Şimdi Ara

UTS-15 Hala problemli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar önümüzdeki 1-2 ay içersinde bir tüfek alacağım bütçem en fazla 2500 tl. Uts-15 çok sorunlu gördüğüm kadarıyla ama gerçekten istediğim tarzda bir tüfek.
    Gerek yerli gerek yabancı incelemelerde hep fişeklerle sorun yaşıyor. Bazıları düzeltilebilir diyor . bazıları benimki sıkıntısız diyor. Sizce almalımıyım ?
    Şimdi bir tüfek aldıktan sonra yaklaşık 4-5 yıl daha almayacağım o yüzden tecrübe eden varsa fikirlerini paylaşabilir mi ?

• Ben aldım ve sonra sattım. Anladımki tüfeklerin az detaylı, bakımı sökümü kolay ve daha az parçadan oluşması en iyisiymiş dedim. Şarjörlüde aldım satım, ustaları dinlemedim hata ettim. Uts 15 sadece fantazi. Şahsi görüşüm boru tipi şarjörlü otomatik yada pompalı en iyisidir. Winchester sxp gibi bir seçenek değerlendirilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Hocam boru tip şarjörlü, yarı otomatik yerli tüfek öneriniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A

Hocam boru tip şarjörlü, yarı otomatik yerli tüfek öneriniz var mı ?
    YouTube da amerikalıların yaptığı 1000 fişeklik işkence testini seyrettim, fiyat olarakta iyi olduğu için hatsan aldım.Toplamda 1500 fişek atmışımdır, 1 kez dahi hata vermedi,fişek dikme, kovan sıkıştırma gibi bir durum hiç olmadı. Karışık marka her tip fişek attım. Genelde tek kurşun atarım. Bunun yanında armsan,huğlu, mossberg, artemis tavsiye edebilirim.
    YouTube da pek çok yerli yabancı video var onada bakarsanız biraz daha fikir edinebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 27 Şubat 2019; 12:23:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.