Şimdi Ara

uTorrent 0.1 kb/s Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 günden beri uğraşıyorum her yolu denedim seed hariç(seed bilmiyorum bilen varsa anlatsın). Resimde ki gibi iki gündür %52.7 indirme hızı 0.1 kb yardım edin 2 gün önce 17 mb/s ye ulaştı bende DH foruma yazayım dedim. Yardım Edende Allah Razı Olsun...

İnternet Hızım Pazartesi Günü 8 Megabit'ten 16 megabite yükseldi haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mncoder

Arkadaşlar 2 günden beri uğraşıyorum her yolu denedim seed hariç(seed bilmiyorum bilen varsa anlatsın). Resimde ki gibi iki gündür %52.7 indirme hızı 0.1 kb yardım edin 2 gün önce 17 mb/s ye ulaştı bende DH foruma yazayım dedim. Yardım Edende Allah Razı Olsun...

İnternet Hızım Pazartesi Günü 8 Megabit'ten 16 megabite yükseldi haberiniz olsun

İnternet hızla ilgili bir durum değil bu dosyanın tamamına sahip bir kullanıcı yok, yani dosyada seeder yok senin gibi leecherlar var ve hepsi dosyayı bekliyor yeni eklenenlerde senden dosya çekiyor,ynı dosyayı baska bir sitede aratın, dosyanın üzerine gelerek çarpıya basarak program üzerinden dosyayı kaldırın, bu şekilde dosya hard diskten silinmez,baska sitede bulduğunuz kaynağa daha dosğrusu seederlara sahip dosyayı utorrente attığınız zaman indirmiş olduğunuz eski dosyayı algılayarak kontrol eder ve kaldığı yerden devam eder, tbi dosya ismi ve boyutu birebir aynı oması gerekiyor, buna cross seed deniliyor.

edit:public siteden indiriyorsun zamunda.net buraya üye ol bari zamunda d var attığın ekran görüntüsüne göre ve kayıtlı olmadığın için dosyada kayıtlı değil haliyle ordan indirmiyor, yapman gereken zamundaya üye olup dosyayı anlattığım şekilde kaldırıp zmundada bulduğun aynı isimli dosyayı utorrente atmak, kaldığın yerden son sürat devam edecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zultaran -- 26 Haziran 2014; 18:54:05 >

• mncoder M kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki mesajda gayet güzel anlatılmış. Ek olarak verdiğim linkteki tracker listesini indireceğiniz torrent'e eklerseniz hız ve ulaşılabilirliğe katkı sağlar

http://s3.dosya.tc/server25/fYNjog/tt.txt.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdgn -- 26 Haziran 2014; 23:21:16 >
  • zultaran teşekkür ederim zamunda.net'e üye oldum fakat gta v bulamadım
    brsdgn sanada teşekkürler şimdi deniyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mncoder

Arkadaşlar 2 günden beri uğraşıyorum her yolu denedim seed hariç(seed bilmiyorum bilen varsa anlatsın). Resimde ki gibi iki gündür %52.7 indirme hızı 0.1 kb yardım edin 2 gün önce 17 mb/s ye ulaştı bende DH foruma yazayım dedim. Yardım Edende Allah Razı Olsun...

Seninle alakası yok seeder - leech düşükse normal 1 kb yıne iyimis hiç yüklemez seeder leeech 0 veya 1 yazıyorsa normal durumdur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.