Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
    daha dorusu yarısmacılar BBGye cevirdi :)
  • Bu internettten paralı yayına geçince izlenme oranı yarı yarıya düşer bence çoğu kişinin alacağını düşünmüyorum.
  • ütopyanın reytinglerinde en azından ab'de ciddi bi yükselişi var bu arada bu yarışmayı semih kazanır açık ve net survivor'u nasıl turabi kazandı bu yarışmayı da semih kazanacak
  • gamze elendi
    noyan ve hayrettin geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 28 Aralık 2014; 14:18:32 >
  • Bi öyle bi böylesin anlamadın seni çözebilen alim olur
    Ben herkesi ben gibi bilirim.ama kim senin gibi abidin olur Semih baştan

Plakani aldım.. fişini çektim .. altar reyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noyan ile Hayre'nin geleceğini tahmin etmiştim.Noyan'ı tarafı çok net belli.Semih'lere sempatisi var.Hayre'nin de Murat ile aynı grupta duracağını hiç sanmıyorum.İkisinin de işi,ilgi alanı,mesleği aynı.Bu yarışmanın en karaktersizi de açık ara Murat'tır.Semih'lere yakışmayan bir isim,rengi belli değil,Abidik'in gizli versiyonu,Sadece Altar'a sesi çıkıyor.
  • Abidin'in gerçekten müdahale olmadan elenmediğine inanan varsa izlemeye devam etsin.

• Gamzenin elenmesi normal, olayı abidinle kurre arasında değerlendirmek sacma olur.
    Hiçbir fonksiyonu olmayan, destek görmeyen gamzenin gitmesi gayet normal.
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Yahu Gamze'nin ne oyu olacakta Abidin'i geçecek.Çok açık belliydi onun eleneceği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

Yahu Gamze'nin ne oyu olacakta Abidin'i geçecek.Çok açık belliydi onun eleneceği.

Bunu goremiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

Gelecek olan 2 kişi 1 kişiyi seçip koruma altına alıyorlardı, kalan 2 kişi de sms sonuçlarına göre gidiyordu. Gelen 2 kişinin Abidini seçtiğine pekte inanmıyorum. Çünkü 2 tarafta istemiyordu onu.
  • Bu Murat kadar şeref yoksunu insan yoktur.İnsan analizcisi Semih nasıl bunu analiz edememiş.Gidip restorant'ta Abidin'i çekiştiriyor.10 saniye sonra hangara giriyor,Abidin ile Semih'e çekiştiriyor öyle hafif laflar da değil.İnci Altar'a laf ediyor,hep beraber gülüyor.Bunun gibi herifler yüzünden ülke gelişmiyor işte,gönderin şu çobanı.
  • Gamze gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Bu Murat kadar şeref yoksunu insan yoktur.İnsan analizcisi Semih nasıl bunu analiz edememiş.Gidip restorant'ta Abidin'i çekiştiriyor.10 saniye sonra hangara giriyor,Abidin ile Semih'e çekiştiriyor öyle hafif laflar da değil.İnci Altar'a laf ediyor,hep beraber gülüyor.Bunun gibi herifler yüzünden ülke gelişmiyor işte,gönderin şu çobanı.

Herkes Semih'e giydiriyor; terbiyesiz,plancı provokatör filan ama ben asıl sizin de dediğiniz gibi Murat'a kızıyorum.Millet'in yanında konuşmadan yorum yapmadan dinliyor sonra gidip Semih ile her bişeyi anlatıp ona planlar yaptırıyor hatta bence Semih'i kullanan Murat ortada bu eleman tetikçi gibi geziniyor.

O yarışmada iyi de olsa kötü de olsa Murat ve Türkan dışında herkesin içi dışı bir ne oldukları belli.
    Ama bu ikisi tam şark kurnazı

Murat ile Türkan arka planda işi götüren kişiler önde vitrin olarak Semih ve Kürreyi kullanıyorlar zaten Murat söylüyor ben şov adamı değilim ben bana verilen işleri yaparım geçerim diyor. Semih gurubunda iş olarak eli tutan becerikli bir tek Murat var yemek işindede Türkan, Sera yaparkende gördük Murat'ın zımba yaptığı ön taraf duruyor diğer tarafı uçmuş seranın alt kazıklarını tam çakamadıklarını Murat söyledi zaten yanında Serkan olsaydı o sera öyle uçmazdı..Semihe hediye güvercin geliyor adam güvercinleri tavuk kümesine koydu sonra Altar kümesin yanlarını kapattı Muratda korunaklı bir kafes yaparak ahırın içine aldı güvercinleri..

Aslında ben oradaki herkese takıntılıyım yeni gelenlerde birşeyler yaparız diyorlar adamlar yine kavga etti iki aydır doğru dürüst tuvalet banyo,mutfak yapamadılar..

• gamze iyiydi be kaldı en gereksiz 3 kadın. üzlem gitsin diye 1 ay bekle şimdi

• Semih kurreyi kurtarıcam diye bütün ütopyaya kelek attı uyuttu Ama şimdi işler karışır ya abidin gitmedi. Acaba hangi grupla kurrenin üstüne yürüyecekler
  • türkan gurubun yönetimide el koyacaktı . semihin yaptığı tüm anlaşmaları fesih edecekti konu kapanacaktı. gereksiz yere çok uzadı birleşme mevzusu
  • Yarın entrika zamanı,karşı grup hala fitne peşin de.Karşı grup Semih'in 2 yarışmacı ile anlaştığından habersiz saçma planlar kuruyorlar,çok güldüm.
  • entrika ile uğraşmaktan vakit bulamadıklarından yakında soğuktan donacaklar soba bunların neyine 4-5 tane ufo alsınlar ozaman, havalar kuruyken odunu hazırlayıp kuru tutmak için üzerini naylon ile kapatacaksın bi iş çıkmaz bunlardan..
  • Birleşme taraftarı değilim.Semih'in gruba hunharca yaptıklarından sonra olmaz.Haklı çok net belli.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.