Şimdi Ara

Uyanıklık basıma iş actı up up

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler başlıkta belirttiğim gibi fazla uyanıklık basıma iş actı olay söyle
    askerlik zamanı geldi çattı ama benim borclarım devam ediyor bitmesinede 1-2 ay kaldı 1-2ay kacak göcek calısacaktım sonrada
    askere gidecektim planlarım böyleydi ve bende öyle yapıyordum bir aksam yine işten cıktım eve doğru gidiyorum yolda yürürken baktım yerde
    mavi bişey duruyor dikkatimi cekti bi baktım kimlik bıraktım orada kimliği ve yoluma devam ettim ulan dedim şimdi yerde kalsa çöpe gider bişey olur
    ben bunu bi esnafa bırakıyım belki cama yapıstırır falanda bulur sahibi dedim sonra geri döndüm kimiği aldım yoluma devam ediyorum ondan sonra
    kimliği biraz incelemeye basladım 19 yasında birine ait ulan dedim 1-2 ay kalmıs askere gitmeme ben bunu esnafa bırakmıyım üzerine kendi resmimi
    yapıstırıyım 1-2 ay idare ediyim ondan sonra buldugum yere bırakırım dedim eve geldim hemen bi vesikalık resim aldım ufak şekilde kestim üzerine
    yapıstırdım gittim bir kırtasiyeye pvc kaplattım süper oldu nufus müdürü gelse anlıyamaz baskasının kimliği oldugunu hal böyle oluncada ben
    normal yasantıma geri döndüm aksamları arkadaslarla dısarıya cıkmaya basladım cafeye gidiyoruz avm lere gidiyoruz internet cafeye gidiyoruz
    heryere gidiyoruz yine bi aksam internet cafeye gittik cs atıyoruz hersey güzel devam ediyor derken internet cafenin önü polis doldu ulan dedim
    şimdi askeriyeye götürecekler beni dedim kendime ama sonra aklıma geldi yerde buldugum kimliği yanıma almıstım ondan sonra polisler kimlileri toplamaya
    basladı ilk ben uzattım verdim sonra herkez verdi hepimizin gbt sine bakıyorlar sonra bir ses yükseldi yakalayın sunu ne oluyor demeye kalmadan hemen
    karakola götürdüler ve nezarete attılar bütün gece düşündüm acaba neden böyle ben kimliği gercek gibi yapmıstım falan filan neyse sabah oldu beni savcıya götürdüler adam soruyor bana bütün bunları senmi yaptın ? yazık etmişssin kendine bu genç yasında ulan beni bir korku sardı ne oluyor dedim
    alt tarafı kimlik üzerinde bi oynama yaptım ondan sonra saymaya basladı savcı gasp adam yaralama hırsızlık cinayete tesebbüs ben yapmadım
    bunların hiç birisini bir yanlıslık var diyorum burada yazanlarmı gercek yoksa senin söylediklerinmi diyerek gülümsedi sonrada bir öfkeyle sen benimle
    dalgamı geciyorsun dedi sonra kimlik benim değil yerde buldum üzerime kendi resimimi yapıstırdım falan diye anlattım herseyi ailemi aradılar gercek
    kimliğimi alıp geldiler ve cok şükür kanıtladık kimliğin bana ait olmadıgını böylece bu işten kurtuldum ama devlet evrakları üzerinde oynama yapmaktan
    para cezası verdiler kendi borclarım bitmemişken bunu nasıl ödiyecem ben şimdi ...

• OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

OKUMAYIN

Okuyordum yorumu gòrdüm bıraktım

• quote:

OKUMAYIN

hayır okuyun!
  • Gerçek değil gibi geldi

• Lan askere gidicen uğraştığın işlere bak

• olayı gözümde canlandırdımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

OKUMAYIN

Okuyordum yorumu gòrdüm bıraktım

Bir tek zebanisi eksik csb

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Gerçek değil gibi geldi

olay gercek bugun gazetede gördüm biraz değiştirerek csb yaptım
  • Okudum gitti :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

olayı gözümde canlandırdımda
    />

• "up up" ne lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.