arkadaşlar öncelikle selamlar. bu foruma ilk mesajım bir uydu reciever almak istediğimden dolayı fikirlerinize başvurmak istedim. 200ytl civarında bir reciever arıyorum. birkaç sorum olacak.uydular konusunda pek bir bilgim olmadığından basit bir şekilde yanıtlarsanız memnun olurum.
1-hd yayını destekleyen uydular pahalı oldugundan ve bu yayınlar yaygın olmadıgından tercih etmiyorum.diğer uydular sanırım component girişinden tv ye bağlanıyor.bu şekilde şu anki digiturk yayınından daha kaliteli bir yayın elde edermiyim?
2-digiturk kullanıcısıyım.digiturk yayınını alacagım uydu reciever üzerinde televizyona aktarabilirmiyim aktarma olanağı varsa da bu yayında bir değişiklik sağlarmı(iyileşme açısından)?
3-şu ana kadar yaptığım araştırmalarda samsung a200c, next in bazı modelleri ve korax kx15100 fta alıcılar dikkatimi cekti bunları tavsiye edermisiniz?
4-bu uyduyu kaliteli yayın seyretmek için almak istiyorum adult kanallar önemli değil digiturk üyeliğim de olduğundan lig tv icin ayrı bir modül kullanmak ta istemiyorum.sanırım kanal değiştirme hızının önemli olduğundan bahsediliyor buna göre hangi reciever ı önerirsiniz.herşey en kaliteli yayın için:)
ayrıca şifreli kanal muhabbetinden de pek bir şey anladığım yok.bu kanalların içinde seyretmeye değecek olanlar varmı?digiturk le kıyasladığımızda uydudaki yayınların ne gibi farkları var? (bu arada dizi manyağı olduğumdan dolayı digiturk karşısında geçirdiğim vaktinçoğunluğu dizimax ve comedymax izleyerek geçiyor)
şimdiden teşekkürler.
200 ytl ye kaliteli bir receiver bulman zor, daha doğrusu bulunabilir ama yazılım güncellemeleri ile vakit harcaman gerek. illa receiver alacağım diyorsan min 400 ytl gözden çıkar ve dreambox al bence.
sansuı almada ne alırsan al
Fuara bak 23 -26 kasım hava alanı karşısı faydalı olucak bence
Arkadaşım, Şifreli kanallarla çok derdin yoksa kaon tabanlı kartlı yada çakılı modüllü bir cihaz almanı öneririm. FTA bir cihaz alırsan digitürk'ü bu cihazda izleyemezsin CI cihaz alırsan, kartı okuması için mutlaka modüle ihtiyacın olur CIM conax yada metrix gömülü olursa kartı taktığında çalışır (Next2005-Kaon511-Sunny7011/8020 gibi)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme