Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • Dinsizin hakkindan imansiz gelir gibi olucak galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ara ara izlerim, bi sosyal medya ya bakayım dedim ne yazılıp çizilmiş, vallahi ağzım açık kaldı ciddi ciddi semih denen elemanın fanları varmış ya la.
  • Noyan kalırsa rekabet artacak. Semih istemeyecek noyanı çünkü rakip geldi dişli.

Seyirci Noyan'ı ister. Umarım Noyan kalır.
  • acunun mudahale edip etmediğini bu sonuçlarla anlarız
    halk hayrettini seçer çünkü semihlerin gurubundan olduğu için oyların %80ini garnatiliyor. artı olarak noyanın ikili oynamaları çok itici geldi.kazanamayınca da semihe sallamaya başladı

noyan daha çok pirim yapar o yüzden acun da noyanı ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

ara ara izlerim, bi sosyal medya ya bakayım dedim ne yazılıp çizilmiş, vallahi ağzım açık kaldı ciddi ciddi semih denen elemanın fanları varmış ya la.

Turkiye gercegi :)

• Noyan kalmış.Yarışma güvenirliğini kaybetti.Noyan'ın kalma ihtimali yok müdahale olduğu çok açık belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Noyan kalmış.Yarışma güvenirliğini kaybetti.Noyan'ın kalma ihtimali yok müdahale olduğu çok açık belli

Hocam Noyan'ın kaldığından kesin emin misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

quote:

Noyan kalmış.Yarışma güvenirliğini kaybetti.Noyan'ın kalma ihtimali yok müdahale olduğu çok açık belli

Evet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

quote:

Evet

Eyvallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noyan'ın kalması gerçekten garip.
  • Semih şaşkını fazla havalanmıştı 7-4 gibi bir pozisyondan biranda 5-6 gibi azınlığa düştü diğer grup çürük elmalardan kurtuldu ve bence Noyan uzun vadeli puan toplar..Semihlerin grubundan 2-3 kişi arka arkaya gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Noyan'ın kalması gerçekten garip.

Garip bir durum yok müdahale edildiği çok açık
  • Adamlar en başından 5 kişiydi ne olabilir yine o gruptan iki kişiyi finale taşırız.
  • oo noyan kalmışsa demek müdahele var ama bi yandan kalması iyi oldu semihle baş edebilecek çeneye sahip biri gibi duruyor samihleri desteklememe rağmen
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    semihi severim ama sayesinde kurre altar murat gibi gereksiz kişiler bu zamana kadar kaldı. biraz da semih düşünsün bu tabloda 3 ay daha kalması garanti zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

oo noyan kalmışsa demek müdahele var ama bi yandan kalması iyi oldu semihle baş edebilecek çeneye sahip biri gibi duruyor samihleri desteklememe rağmen

Halktanda senin gibi dusunen vardir mutlaka. Noyan in kalmasini normal buluyorum bu yuzden. Acun mudahale etmis ya da etmemis kafa yormak gereksiz bence. :-)

• şu kişiyi tam olarak destekliyorum diyeceğim 1 kişi bile yokken bu yarışmayı neden izliyorum halen anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

şu kişiyi tam olarak destekliyorum diyeceğim 1 kişi bile yokken bu yarışmayı neden izliyorum halen anlamış değilim

Aynısını düşünüyorum genel olarak haber izlememek istediğim için açıyorum bu programı

• Semih ve grubu beş para etmez.Noyan'ın kalması da iyi oldu.Acun müdahale ettiyse de iyi olmuş,iyi yapmış.Program Semih'in at çiftliğine dönmüştü.
  • Semihin sevmediğim yanı çok fazla fakat tek başına diğer grupla savaşma potansiyeli var :) sanırım yapımcı izlenme sorunu yüzünden iki grup olmasından yana survivordaki yarışmalar yerine bu formatda rekabeti böyle yakalıyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.