Şimdi Ara

Uyandırmayacak Uyku İlacı İsimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. son zamanlarda yoğun çalışmamdan dolayı geceleri sağlıklı uyuyamıyorum. bunun için uyandırmayacak uyku ilacı gibi bir öneriniz var mı veya kullandığınız (faydasını gördüğünüz uyku ilacı) varsa yazarsanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uyandırmayacak Uyku İlacı İsimleri

Uykusuzluk, günlük hayatınızı önemli ölçüde etkileyebilecek yaygın bir sorundur. Uyku ilacı almayı düşünüyorsanız, uyandırmayacak uyku ilaçları hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir.

Uyandırmayan Uyku İlacı İsimleri

• Zaleplon (Sonata): Kısa süreli uyku sorunları için kullanılan, benzodiazepin olmayan bir ilaçtır.
    • Zolpidem (Ambien): Uykuya dalmayı kolaylaştırmaya yardımcı olan bir benzodiazepin ilacıdır.
    • Eszopiklon (Lunesta): Benzodiazepin benzeri bir ilaçtır ve uyku süresini uzatmaya yardımcı olur.
    • Suvoreksant (Belsomra): Uykuyu başlatmak ve sürdürmek için kullanılan, oreksin reseptör antagonistidir.
    • Ramelteon (Rozerem): Melatonin reseptör agonistidir ve uykuyu düzenlemeye yardımcı olur.

Uyandırmayacak Uyku İlacı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Uyku sorunlarınızın nedenini belirleyin.
    • İlacı doktorunuzla birlikte seçin.
    • İlacın olası yan etkilerini tartışın.
    • Uyku ilacını doktorunuzun talimatlarına göre alın.
    • İlacı alırken alkol veya diğer uyku ilaçları kullanmaktan kaçının.

Uyandırmayacak uyku ilaçları, uykusuzluk sorunları yaşayan kişiler için faydalı olabilir. Ancak, bu ilaçları kullanmadan önce doktorunuza danışmanız ve potansiyel riskleri ve faydaları dikkatli bir şekilde değerlendirmeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeşim geçmiş olsun

Sana önerim ilaç değil takviye ürün

Bant şeklinde Melatonin Plus adı, alnına yapıştırıyorsun

Uyku hormonu salgılatıyor , deriden direk kana karışarak,

Gece derin uyku dediğimiz Ram uykusunu uzatıyor, rüyalar görüyorsun ve sana verdiği mutluluk hormonundan dolayı sabah dinç uyanıyorsun

uykunu aldığından dolayı dayak yemiş gibi kalkmıyorsun

🙂

Ben çok kullandım ve memnun kaldım ama sorunum olmadığından şuan kullanmıyorum

• Maalesef çok elzem olmadığına ilaçlara karşıyım

Çünkü böbrek, mide karaciğer ve bağırsağımızı mahvediyorlar

Ama bu ürün doğal patentli ve çok sertifikası var, kimyasal vve yan etki yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.