Şimdi Ara

uydu alıcısı tavsiye HD -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ligtv üyeliğim var, ama kullandırdıkları cihaz görüntü kalitesi olarak bana yeterli gelmiyor, bazen de kendiliğinden kapanıyor, yetmemiş gibi bu aralar tuşlama yaptığım da tuşladığım rakamları algılamakta baya bi yavaş kalıyor. garantisi olmasığı için de uğraşmaktansa daha iyisini alalım diyorum,

birtane de next7500ci var, lig tvye geçtikten sonra kullanılmaz oldu,

yakın zamanda led veya plazmada alınacak, (teknosa indirimini bekliyorum )

buna uygun olarak ligtv kartını da takabileceğim, hd destekli duruma göre server desteği de alabileceğim bir cihaz önerisi alabilirmiyim, 250tl yi geçmezse sevinirim

teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fexil -- 23 Şubat 2012; 17:24:32 >

• Dreambox 800HD alabilirsin
  • lıgtv kartınızı kendı cıhazı harıcı hıcbır cıhaza takamazsınız

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hd-Box-Yeni-T-Tuslu-Model+hotbird-Full__isp2695661
    merkezı sıstem ıle uyumu ve hedıyelı 2 modul gırıslı hd olarak

http://www.sanalpazar.com/Silvermax-Hd-Premium-Full-Hd-Pvr-+hediyeliii__isp2700474

veya modul gırıssız hd olarak ınpax tavsıye ederım

http://www.sanalpazar.com/Inpax-X-9100-Hd-Pvr-Hediyeli-!!!!__isp2327494

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 23 Şubat 2012; 19:04:45 >

• Bilader LİG TV kartı sadece kendi alıcısıyla çalışr.
    Adamlar kartla makinayı eşleştirmişler.
    Sen o kartı değil başka bir cihaz LİG TV aboneliği olan birinin alıcısına bile takamzsın.
    Geçen bir yere davetliydik. Rica ettiler kartı getir de bizim diginin alıcısına takıp maçı seyredelim diye.
    Orada bile çalışmadı ya. Bende üyelik olduğu halde havamızı aldık.

DSmart deseydin modüllü üyelikle olurdu.
    O zaman sana ya Gigablue ya da atlanta al derdim.
  • arkadaslar ben Coolstream NEO HD uydu alıcısı almayı dusunuyorum acaba kullanan varsa goruntu ve ses kalıtesı nasıl d smart kullanacagım sorun cıkarıır mı
    benım ıcın en onemlı sey:
    1-görüntü kalıtesi
    2-bıss lı kanallar da key gırebılıyoz mu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Bilader LİG TV kartı sadece kendi alıcısıyla çalışr.
    Adamlar kartla makinayı eşleştirmişler.
    Sen o kartı değil başka bir cihaz LİG TV aboneliği olan birinin alıcısına bile takamzsın.
    Geçen bir yere davetliydik. Rica ettiler kartı getir de bizim diginin alıcısına takıp maçı seyredelim diye.
    Orada bile çalışmadı ya. Bende üyelik olduğu halde havamızı aldık.

DSmart deseydin modüllü üyelikle olurdu.
    O zaman sana ya Gigablue ya da atlanta al derdim.

kartın eşleştirmeli olduğunu biliyorum, kaçak kullanımı engellemek için geçen yıl bu uygulamaya geçtiler. ben bunların verdiği cihazı kullanmak istemiyorum, bunun bir yolu yok mu? dediğin gibi kesinlikle başka bir cihazda kartım çalışmayacak ise boşuna başka cihaz almanın da bir anlamı kalmıyor,

• bu cihazlar ile ligtv kartımı çalıştırabilirmiyim. bir sıkıntı çıkartırmı..
  • lıgtv kartınızı kendı eşleştıgı cıhazı harıcı hıcbır cıhaza takamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fexil

bu cihazlar ile ligtv kartımı çalıştırabilirmiyim. bir sıkıntı çıkartırmı..

Üstte
    quote:

kartın eşleştirmeli olduğunu biliyorum,......

diyorsun sonra aynı soruyu neden bir daha soruyorsun aga?
  • ilk attığım mesaj sonrası yine ürün önerisi geldi, ben eşleştirme olduğunu söylememe rağmen öneri geliyor ise ve bu öneriyi ürün satıcısı yapıyor ise tabii ki soracağım. adam tücaretini yapıyor, vardır bi bildiği, ki ben sorduktan sonrada cevabını vermiş. bende başka bir soru sormadım, yorum dahi yapmadım.

eğer ilk mesajımı düzgün okuyabilirsen bu soruyu alıntılarla bana değil,

ürünleri ligtv kartı okumamasına rağmen öneri yapan @fatihmc isimli firma yetkilisine soracaksın...
  • arkadaslar soruyu pm olarak atmadınız pm olarak yazsaydınız bır defa yazardık

foruma yazdınız bırcok ınsan butcesıne gore cıhaz arıyor! bızde butceye gore genele cıhaz onerıyoruz !

bır cok ınsanda dt cıhazlarından rahatsız kısaca o cıhazlarda kartını kullanmak zorunda olduklarını bılsınler dıye yazılmıstır
  • quote:

ilk attığım mesaj sonrası yine ürün önerisi geldi, ben eşleştirme olduğunu söylememe rağmen öneri geliyor ise ve bu öneriyi ürün satıcısı yapıyor ise tabii ki soracağım. adam tücaretini yapıyor, vardır bi bildiği, ki ben sorduktan sonrada cevabını vermiş. bende başka bir soru sormadım, yorum dahi yapmadım.

eğer ilk mesajımı düzgün okuyabilirsen bu soruyu alıntılarla bana değil,

ürünleri ligtv kartı okumamasına rağmen öneri yapan @fatihmc isimli firma yetkilisine soracaksın...

Satıcı elindeki malı stacak ta alıcı da okuduğunu anlayacak, düzgün yorum yapacak ve bir karar verecek.
    Linklerdeki cihazların DT kartlarını çalıştırmadığı gayet açık.
    Kaldı ki HİÇBİR CİHAZ DT KARTINI ÇALIŞTIRMAZ. nokta

• Linkteki cihazlar DT kart karlıştırmaz diye bir ibaremi var, ki DT karttın açılımında bilmemekteyim. bilmediğim birşeyin de ne olduğunu sorarak öğrenemem en doğal hakkım ki bende verilen linklerde ki cihazlar ile ilgili bilgi sordum.

ne noktasından bahsediyorsun, neyin tatminkarlığını yaşıyorsun,
  • quote:

Linkteki cihazlar DT kart karlıştırmaz diye bir ibaremi var, ki DT karttın açılımında bilmemekteyim. bilmediğim birşeyin de ne olduğunu sorarak öğrenemem en doğal hakkım ki bende verilen linklerde ki cihazlar ile ilgili bilgi sordum.

ne noktasından bahsediyorsun, neyin tatminkarlığını yaşıyorsun,

Arkadaşım kusura bakma da bu uslupla bir şeyler öğrenmen zor.
    Sana yardımcı olan insanlara bu şekilde hitap edersen işin kolay değil bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 28 Şubat 2012; 14:21:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.