Şimdi Ara

Uydu Almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Next 2000 cıs genelde tavsiye ediyorlar bunu almamda sakınca warmi arkadaşlar
    şimdiden teşekkür ederim.

• Merhabalar;
    Şu an için eğer fazla tuzlu gelmeyecekse dijital platform almada yarar var. Yani ben dijital platformlardan birini tavsiye ederim ama d-smart mı digitürk mü diye sorarsanız da digitürk derim.
  • şu anda bence dijital platform almanıza tek neden maçlardır next 2000 cıs modelini tavsiye ederim ayrıca yine digitürk almak isterseniz kartınızı takıp izleyebilirsiniz bi ara d-smartın kartını bile okuyordu
  • dijital platform önermem

D ile başlayan birşey alma da ne alırsan al.
  • al bi tane yumatu iq plus 55 liraya fazla para vermeye gerek yok...
  • seoul uydu alıcılarını öneririm
    uydudan güncelleme mevcut
  • dr. burhan selamlar, ben de ev değiştirmemden ötürü bir uydu alıcam araştırma yapıyorum karşıma iki marka çıkıyor genelde seoul ve dreambox. önceden kablo vardı ama çok seçenek yok malumunuz. apartmanda digiturk sistemi hazırmış ama dijital platformlara üye olmak istemiyorum. seoul gt 5000 i mi tavsiye ediyorsun hd ready plazmaya bağlıyacaım ve hiçbir bilgim yok uydu alıcılar hakkında alacağım çift çanakla birlikte recieverin bana ne katkısı olabilr kanal çeşitliliği açısından ya da görüntü kalitesi açısından neler önerebilirsiniz seoul 5000 işimi görürmü güncelleme konusu işime geliyor kendi kendine güncellesin, peki uydudan internete giriş olabiliyor mu bu alet işimi görür mü yoksa başka da tavsiyeniz olurmu. şu an için çift çanak ve receiver 200 250 arası duruyor maliyet olarak eksi artı 50, 100 daha verebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceptocan

Next 2000 cıs genelde tavsiye ediyorlar bunu almamda sakınca warmi arkadaşlar
    şimdiden teşekkür ederim.

aynı model bendede var çok güzel.tavsiye ederim.sakın gidipte emu yazılım desteği olmayan bir marka ve model alma alırken mutlaka sor emu yazılım desteği varmı varsa gerekli olduğunda yazılım veriyormu.veriyorsa internet adresinden daha önce çıkmış yazılımları göstersinler alırkende en son emu yazılımı yüklü deyip uyutmasınlar cihaz bilgisine gelsin orda tarihini göstersinler. bende next 2000 cıs super plus var tavsiye ederim.next 2000 super plus modelinden 1 milyonun özerinde satış yapmışlar.çok sevilmezse alınmazdı değilmi.
  • Dreamboxın kesenize uygun bir modelini almanızı öneririm..
  • ona biraz baktım ama çok çetrefilli birşeye benziyor güncellemelerden filan bahsediyor ben anlamam recieverdan zahmetsiz kullanışlı ve biraz da düzgün birşey olsun diyorum ama dreamboxla seoul arasında da kalakaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.