Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce uydu almaya karar verdim ve kendi çapımda (bilgi sahibi değilim) araştırdım ordan burdan duyduklarımla bir karar ermeye çalıştım ama olmadı kafamın karışması yanıma kar kaldı. Ben çift çanaklı kendi işlemcisi ve belleği ile şifre çözebilen kart desteği olan bir alıcı istiyorum bütçe maksimum 300 lira civarı ne önerirsiniz, yardımlarınızı bekliyorum?
Yeni konu açmayayım..up
Bende sadece uydu alıcısı alacağım.. Elimde halihazırda 2 çanak mevcut.. ( geçen sene minton marka dandik bir uydu almıştım tansaştan.. Lanet olsunki 2 kere arızalandı garantiye gitti tamir olmadan geldi..vs cepten yaptırmak zorunda kaldım.. şimdi yine arızalandı )
Maksimum 250 ytl ye hangi uydu alıcılarını tavsiye edersiniz? Bu işlerden pek anlamıyorum ama;
Next ye 7500 fta, next ye-2000 fta usb, next ye-2000 cx.. Bu cihazlardan hangisini önerirsiniz? ( katalogdan baktım az önce.. varsa başka marka yada model de önerebilirsiniz..)
Dreamboxın kesenize uygun bir modelini tavsiye ederim..
valal kuzene mediamrkttan 225 e 8 taksitle next 2000 cıs plus aldık
1 tane daha alacaktık ama elelrinde teşhir kalmıştı sadece alamadık
dün pendik i altüsü ettim millet uçmuş
nakitte bile en az isteyen 210 istedi 250-270 isteyen bile var nakit
1 tanede kendime almaya karar verdim ama taksitle ucuza yer bulamayacam gibi
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
valal kuzene mediamrkttan 225 e 8 taksitle next 2000 cıs plus aldık
1 tane daha alacaktık ama elelrinde teşhir kalmıştı sadece alamadık
dün pendik i altüsü ettim millet uçmuş
nakitte bile en az isteyen 210 istedi 250-270 isteyen bile var nakit
1 tanede kendime almaya karar verdim ama taksitle ucuza yer bulamayacam gibi
Bahsettiğiniz cihaz kendi kendine güncelleme yapıyormu? ( ben yayla evine koymak için alıyorum uyduyu..kullanımı kolay, sorun çıkarmayacak birşey istiyorum o yüzden..) Bazı arkadaşlar seul gt-5000 tavsiye ediyorda.. O cihazda bu özellik varmış..
yazılım güncelleme yapmıyor ama kanal güncellemesini yapıyor tabii
seoul yazılım güncellemesinide yapıyor
ama öyle matah bişey olmasın diyosan seoul olur sanırım
yayalaya yeterde artar bile
bence ılerıye donuk olsun dıye ya redlıne yada dreambox al
redlıne da 1000PVR olabılır harddısk kayıtlarıda var :) daha sonrasında daaa dreambox derım 500 veya 600 modellerı hıc fıyatlda yukseltme sunı olarak KLON modelleırıne rahatlıkla bakabılırsın..