Dunden itibaren Toshiba 32c3000 kullanıyorum. Uydu yayini icin receiveri tv ye altın uclu scart kullanarak bagladim. Ancak ozellikle kırmızı basta olmak uzere bazı renklerde, yatay cizgiler olusup duruyor. Sinyal seviyem iyi. Scartı yeniledim, bir turlu duzelmiyor.
Nedendir, ne yapmaliyim, yardimlariniz lutfen.
Selamlar.
lazer ışığı kadar incemi bu yatay çizgiler. kırmızı renkde çok belli oluyo demişsin. yakından izlerken dahamı net görünüyo. uzaktan farkedemeye bilirsin...
Uzaktanda belli oluyor. Yalnız DVD izlerken ya da PS3 ile sorun olmuyor.
Cok ince degil, yarım santim genisliginde, 5-6 cm aralıklarda yatay olarak cıkıyor. Bazı parlak renklerde cok belirgin oluyor.
Scarttan olabilir diye degistirdim kabloyu, duzelmedi. TV uzerinde de 2. Scart girisini de denedim. Ama bir turlu duzelmedi.
panelde sıkıntı olabilir. aynı hatayla karşılaştık mecburen müşeteriye aynı lcd nin yenisini verdik değiştirdik. uydu haricinde normal yayında da varsa aynı sıkıntı panelde hata vardır. iyice incele ve servisini çağır... başka cihaz denedinmi uydu alıcısı falan bi bak düzelmezse servis çağır gelsin görsün...
Neden bahsettigim ekteki resim ile daha iyi anlasilir sanirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme