Şimdi Ara

Uydudan GPS sinyali alan Cep telefonu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir cep telefonu istiyorum ancak bu telefon navigasyon cihazı gibi uydudan sinyal alan cinsten olmalı. Var mı böyle bir telefon, varsa modeli nedir?

• Bir çok telefon mevcut bu şekilde.
  • önerebileceğiniz marka ve model var mıdır? Bunun yanında internet tarayıcısı da kaliteli olmalı.
  • Ben 5800 Xm kullanıyorum. Gayette memnunum. Bilgine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acakir24

önerebileceğiniz marka ve model var mıdır? Bunun yanında internet tarayıcısı da kaliteli olmalı.

Nokia E serileri. OVI maps uygulması ve guncellemesi ücresiz olanlara bakınız.
  • n900
  • Çok başarılı değil ama Samsung i5700
  • samsung mini
  • quote:

Orijinalden alıntı: acakir24

Arkadaşlar ben bir cep telefonu istiyorum ancak bu telefon navigasyon cihazı gibi uydudan sinyal alan cinsten olmalı. Var mı böyle bir telefon, varsa modeli nedir?

Nokia cihazların bir çoğunda entegre GPS bulunuyor. Ancak asla tavsiye etmem nokia. Çünkü normalde bir gün gitmeyen şarjı, navigasyonla yarım gün zor gidiyor.
    SonnyEricsson cihazlar var. 320 TL civarında filan 3G'li, GPS'li bulabilirsiniz..

Bu arada bir hayli zaman evvel açmışsınız konuyu. Son tercih ve tecrübelerinizi de paylaşırsanız memnun oluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -faruk0034- -- 4 Eylül 2011; 15:09:28 >
  • samsung gt-s5620 monte
  • quote:

Orijinalden alıntı: meti****

samsung gt-s5620 monte

Şebeke yardımlı GPS mi? Yoksa konum tesbitini kendi kendine yapabiliyor mu?

Telefonlarda genellikle ilk baş bi şebekeyle iletişim gerçeklerşir...
  • BlackBerry 9000 Bold, ve diğer birçok BlackBerry modeli
  • 5800 kullanıyorum.
    sinyal alma olayı telefonda var ama :
    uydudan sinyal fln aldığı yok . yani ücretsiz olarak haritaları kontrol edemiyorum.
    illa para vereceksin parali gps e geçeceksin o zaman sinyal alir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.