Şimdi Ara

uydudan gelen cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yumatu mini uydu alıcım var. idare ediyorum şimdilik ama 5+1 hoparlöre cızırtı vermeye başladı. sanki eskiden yoktu ya da ben farketmedim bilmiyorum. uyduya giren anten kablosunu çıkarınca cızırtı kesiliyor. hoparlör ses süvicini çevirerek sesle oynadığım zaman sonda ve başta cızırtı artıyor. televizyondaki bütün hd girişleri denedim sonuç aynı. ayrıca hoparlörde de bi sıkıntı yok değişik cihazlarda denedim. sadece uyduda ve dediğim gibi anten kablosu takılıyken cızırtı yapıyor. bir çözümü var mıdır?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: netuyelik1

arkadaşlar yumatu mini uydu alıcım var. idare ediyorum şimdilik ama 5+1 hoparlöre cızırtı vermeye başladı. sanki eskiden yoktu ya da ben farketmedim bilmiyorum. uyduya giren anten kablosunu çıkarınca cızırtı kesiliyor. hoparlör ses süvicini çevirerek sesle oynadığım zaman sonda ve başta cızırtı artıyor. televizyondaki bütün hd girişleri denedim sonuç aynı. ayrıca hoparlörde de bi sıkıntı yok değişik cihazlarda denedim. sadece uyduda ve dediğim gibi anten kablosu takılıyken cızırtı yapıyor. bir çözümü var mıdır?

TV kumandasından volümü düşürerek durumu kontrol etmekte yarar olabilir.
  • Bende de aynı cızırtı sorunu vardı.
    Videodaki gibi temizlik yaptım.
    Cızırtı kesildi.
    Denemeni tavsiye ederim.

.
    .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.