Şimdi Ara

Uv Florasan bağlama şeması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. Akvaryum için Uv filtre yapmayı düşünüyorum. 30w lıkhttp://www.alkansan.com/philips_tuv_30w_uvc_lamba-78-urun.html şu ampulu kullanmak istiyorum. Bunu nasıl bağlıyabilirm. Normal florasanlar bağlamayı biliyorum. en az 30w lık bir elekronik balast alıp normal pirizden 220v vererek çalışırtırabilirim. bu florasanda öylemi çalışır yoksa daha farklı falanmı anlayan arkadaşlar acil yardım etsin.

• Normal floresanla aynıdır.
  • 30w UV cok fazla gelir havuz mu var yoksa
    6w UV bile yeter sadece calısma süresi biraz artar ama icin rahat etmezse 11-12w filan kullanırsın. benim yaptıgım 6w dıy uv sterilizatör calısmamın fotolarını ekliyorum. o zamanlar kapı arkasından cep teli ile cektigim icin fotolar biraz kötü ama olsun. bununla cesme suyu bile arıtmıstım

• Çok tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: willrock35

Çok tşk ederim.

490lt akvaryum için bence çok fazla diğil 30w. Elektirik tüketimi sorun diğil o yüzden içim rahat eder 30w la. diğer türlü kullandığını 6w suyun kirlendiğini düşünürsek ışık yeteri kadar suda dağılmaz ve 6w düşer 3w ta. Bu arada resimler için çok teşekkür ediyorum.
  • UV lamba bildiğiniz masum bir lamba değildir bilginize, açık da o şekilde çalıştırmak ciddi sıkıntılara yol açabilir. ben çalışmamda küçük bir uv lamba kullanmıştım ve sıkıntı olmadı. 1,5 sene çalıştırdım ve sistemi şu anda su sızdırdığı için çıkardım, yenisi üzerinde çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.