Şimdi Ara

uydu alıcısı yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 250 YTL civarı peşin alcağım bir uydu alıcı önerirmisiniz. Gerekçeleriyle önerirseniz sevinirim teşekkürler..

• yokmu arkadaşlar oneri yapacak kımse
  • arkadaşlar,

ben bu güne kadar 4 ayrı marka receiver denedim.. goldmaster-benjamin-yumatu-korax.. en çok hangisinden memnun kaldın derseniz en son yani şu anda kullandığım korax kx-15100 fta.. bu receiveri kesinlikle öneririm.. nedenleri:

1- fiyat olarak çok uygun.. 130 ytl civarında..
    2- otomatik update özelliği var.. şifreli kanalların iki özelliği vardır.. birincisi sadece keyler değişebilir.. burada otomatik update devreye girer ve keyleri hemen yükler.. yani şifreli kanallar hiç kapanmaz.. ikinci özellik ise; yazılım sistem değişimine uğrar.. yani şu anki yazılımından daha farklı bir yazılım sistemi değişir.. ozamanda yazılımı rs-232 kablo üzerinden kendiniz atarsınız.. koraxın yazılımı yükleme işlemi çok kolaydır.. ayrıca baska bir forumda direktör bi arkadaş saolsun yazılımları hemen yayınlıyor.. yani yazılımını kolay temin edebiliyoruz.. diğer markalarda bukadar çabuk yazılım bulamazsınız..
    3- menü geçişleri, kanal geçişleri oldukça hızlıdır
    4- diseq ayarı değişsede kendisi otomatik olarak o diseq ayarına geçer..
    5- elle key girme özelliğine sahiptir..
    6- kendi yaptığınız kanal listesini loader proğramı yardımıyla bilgisayarınıza upload ederek daha sonra her hangi bir aksilik durumunda veya yazılım atarken kanallarınızın silinmesi durumunda daha önceki kanal listenizi tekrar yükeyebilisiniz..
    7- ekranı 16 parçaya kadar bölme özelliği..
    8- hiç bir markada olmayan bi özellik.. kutunun içerisinden çift uzaktan kumanda çıkar.. yani yedek kumanda mevcut..

ikinci bir alterneatif olarak Korax 4 x 4 platinium.. bu cihazda ise en önemli özellik internet veya pc yardımı olmadan yazılımın otomatik olarak uydu üzerinden yüklenmesi.. yapmanız gereken de sadece üçüncü bir çanak monte edip yazılımı otomatik olarak yüklemesini sağlamak.. bu cihazın fiyatı ise 400 ytl civarında..

yani ana konu tavsiyem kesinlikle korax.. yanlış anlaşılması korax bayisi falan değilim .. yazılımı yükleyebileceğiniz forum sitesinin web adresini isterseniz, bana email yoluyla ulaşabilirsiniz.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. kolay gelsin..

daha detaylı bilgi için... www.korax.com.tr

uydu alıcısı yardım!!!

• Arkadaşım ben de 250 civarında bi uydu alıcısı almayı düşünüyom. next 2000 X CI modeli üzerinde duruyorum. Fakat bende tam emin değilim. Bu model hakkında daha fazla bilgisi olan varsa sevinirim.
  • korax markasını belkıde ben yenı oldugum içindir yenı duyuyorum. Güvenmediğim markalara içim ısınmıyor. next marka almayı dusunuyorum onerılıerınızı bu yonde yaparsanız sevinirim. yine de tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinsa

korax markasını belkıde ben yenı oldugum içindir yenı duyuyorum. Güvenmediğim markalara içim ısınmıyor. next marka almayı dusunuyorum onerılıerınızı bu yonde yaparsanız sevinirim. yine de tesekkurler.

işte bu zihniyetle hareket ettiğiniz için aldığınız cihazlardan daha sonra pişman oluyorsunuz.. öneri dedin önerdim.. almak istediğin cihazı zaten kafanda kurmuşsun.. daha niye konu açıp forumu kalabalıklaştırıyorsun.. bu konu altında çok fazla mesaj var.. oradan takip edebilirsiniz.. sırf mesaj yazmak için forumu işgal etmenin bi anlamı yok...!
  • yazilim web adresi nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD uydu alıcısı tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    tv uydu alıcısı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gm 87000 ci aldım ben memnunum yazılımları sürekli var bi dolu gm ile aynı yazılımı kullanması avantaj hızlı kanal geçiş kanal silme gibi kolaylıkları baya iyi kendi adıma çok memnunum.Aradığın fiyat aralığına uygun bişey daha ucuz hatta.Arkadaşada katılıyorum gereksiz yani o zaman..
    Sizin duyduğunuz burdaki markalarda genelde dünyada duyulmamış ama sizin duymadım dediklerinizde belki Dünyada oldukça yaygın bi marka olabilir.
    Araştırın önce ve ben hayatta tavsiye ile elektronik cihaz almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serialkiller666 -- 24 Kasım 2006; 1:08:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent usta

yazilim web adresi nedir

yazılım adresi turkonline.tv
  • Bir cihazı alırken dikkat edeceğimiz kriterlerden birisi de sağlamlık ve satış sonrası hizmetleridir.
    Bu konuda yüzü ak birkaç firmayı saymak istiyorum:
    Neta,Atmaca (Yani Sunny),Yüksel Elektroteknik (Yani Next),Ayyıldız biraz ince eleyip sık dokuyor (Yani Goldmaster).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aktifbilgi

Bir cihazı alırken dikkat edeceğimiz kriterlerden birisi de sağlamlık ve satış sonrası hizmetleridir.
    Bu konuda yüzü ak birkaç firmayı saymak istiyorum:
    Neta,Atmaca (Yani Sunny),Yüksel Elektroteknik (Yani Next),Ayyıldız biraz ince eleyip sık dokuyor (Yani Goldmaster).

Size katılıyorum,
    İlk sırada bende atmaca diyorum. Yeni cihaz alacak arkadaşlar, ne gibi özellikleri olsun iyi inceleyip karar versinler. Yoksa benim tavsiyem K A O N tabanlı herhangi bir cihaz olabilir.
    Saygılar.

Kaon tabanlılar; Kaon-DıgıX-DıgıLine-Sunny (hemen her modeli)-Ora-Hemco-G.Master7200/7300-Next2005...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.