Şimdi Ara

UV Led Lamba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar devrelere soldermask nasıl yapılır diye biraz araştırma yaptım ve en başta bir UV ışığa ihtiyaç varmış.Makineyle felan uğraşmadan kendim ledlerde uv ışık kaynağı yapsam sertleştirmede işe yarar mı?Nette birkaç kişi gördüm kendi yapımı ışık kaynaklarıyla sertleştiren, bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Aşağıdaki gibi bir devre görür mü?(ISIS te uv yerine mavi led kullandım sanırım voltaj be akım değerleri yakın birbirine,82 ohm da yeterli sanırım 3 seri lede)

UV Led Lamba

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekel

Arkadaşlar devrelere soldermask nasıl yapılır diye biraz araştırma yaptım ve en başta bir UV ışığa ihtiyaç varmış.Makineyle felan uğraşmadan kendim ledlerde uv ışık kaynağı yapsam sertleştirmede işe yarar mı?Nette birkaç kişi gördüm kendi yapımı ışık kaynaklarıyla sertleştiren, bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Aşağıdaki gibi bir devre iş görür mü?(ISIS te uv yerine mavi led kullandım sanırım voltaj be akım değerleri yakın birbirine,82 ohm da yeterli sanırım 3 seri lede)

UV Led Lamba

3.4V veren bir devre ve çalışır UV LED onların da voltajı mavi beyazla aynı.

• cowsmilk C kullanıcısına yanıt
    anldım hocam yani mavi led ile aynı peki bu devre iş görür mü sanırım seri olarak daha fazla arttıramam fakat paralel olarak attırsam sorun olur mu?
  • İlgilenirseniz elimde UV floresan var. 20cm civarı boyu var. 6-8W.
  • quote:

Arkadaşlar devrelere soldermask nasıl yapılır diye biraz araştırma yaptım ve en başta bir UV ışığa ihtiyaç varmış.Makineyle felan uğraşmadan kendim ledlerde uv ışık kaynağı yapsam sertleştirmede işe yarar mı?Nette birkaç kişi gördüm kendi yapımı ışık kaynaklarıyla sertleştiren, bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Aşağıdaki gibi bir devre iş görür mü?(ISIS te uv yerine mavi led kullandım sanırım voltaj be akım değerleri yakın birbirine,82 ohm da yeterli sanırım 3 seri lede)

UV Led Lamba

uv led ile olmaz tepeleri yüzünden plaket üzerinde nokta nokta iz bırakır.

• integer kullanıcısına yanıt
    Hocam internette yapan var ama 5mm ile ,power led ile.Yakın koysam noktalar oluşmasa yani sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

anldım hocam yani mavi led ile aynı peki bu devre iş görür mü sanırım seri olarak daha fazla arttıramam fakat paralel olarak attırsam sorun olur mu?

Hayır ancak paralel olarak artar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Torpido LED ampulü
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.