Öncelikle hatalı bi başlık açtıysam herkesten özür dilerim... Ama gerçekten fikire ihtiyacım var. Şöyle adam gibi bi uydu alıcısı markası önerebilirmisiniz? Kartlı olmasına gerek yok. sade olması yeterli. lig tv vs düşünmüyorum. çanak deseniz tek çanak yeterli... Önemli olan cihazın teknik özellikler...
Seri olması, internet üzerindeki yazılımlar sayesinde şifre kırma vs özelliği gibi detaylara göre bi uydu alıcısı tavsiye ederseniz sevinirim. Tabi ki bunlar benim bildiğim detaylar. uğraşan arkadaşlar ne yönden iyi ne yönden kötü olduğunu, dikkat edilmesi gerekenleri elbetteki daha iyi bilirler... Fiyat aralğı söylemek gerekirse 150-200ytl arası bişeler olabilir. Nextstar'ın bi çok modeli var bu aralıkta. ama nedir necidir bilemediğim için bişe diyemedim...
Şimdiden Teşekkürler...
Yokmu beyler ya tavsiye debilceniz bi receiver? Sağda solda okuduklarıma göre Next 9000 Fta veya ci ağır basıyo? Ne Dersiniz? Bide ben çanak almicam. üstteki evde kurulu 2 çanak var. onların lnb'lerini 2 li olarak değiştirip kullanabilirim dimi?
bu paraya alabileceğin en iyi cihaz o doğru seçim
quote:
Orjinalden alıntı: ekaraot
bu paraya alabileceğin en iyi cihaz o doğru seçim
Peki arkadaşım pc ile yazılım atma vs olayları için idealmi? şifre kanallar vs için?
yani tek çanak istiyorsun lig tv istemiyorsun.. fta bir cihaz arıyorsun anladığım kadarıyla..
piyasadan hangi fta cihazı alırsan al hemen hemen aynı işi görecektir.. ama yazılım falan da atarım diyorsan orası ayrı..
gerçi şu an yazılımla da bişi çözüldüğü yok orası ayrı .. ama illa yazılım atabilceğim bişi olsun diyorsan next tercih et .. yazılımı kolay bulunan bir marka ...
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
yani tek çanak istiyorsun lig tv istemiyorsun.. fta bir cihaz arıyorsun anladığım kadarıyla..
piyasadan hangi fta cihazı alırsan al hemen hemen aynı işi görecektir.. ama yazılım falan da atarım diyorsan orası ayrı..
gerçi şu an yazılımla da bişi çözüldüğü yok orası ayrı .. ama illa yazılım atabilceğim bişi olsun diyorsan next tercih et .. yazılımı kolay bulunan bir marka ...
Aynen arkadaşım. çanak işini belirttiğim gibi üst kattaki çift çanaklara 2 li lnb takarak çözeceğim. fakat dediğim gibi receiver önemli. yazılım atmak istiyorum. güncellemesi fln sorun çıkarmamalı. Şifre vs işleri olmalı. Modüllü olmasına gerek yok yani ;) sizin tavsiyenizde next9000 fta'mı? Galiba next9000ci olursa modüllü oluyo. eğer öyleyse ona gerek yok.
hocam o işlerde 1 numara next hayatta sorun yaşamazsın next iyi tercih o fiyata
quote:
Orjinalden alıntı: ekaraot
hocam o işlerde 1 numara next hayatta sorun yaşamazsın next iyi tercih o fiyata
Eyw. Birader. Bugün gidip alim o zaman. sağolasın ;)
Goldmaster'dan şaşma
atv türkiye frekanslarını bilen varmı?
benim uyduyu satayım sana opentel pvr 450 40 gigabite hafızalı şu an ben işyerindeyim uydumda muhtemelen avrupa ATV yi kaydediyor.ekmek teknesinin tekrar bölümlerini bulamadım normal yayın akışından kaldırdılar bende akşama kadar avrupa atv yi kaydettirip ordamı yayınlanıyo bakmak için..şaka biyana PVR al çok çok çok kullanışlı belkide hiçbir elektronik eşyanın özelliğini bu kadar efektif kullanmıyoruzdur
ATV 12002---H---4800--5/6
Next 9000 FTA 140YTL. Yarın alıcam. Bi tane 2 li lnb + 20 metre kablo :D
Toplam 170 YTL vericem. Ne Dersiniz?
Evet beyler... görüşleriniz için teşekkürler... bugün aldım Next 9000 FTA. Bağladım. Çokta hoşuma gitti... Dahasının kullandıkça öğrenicez elbetteki :)
Beyler kullanmaya başladım ve sizlerden bi ricam var. Türksat 1C de bulunan şifreli kanallar için PM ile yardım edebilecek bi arkadaş varmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme