Bildirim
Uydnet Taahütüm Bitti Ne Yapmalıyım?
MSI KATANA 15 B13VGK-1610TR Gaming Dizüstü Bilgisayar, Core I7-13620H, 15.6 FHD 144Hz, 16GB RAM, RTX4070 GDDR6 8GB, 1TB SSD Windows 11 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKVJ5R3J
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+1
Bende 29.90tl veriyorum 10mbit 25gb aknliydi ama artik en ucuz tarife 47lira.artik bu fiyatlara internet kullanmak mümkün görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetsiz ev kalmasın kampanyası var 30 lira ona geçebilirsin
Ya da bir 10 lira daha verip 40 liraya 10 mbps akn li tarifesi var Türksat in
Evde yoksan kullanma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam internetsiz ev kalmasın kampanyasına evinde internet olmayan veya internet iptalinden itibaren 3 ay geçmiş aboneler yararlanabiliyormus.yani biz katılamıyoruz bende katilmak istemistim musteri hizmetleri sartlara uymadığımi söyledi.
Turksatin 40liralik tarifesine de katılamıyoruz.cunku hali hazirdaki turksat musterilerinin yararlanamadığıni soyledi musteri hizmetleri.
mevcut tarifenizin tahhhütsüz fiyatı nedir onu öğrenin bitan kampanyalar sayfasından. uygunsa ondan devam edin derim. -
tam DH ölücü konusu olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
Evde yoksan kullanma
Elbet lazim oluyor. Mesela temmuz ayinda sadece 7 gb kullanmisim. Ama gun geliyor film falan izliyorum 30 40lari goruyorum. O yuzden bi internet sart da ucuza internet kalmamis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X