Şimdi Ara

Uv boya sıvı nedir ne işe yarar nerden temin edilebilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayrampaşa yakınlarında varmıdır pc ye faydası yahut zararı varmıdır arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: paps1299

Bayrampaşa yakınlarında varmıdır pc ye faydası yahut zararı varmıdır arkadaşlar ?

uv ışığı Floresan Şeklinde Bir Mor ışıktır. uv ışığna duyarlı renkler Boyalar vardır.Uv ışığına duyarlı olan renkler patlar ve diğer renkler görünmez. uv ışığında.

Kırmızı yeşil turuncu sarı vs gibi birçok renkler vardır.

modifiyemalzemecisi.com'dan temin edebilirsiniz.

Mesela burda Turuncu uv boyası kullanılmış.

• Bu boyanın adı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_ilbey

Bu boyanın adı nedir

Uv Boyası Derseniz Bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 3 Nisan 2013; 17:45:38 >
  • Hırdavatcılarda bulunur mu ve bunu normal şerid ledlerde parlatır mı ?
  • quote:

Hırdavatcılarda bulunur mu ve bunu normal şerid ledlerde parlatır mı ?

Hırdavatcılar da Belki. ama zor diye düşünüyorum bilgisayar malzemesi satan yerlerde bi ihtima bulabilirsin

modifiyemalzemecisi.com'da satılıyor. Şerit led'ler partlatmaz. Ultra viole ışık gereklidir. yani uv ışıkları.
  • peki ben yşil boya alsam ve mavi uv led alsam yeşil mi parlar mavi mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Florasan boya diyede hırdavatçılarda bulabilirsin.

Uv ledlerin rengi mordur ve cisimi hangi boya ile boyarsanız o renk parlar. Farklı br uv led bildiğim kadarı ile yoktur.
  • quote:

peki ben yşil boya alsam ve mavi uv led alsam yeşil mi parlar mavi mi ?

Uv ışığı zaten mor renktedir Hocam. Ama siz Hangi Boya ile renk boya ile boyarsanız o renk patlar.
  • bir sitede gördüm o yüzden sordum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Uv ışığı zaten mor renktedir Hocam. Ama siz Hangi Boya ile renk boya ile boyarsanız o renk patlar.

Hocam ''parlatır'' mı ''patlatır'' mı? 2 kere aynı şeyi yazmışsınız. Yazım hatası sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

quote:

Hocam ''parlatır'' mı ''patlatır'' mı? 2 kere aynı şeyi yazmışsınız. Yazım hatası sanırım.

Yazım hatası değil Hocam Patlar derken Parlamak , sadece o rengin açığa çıkması anlamında patlamak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yazım hatası değil Hocam Patlar derken Parlamak , sadece o rengin açığa çıkması anlamında patlamak.

Ha, anladım hocam. Ben de acaba boyanın içinde nanokapsüller falan patlıyor da ışık çıkarıyor diye düşündüm. Saçma geldi böyle de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ha, anladım hocam. Ben de acaba boyanın içinde nanokapsüller falan patlıyor da ışık çıkarıyor diye düşündüm. Saçma geldi böyle de.

Yok Hocam öyle değil

• uv ışık 2 ye ayrılır görünür görünmez olarak görünür olanların bazıları mikrop öldürme de kullanılıyorlar. görünmezler ise çok daha zarar verici özellikleri vardır. uv ışığa en yakın bizim gördüğümüz renklerdir . uv ye en yakın dalga boyu mor ışığındır . piyasada satılıan kasa için kullanılan uvler led ler mor ışıktır . bu mantıktan mavi led mora en yakın dalga boyuna sahip olduğu için , mavi ledde uv boyaları parlatır. ccfl cold cathote .. larla ilgili bir bilgim yok.
  • UV boya ile kılıf yapımı oluyor, zararı var mıdır ? kullanım kaynaklı sararma, solma ya da cilde yan etkisi oluyor mu? yani alerji falan yapabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiffany -- 9 Haziran 2017; 17:26:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.