Bildirim
Uydu alıcısı seçimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ramazanyurt
arkadaşlar 200-250 TL arası uydudan güncellenen, şifre çözebilen, hdmi çıkışlı, paylaşım olayı olan usb li uydu alıcı almak istiyorum. seoul x3 revceiveri çok övüyorlar ama başka seçenek var mı? o kadar çok uydu markası ve modeli var ki kafam karıştı vallahi.
hdmi çıkışı hariç diğer tüm özellikler next 2000 super plus serisi cihazlar sahip. -
peki seoul x3 ile next 2000 arasında bir fark var mı? -
seoul sahibi olarak bende next 2000 super plus serisi öneriyorum.. hdmi giriş normal receiverlarda fazla bir önem arz etmiyor. sen şifreli kanlları kesintisiz çözen receiver bak. buda next olsun
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=155057&productid=evnext2000cxusb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 13 Haziran 2009; 17:41:54 > -
cevap için teşekkür ederim.
yalnız nette ufak bir araştırma yaptım. x3 için diğerlerinin çözemediğini çözüyor diye yazmışlar. kafamı karıştırdı bu durum. bir de 2 çanak olacak. multifeed ile birden fazla uydu yayını almak istiyorum. hangi uyduları tavsiye edersiniz? ya inanın uydu işine girince kafanız o kadar çok karışıyor ki!!!
bu diseqc motoru ile uydu bulunabilir mi? -
x3 için diğerlerinin çözemediğini çözüyor diye birşey yok, tüm uydu alcılar neyse seoul onu açıyor. başka bir özelliği yok sadece bi forumda destek veriliyor hepsi bu.
multifeed ile thor, eurobird, hotbird gibi uydulardan verim alırsınız. zaten next'in yanına araştırırsanız alıp X-BOX bu cihaz la açılmadık bir kanal kalmaz -
Benim de kafam karıştı.Yeni evleniyorum ve Digi ve Dsmart var zaten ama evimde eksik olsun istemiyorum. Full HD LCD TV ile kaliteli yani HDMI uyumlu, Güncelleme ile şifreli kanalların çoğunu çözen ve bu kanalların içindeki Yabancı HD yayınları izleten bir receiver var mı? Ayrıca abartmak istemem ama bir de dahili yada harici bir belleğe kayıt yapsa fena olmaz. Saygılar.. -
Next'inde uydudan güncelleme özeliği var, ayrıca yine seoul gibi, yayın kaydedebiliyor...
CX super plus özellikleri:
Harici USB disklere uydu yayınlarını kaydeder, sevdiğiniz programları kaçırmaz, dilediğinizde defalarca izleyebilirsiniz.
*Yazılım güncelleme hizmeti 42 derecede bulunan Türksat uydusundan verilmektedir. (YE-2000 Super FTA, YE-2000 CX Super Plus, YE-2000 CIS Super Plus modellerini kapsar.)
bakın ben size bir seoul X2 sahibi olarak söylüyorum, seoul artık şifreli kanallarla ilgisinin olmadığını açıkladı, ve bir çok yayıncı kuruluşta emu ile çözülemeyen Nagra3 şifreleme sistemine geçiş yapıyor.. seoul 3 ay sonra artık bunları açamayacak. next ise X-BOx cihazları ile nagra3 sistemini uydudan keylerini alarak donmasız açmaktadır.
ama illa seoul alıcam derseniz ben size x2'mi uygun fiyata vereyim. çünkü orta vadede bende nexte geçiş yapmayı düşünüyorum
-
Hepsiburada da böyle bir cihaza rastladım. sizce nasıldır Next'e göre?
http://www.hepsiburada.com/skybox-amg-6688-multimedia-uydu-alicisi/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evskyboxamg6688 -
quote:
Orjinalden alıntı: tamerin
Benim de kafam karıştı.Yeni evleniyorum ve Digi ve Dsmart var zaten ama evimde eksik olsun istemiyorum. Full HD LCD TV ile kaliteli yani HDMI uyumlu, Güncelleme ile şifreli kanalların çoğunu çözen ve bu kanalların içindeki Yabancı HD yayınları izleten bir receiver var mı? Ayrıca abartmak istemem ama bir de dahili yada harici bir belleğe kayıt yapsa fena olmaz. Saygılar..
Dreambox 800. Gerisi hikaye. Gerisi bugün destek verir, 2 sene uydudan şifre yollar günceller 2 sene sonra yine gelir buraya derdinize derman ararsınız.
quote:
Orjinalden alıntı: tamerin
Hepsiburada da böyle bir cihaza rastladım. sizce nasıldır Next'e göre?
http://www.hepsiburada.com/skybox-amg-6688-multimedia-uydu-alicisi/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evskyboxamg6688
Dreambox klonu bir cihazdır. Benim kullandığım cihaz bu. Birebir Dreambox500s ile aynıdır ve Skybox firması sanayi ve ticaret bakanlığında kayıtlı gerçek bir firmadır. İnpax hariç diğer klonlar gibi sahte değildir. Sahte derken Dreambox markasına sahip birebir aynı olup da üreticisi ve yasal muhatabınızın belli olmadığı makineleri kastediyorum.
Hepsiburada.com fiyatı ise bana yüksek geldi. Bu fiyata 2 tane Dreambox500s (sahte dediklerimden) alabilirsin. Ve onlarla da sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ancak yaşarsan yasal muhatabın olmaz. Ben olsam 230 liraya kadar Skybox veya Inpax5100 ararım bulamazsam da bu yüksek fiyatı kabullenmek yerine sahte Dreambox markalı bir klon cihaz alır geçerim.
http://forum.donanimhaber.com/m_32311491/tm.htm Linkteki mesajıma da bir bak.
Next'e göre nasıldır sorusuna gelince Mersedes ile Murat124 mukayese edilmez. Bu cihaz Mersedes.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 14 Haziran 2009; 21:07:08 >
-
Cevaplarınız için teşekkür ederim ancak hala karar veremedim. Daha Aciko cihazımla çektiklerimi bir ben bilirim, Emu bile vermiyor artık battı firma. Bu yüzden bir kere para vereceğim için 400'e kadar falan çıkabilirim diye düşünüyorum. Bana uzun süre sorun yaratmayacak,Sony FULL HD LCD'ye uygun, yazılım desteğini çekmeyecek, güncellemeyi kendi yapacak bir HD receiver lazım, tabikii kayıt da yapması gerek. Saygılar.. -
goldmaster -
dreambox ve internet server olayına ben sıcak bakmıyorum, şifreleri çözeyim derken birde platformlarla davalık olmayın, çünkü siz internete girince o veriler kaç tane serverden geçiyor, orda hangi modemin hangi ip adresinden ping attığı hepsinin logları tutuluyor zaten. en iyisi uydu sen indride karşıya veri gitmesin yeter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X