıkıyor ben orada işe yarayan para kazananların kalmasından yanayım..
  • Ütopya'nın gereksiz insanları belli.Şur da analiz yapalım,siz de alıntılayın yanlış dediğiniz yere yorumunuzu yapın.

-Semih-Üst düzey oyuncu-tahrik edici,dürüst,dedikodu veya arkadan iş çevirme yapmaz,üst düzey strateji uzmanı,takımın görünen kaptan(aslında değil)
    -Kurre-Semih'ten 1 tık daha iyi oyuncu,hal ve hareketlerinin tamamen rol olduğunu düşünüyorum.Semih'ten geçiniyor o da bunun farkın da.Ayrıca dedikodu gibi şeyler yoktur.
    Altar-Efendi,kralcı,yönetilen biri,ne denirse onu yapar.Yarışmanın oy potansiyeli 2.yüksek yarışmacı.
    Türkan-Bu na şu kavramı yakıştırırsak fena olmaz.Ay'ın karanlık yüzü.Asıl boss ve iyi bir boss değil.Bad guy.Üst düzey dümenci,yalancı,dedikoducu,patavatsız(bir dediği bir dediğini tutmuyor).Bunun yanın da en çalışkanı olsa da kime yarar.Kameralara oynuyor.Bir kere ağzından kaçırdı,benim çalışmama oy veriyorlar diye.Ulan sen görüntü olsun diye yalandan namaz da kılarsın.
    Murat-Türkan'ın tam yemişi,Türkan bile bunun yanında yandan yemiş kalır.Bu adama her türlü hakaret edilir.Bu adamın grup olduğunu da düşünmüyorum.Geldiğinden beri düşünceli,ne planlar geçiyordur düşüncelerin de.Grubu satmaya bakıyor.açık bulduğun da satacak.Güven vermiyor.Bireysel biri olduğunu düşünüyorum.

Serkan-Üst düzey dansöz,uzman köstebek.Gruplarının lideri.Türkan'ların gruba iyi davranması rol icabıymış.Çalışsa da ne fayda,insanın karakteri iyi olacak.Çalışıp çalışmaması beni ilgilendirmez.
    Tuncay-Bir zaman iyi biri olduğunu düşündüğüm kişi.Aşırı dolduruşa getirdi artık durduralamayan bir hal aldı.Açık sözlü,kendi grubuna ne konuşuyorsa ortaya da konuşuyor.Saygısız.Karşı gruptan kimseye saygı duymuyor,ne oturumlar da ne konuşmalar da.Büyük kin besliyor.
    İnci-Çok saygısız,bu kıza da çok hakaret edilir,bir vasfı da yok,kendisini öne çıkaran herhangi bir özelliği yok.Boş insan.
    Abidin-Üst düzey dümenci,buna gelene kadar çok hakaret edilecek adam var.Semih'in yanlış düşündüğü kişi.Bu adama bu kadar hakaret edilmemeliydi.Bir dümen çevirdi tamam ne oldu yine de Gamze gitti.Semih'e gelen birşey olmadı.Bu adamın dolduruşa getirildiğini düşünüyorum.Canlı yayınları sürekli takip eden biri olarak,bu adamın buralara gelmesinin sebebi Murat + Özlem kombosudur.İkisi de doldurdu.
    Özlem-Danger Woman lakabının yakıştığı kişi.Aslın da Murat ile iyi ikili olurlar fakat Murat'ın neden sevdiğini anlamadığım kişi.Kesin bun da bir çıkarı vardır hatta Semih olmasa bunlar Özlem ile muhteşem ikili olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 31 Aralık 2014; 15:19:38 >

• Altar kadar karaktersiz biri yok orada. Karaktersiz derken küfür değil gerçekten karaktersiz.İlk başta süt dökmüş kedi gibi olan Altar, Semih'i rol model alarak özgüven kazandı.Şimdi Semihle "kardeşim" li konuşarak baskın karakter gibi görünmeye çalışıyor.Bir öte adıma geçip tartışmalara giriyor.Konuşurken laf arasına sürekli giriyor.Gereksiz cümleler sarfediyor.Yani bu çocuğun karakteri tam oturmamış.Yürüyüşü oturuşu bakışları hepsi sonradan eklenme...
  • Karaktersizlik'te karakterdir.Çocuğun karakterin de karaktersizlik var demek ki.Perspektif değiştirmiş oluruz.Semih'in de çok karakterli biri olduğunu sanmıyorum.Gerçek hayatta böyle mi,kameralara oynuyor.Orda herkesin gerçek karakterini yansıttığı belirsiz.
  • Analiz efsane Çok beğendim eline sağlık
  • Hesabını kitabını yapamayan yan gelip yatanın orada işi yok Serkan gizli favori orada, Semih şaşkoloğu ilk elemelerde yazsa Serkanı elerdi oda içinde olduğu grubun ineği satmasından dolayı bundan sonra imkansız herkes görüyor kimin iş yaptığını..
  • Çalışmaya göre oy verildiğini sanmıyorum ki oy verilmesin.Bana göre karakter daha önemli,sonuçta bir topluluğu izliyoruz.Herkesin kendi Ütopyası var ve onu gerçekleştirmeye çalışıyor.Semih diyor benim Ütopyam da çalışmak yok.Yoksa yoktur bunu kimse irdeleyemez.Yarışmayı da Semih'lerin grubundan biri kazanacağı çok net belli.
  • Semih hala varken çekilmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni yarışmacılar için yapılan oylama berabere sonuçlanmış

büyük ihtimalle kalacak kişiye halk oylamasıyla karar verilecek
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.