Şimdi Ara

Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
45
Favori
268.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HD segmentinde cihaz arıyorsanız, Dreamstar Smart Plus cihazı,

UHD segmentinde cihaz arıyorsanız, Hiremco S0 Turbo 4K cihazlardan birini alabilirsiniz.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Hiremco Matrix tavsiye eder misiniz?

• Sercan Ç. kullanıcısına yanıt

Hiremco Matrix modeli cihaz, android yazılımla çalışan bir cihazdır. Android yazılımla çalışan cihazların ana işlevi mediabox olarak hizmet etmektir. Yani matrix modeli cihazın tali işlevi uydu bölümüdür. Hal böyle olunca, matrix model cihazdan, bir uydu cihazı konforunda yararlanmak mümkün olmaz. Tabi cihazı ağırlıklı olarak, bir mediabox cihazı olarak kullanacaksanız yine de alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Customsexpert hiremco turbo s10 4k cihazınız hayırlı olsun cihaz hakkında özelliklede görüntü hakkında bilgi verirmisiniz bende almak istiyorum başka formlarda hiremco cihazlarda arıza sorunu çok olduğunu yazıyorlar

bende teretdütte kaldım yoksa işlemcisi bendeki giga trio daki ile aynı ben trio dan memnunum sizde hiremco dan memnun kalırsınız s10 bilgi paylaşımınızı bekliyorum iyi günler

• Serkangüzel hocam tavsiye ettiğiniz dreamstar smat plus cihazın işlemcisi Avalink 2517DA görüntü kalitesi düz masterdeki ile aynımıdır görüntü olarak tavsiye edermisiniz

• Aynı işlemci değil. Ama görüntü kalitesi iyi diyebilirim.

Hocam merhaba,

Bütçe dostu, mini HD uydu alıcısı olarak tavsiyeniz/tavsiyeleriniz var mıdır?

• Rua~ R kullanıcısına yanıt

Dreamstar Smart Plus alabilirsiniz.

• serkangüzel hocam 4k tv yok yinede hiremco s10 ile dreamstar arasında kaldım diceksinizki 4k ile düz cihaz kıyaslanmaz ben görüntü ve cihazda kalıte arıyorum iki gün sonra servise yollamayım hiremconun yorumlarında çokça şikayet okudum üç kere servise yollayıpta dördüncüde iade işlemi başlatanlarda var onları okuyunca çekimser kaldım yoksa s10 tercihimdi oktagon sf 88 le aynı bucihazdan hiç şikayet yok herkes memnun oda piyasada yok biryerde satılıyordu oda saat başi zam yapıyor yeni cihazda çıkarmıyorlar halukarda dreamstarı alıp

yeni cihaz çıkmasını bekliyeceğim ve costumsexpert arkadaşin yeni aldığı s10 u kullanıp yorumlarından faydalanıcağım bilgilerinizi paylaştığınız için çok sağolun

• Hiremco firması, ürünlerinin arkasında duran bir firmadır. Yani arızalanması konusunu kaygı etmenize gerek yok, bence...

Diğer taraftan, ihtiyacınız 4K değilse, s10 Turbo cihaza fazladan para vermeye gerek yok. Tabi bence...

• bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler ben en kısa zamanda karaköy uyducularda iki cihazıda görek karar verim bilginize ve emeğinize saygılarımla

• Üstadım merhaba,

102 ekran Vestel Performance (40VF3010) eski model bir LCD TV' de ve 80'li yaşlardaki Babam ve Annemin kullanabileceği, ön kısmında saat bulunan kutulu bir uydu alıcısı önerebilir misiniz?

Maksimum Bütçe: 350 TL civarıdır, var mıdır acaba böyle bir alıcı?

Yardımınızı rica ediyorum, teşekkürler şimdiden.

• Savisvasa kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Next 2023 alabilirsiniz. (Scart, tkgs, önde digital ekran)

Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018]
    Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018]akakce.com
    Next 2023 HD Kasalı Youtube TKGS HDMI Scart RF Çıkışlı Uydu Alıcısı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/uydu-alicisi/en-ucuz-next-2023-hd-kasali-youtube-tkgs-hdmi-scart-rf-cikisli-fiyati,505923874.html
  • vlkn0888 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bilgilendirme için çok teşekkürler, hemen inceleyip karar vereceğimUydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] 

Hocam merhabalar. Uygun fiyatı açısından Hiremco Combo King Plus önerir misiniz? Dreamstar ile farklarını nedir acaba?

• Sercan Ç. kullanıcısına yanıt

Merhaba, Dreamstar Smart Plus cihaz ile h265 video'ları izleme imkanı var. h265'in temeli, 10bit renk derinliğine dayanır.

Oysa Hiremco Combo King Plus cihaz ise, 8bit renk derinliğine kadar inebilir ve yalnızca h264 video'ları çözebilir.

h264 ; 8bit = 16.7 milyon renk derinliği,

h265 ; 10bit ; 1.07 milyar renk derinliği,

"Renk derinliği" dediğimiz şey ise; "çözünürlük derinliği"ni ifade eder. Yani video çözümlemesini daha derinlemesine yapar demektir.

Dolayısıyla, Dreamstar Smart Plus cihaz, işlemcisi itibariyle, 10bit renk derinliğini desteklediği için, Hiremco Combo King Plus cihaza göre bir üst segmenteki bir cihazdır.

10bit renk derinliğine sahip işlemcili bir uydu cihazı, diğerine göre farklı olarak ne iş yapar diye sorulacak olursa; diyelim ki, youtube'dan bir video açmak istediniz. Ama bu video h265 ile kodlanmış bir video ise, Hiremco Combo King Plus cihaz bu video'yu çözmeyecektir.

Bu bilgilerden sonra, cihazlardan hangisi sizin ihtiyaçlarınıza yetiyorsa, o cihazı alabilirsiniz.

Dreamstar Smart Plus ın işlemcisi iyimi hocam pek duymadım avalink diye birşey yazıyor eternet girişi olsun yeter sadece cat kabloyla bağlıycam.

Yada düz sadece turksat izlemek için fta cihaz öneriside alabilirim sizden tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2022; 22:31:43 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bir hafta kadar test ettim. Görüntü kalitesi dreambox'lar kadar olmasa da, iyi sayılır. Ne de olsa işlemcisi 10bit renk derinliğini işleyen bir işlemci. Kanal geçiş hızı yönünden de benden geçer not aldı. Kullanımda kolaylık arayanlar için, alınası bir cihaz.

Ethernet portu olması ise, başlı başına bir avantaj zaten... Yukarıda bir üye, wifi'den bağlayamaz mıyım diye sormuştu. Şaşırmıştım. Oysa millet yıllarca mini cihazlarda ethernet portu görmek için çırpındı adeta... Devir çabuk değişiyor. Kullanıcılar tecrübe edinmeden hüküm vermeye başladı.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

düz fta cihaz alıcaksan o kadar pahalı cihazları almana gerek yok redline g50 al 1 yıl ücretsiz redshare server veriyor türksat'taki şifrelileride açıyor fiyatta uygun 200 tl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahavasora -- 2 Ekim 2022; 10:43:57 >
  • ahavasora A kullanıcısına yanıt

bende onu sorucaktım iks ile ccam aynı şey değilmi turksattaki belgesel kanallarını açsın yeter.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.