Şimdi Ara

Uydu Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir uydu sistemi kurmak istiyorum, forumu baya dolaştım, bu uydu konularında pek bilgim olmadığı için yardımlarınızı isteyeceğim.
    Şu anda turksata bakan bir çanak antenim var, bir de vestelin uyduruk bir uydu alıcısını kullanıyorum (mini dvb 4000 fta)

Yeni bir uydu bağlatmak istememin sebebi;

• hem yurtdışında yayın yapan kanalları izlemek istemem (hepsi olmasa da olur, biraz çeşit gelsin yeter)
    • hem de şu anda örneğin ntvspor bir avrupa maçı verirken, ya da star bir şampiyonlar ligi maçı verirken şifreleniyor. bu sorunu ortadan kaldırmak istemem

Forumda dolaşırken bu aralar thor uydusunun moda olduğunu gördüm.
    Örneğin bu uydudan yayın almak istesem ne yapmam gerekir?

• Dreambox gibi kart paylaşım sistemleri gördüm, ama bu kadar detaylı birşey kurmak istemiyorum. (aslında server bul, bağlan vs gibi konularla uğraşmak istemiyorum)
    • Farklı bir uydu alıcısı alsam, mesela seoul x3 gibi bir model gördüm forumda, thordaki kanalları izleyebilir miyim? Sizlerin uydu alıcısı tavsiyeleriniz nelerdir?
    • Thor için kaç cmlik çanak taktırmak gereklidir (istanbul- tuzla için) ?

Kısaca, işleri çok karıştırmadan (kart paylaşımı - server, vs) kaliteli bir görüntü ve yurtdışındaki spor, belgesel, film kanallarını izlemek mümkün müdür?
    Dediğim gibi tüm kanallar olsun sürekli güncelleyeyim gibi bir çabam yok.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• server bul ara yok parayı veriyorsun şak diye bağlanıyorsun,sen şuna para vermek istemiyorum desene,

eger para vermek işine gelmiyoırsa zla yetineceksin seoul al birini thor izle yada 400 tl ver baff al uydudan payalaşım izle ama para sana gelmez,anladım,seoul al sana yeter.
  • Batı illerinde yaşıyorsan bir adet 110 luk çanak ve diseq motor al.Birde emu yüklenebilen cihaz al.nextler işini görecektir.Şansına ne çıkarsa onu izlersin.
  • arkadasım emu ha bitti ha bitecek
    thor uydusundaki digi tv lerde nagra 3 e gecilecek deniliyor
    bosu bosuna bence masraf yapma.zaten kanallar tek tek ucuyor.
    madem yeni bir cihaz alcaksan paraya kıyıp kart paylasım yapan ya da uydudan paylasım yapabilen bir cihaz al
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.

Peki uydudan paylaşım yapan HDMI çıkışlı tavsiye ettiğiniz bir uydu alıcısı var mıdır?

aklıma takılan bir soru daha var, bu paylaşım sistemlerinde bir uydunun güncelleme için eurobit'e bakması gerekir diye bir yazı okudum.
    bu eurobit uydusundan başka bir de hotbird kanallarını izlemek istesem turksata ek olarak 2 çanak anteni daha mı kurdurmam gerekir?
  • multifeed ile 3 lu 5 li olarak uydu yayını alabilrsinz
    ayrı ayrı canak taktırmanıza gerek yok
    1 2 gun bekleyin fuarda yeni cihazlar tanıtılacak
    sizin istediginiz turden bi cihaz bulabilirsiniz
  • Dostum Tuzlanın neresindesin

neyse Thor için 90lik yeter ama 120ile normal izlersin , 150 ile full izlersin
    Ayrica Star Tv veya Turk tv'leri şifreleniyorsa Avrupadaki kanallar hayli hayli sifreleniyor bilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    TV ÜNİTESİ TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: easyjet

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.

Peki uydudan paylaşım yapan HDMI çıkışlı tavsiye ettiğiniz bir uydu alıcısı var mıdır?

aklıma takılan bir soru daha var, bu paylaşım sistemlerinde bir uydunun güncelleme için eurobit'e bakması gerekir diye bir yazı okudum.
    bu eurobit uydusundan başka bir de hotbird kanallarını izlemek istesem turksata ek olarak 2 çanak anteni daha mı kurdurmam gerekir?

Uydu güncelleyen bir cihaz için 1 çanak fazladan takmanız gerekir ayrıca o çanaktan direk cihaza bir kablo daha çekmelisiniz. O'nun görevi ilgili uydudan şifre bilgilerini makinaya aktarmak
    Sanırım şu an tek çanağınız var, ikincisini kuracaksanız, çoklu lnb kullanıp hotbird,sirius ve thor'u izleyebilirsiniz.
    Kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.