Şimdi Ara

Uydnet Taahütüm Bitti Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uydunet + TV ye 20 tl veriyordum. 15 GB AKN'lıydı. Şimdi bu taahütüm bitecek. Aynı fiyat üzerinden de devam edemiyorum. Hangi pakete geçmemi önerirsiniz?

İnterneti çok kullanmıyorum evde bulunmadığımdan, benim için tek kriter ucuz olması.

• +1

Bende 29.90tl veriyorum 10mbit 25gb aknliydi ama artik en ucuz tarife 47lira.artik bu fiyatlara internet kullanmak mümkün görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetsiz ev kalmasın kampanyası var 30 lira ona geçebilirsin

Ya da bir 10 lira daha verip 40 liraya 10 mbps akn li tarifesi var Türksat in

• Evde yoksan kullanma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam internetsiz ev kalmasın kampanyasına evinde internet olmayan veya internet iptalinden itibaren 3 ay geçmiş aboneler yararlanabiliyormus.yani biz katılamıyoruz bende katilmak istemistim musteri hizmetleri sartlara uymadığımi söyledi.

Turksatin 40liralik tarifesine de katılamıyoruz.cunku hali hazirdaki turksat musterilerinin yararlanamadığıni soyledi musteri hizmetleri.

• mevcut tarifenizin tahhhütsüz fiyatı nedir onu öğrenin bitan kampanyalar sayfasından. uygunsa ondan devam edin derim.
  • tam DH ölücü konusu olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Evde yoksan kullanma

Elbet lazim oluyor. Mesela temmuz ayinda sadece 7 gb kullanmisim. Ama gun geliyor film falan izliyorum 30 40lari goruyorum. O yuzden bi internet sart da ucuza internet kalmamis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.